ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Επίσημο: Για… πάντα στην Παρί ο Ζαΐρ-Εμερί!
Η διαιτησία στέρησε από την Τσέλσι την επική ανατροπή κόντρα στην Άστον Βίλα! (vid)
Η Ατλέτικο «πάτησε» την Μπιλμπάο και «κλείδωσε» την τετράδα! (vid)
Η Παρί πήγε για… αυτοκτονία αλλά σώθηκε στο τέλος κόντρα στη Χάβρη! (vid)
Η Άρσεναλ θέλει να… κλέψει το μέλλον της Ατλέτικο!
Πρόβλημα στην Μπάγερν λίγο πριν το ντέρμπι με τη Ρεάλ!
Νέα καλοκαιρινή αποχώρηση στην Ατλέτικο Μαδρίτης!
Σκοράρει εκτός περιοχής ο Ντε Πολ και 1-0 η Ατλέτικο την Μπιλμπάο!
Η Άστον Βίλα προηγήθηκε με το «καλημέρα» κόντρα στην Τσέλσι! (vid)
Δεν χάνει ούτε με…. αίτηση η Λεβερκούζεν! Γλύτωσε και από τη Στουτγκάρδη! (vid)
Ο πάγκος της Ρεάλ θυμίζει… ουρανό με τόσα «αστέρια»! (pic)
Ο Σπορτιέλο κατέβασε ρολά και έκανε την επέμβαση της σεζόν στην Ιταλία! (vid)
Σημείο… μηδέν το Τορίνο για Γιουβέντους και Μίλαν!
Ο Ναδάλ «ένωσε» Ζιντάν και Βινίσιους! (vid)
Ο Ονάνα… γκρέμισε όλα όσα έχτισε ο Άντονι! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Πέμπτη 22/6) 

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Πέμπτη 22/6) .

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Πέμπτη 22/6) 

Ανάλυση και Προγνωστικά 

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ U21 – ΙΣΡΑΗΛ U21 (19:00): Μια σταθερά μεγάλη δύναμη στις νεαρές ποδοσφαιρικές ηλικίες δίνει κανονικά το «παρών» στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Έχει τρεις τίτλους από το 2009 και μετά (2009, 2017, 2021) και αυτό λέει πολλά για τη χώρα που είναι και κάτοχος του τροπαίου από την τελευταία διοργάνωση. Η Γερμανία δεν είχε προβλήματα στην προκριματική φάση ώστε να εξασφαλίσει το εισιτήριο για τα γήπεδα της Ρουμανίας και της Γεωργίας, τερματίζοντας πρώτη σε όμιλο με Ισραήλ, Πολωνία, Ουγγαρία και Λετονία. Είχε εννιά νίκες και μόλις ήττες στις δέκα αγωνιστικές και ο απολογισμός στα τέρματα ήταν 32-9. Καθόλου άσχημα… Από τον Σεπτέμβριο του 2022 και μετά έχει μόνο φιλικές αναμετρήσεις και συγκεκριμένα πέντε με μόλις μία νίκη (4-2 την Ιταλία), δύο ισοπαλίες (2-2 με Ιαπωνία U22 και Ρουμανία) και δύο ήττες (0-1 κόντρα στη Γαλλία και 1-3 κόντρα στην Αγγλία).

Stoiximan Αξιολόγηση – Μάθε τα πάντα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ U21 – ΙΣΡΑΗΛ U21 (19:00): Από τα όσα αναφέραμε στην ανάλυση της Γερμανίας, το Ισραήλ ήταν στον ίδιο προκριματικό όμιλο με την αποψινή αντίπαλό του. Με έξι νίκες, μία ισοπαλία και τρεις ήττες πήρε τη δεύτερη θέση. Στη διαδικασία των playoffs αντιμετώπισε τη Βόρεια Ιρλανδία και πήρε την πρόκριση μέσω της διαδικασίας των πέναλτι. Το πρώτο ματς ήρθε 1-1, το δεύτερο 0-0 και στην ψυχοφθόρο διαδικασία το Ισραήλ κατάφερε να προκριθεί στην τελική φάση. Προφανώς, πολύ σημαντικό στοιχείο είναι το ότι συνέβη στα ματς με τους Γερμανούς. Οι Ισραηλινοί ηττήθηκαν στη Γερμανία με 3-2 σε ένα ματς που μέχρι το 87’ ήταν μπροστά στο σκορ (1-2), αλλά δέχθηκαν γκολ στο 88’ και το 90’, ενώ στο Ισραήλ και πάλι ηττήθηκε, αυτή τη φορά με 1-0. Με άλλα λόγια ήταν ευθέως ανταγωνιστικό σε έναν σπουδαίο αντίπαλο. Ήττα (0-2) από το Βέλγιο στο τελευταίο φιλικό πριν από μία εβδομάδα.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ U21 – ΙΤΑΛΙΑ U21 (21:45): Ως ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου πηγαίνει στο τουρνουά η Γαλλία. Οι «τρικολόρ», οι οποίοι έχουν να επιδείξουν μόνο μια κατάκτηση και συγκεκριμένα το μακρινό 1988, ψάχνουν τη διάκριση, όντας μακριά ακόμη και από τις καλές παρουσίες στις τελικές φάσεις. Βρέθηκαν στον 8ο προκριματικό όμιλο με βασική αντίπαλο για την πρόκριση την Ουκρανία και κατάφεραν να εξασφαλίσουν και μαθηματικά την πρώτη θέση, δύο στροφές πριν το τέλος. Ήταν μεταξύ των πέντε αήττητων ομάδων, έχοντας απολογισμό 8 νίκες και 2 ισοπαλίες, που της έφεραν 26 βαθμούς. «Βρισκόμαστε σε ένα αρκετά ισορροπημένο όμιλο και είναι λογικό, αφού το επίπεδο είναι υψηλό. Η αγωνία για όλους θα είναι μεγάλη» δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Σιλβέν Ριπόλ. Ακολουθούν οι αναμετρήσεις με Νορβηγία (25/6) και Ελβετία (28/6).

Winmasters Αξιολόγηση – Δες περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ U21 – ΙΤΑΛΙΑ U21 (21:45): Με οδηγό τις δύο προκρίσεις επί της Γαλλίας στον τελικό των διοργανώσεων του 1994 και του 1996, θα παραταχθεί η Ιταλία. Μπορεί να μιλάμε για σχεδόν 30 χρόνια πίσω, αλλά, πολλές φορές η παράδοση παίζει τον δικό της ρόλο. Η «σκουάντρα ατζούρα» είναι, μαζί με την Ισπανία, οι πολυνίκεις με 5 κατακτήσεις (1992, 1994, 1996, 2000, 2004), ενώ στην προ διετίας διοργάνωση, η πορεία της σταμάτησε στα προημιτελικά. Στα προκριματικά δεν είχε ιδιαίτερα δύσκολη αποστολή και τερμάτισε με άνεση στην πρώτη θέση του 6ου ομίλου. Όπως και η αντίπαλός της, ήταν μια από τις πέντε αήττητες ομάδες, έχοντας απολογισμό 7 νίκες και 3 ισοπαλίες, που της έφεραν 24 βαθμούς. «Δεν έχω κάποιο φόβο. Έχουμε προετοιμαστεί όπως πρέπει και είμαι σίγουρος ότι οι παίκτες θα κάνουν το καλύτερο. Το παιχνίδι με τη Γαλλία θα δείξει σε ποιο επίπεδο είμαστε» δήλωσε ο Πάολο Νικολάτο. Ακολουθούν οι αγώνες με Ελβετία (25/6) και Νορβηγία (28/6).

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ