ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Επίσημο: Για… πάντα στην Παρί ο Ζαΐρ-Εμερί!
Η διαιτησία στέρησε από την Τσέλσι την επική ανατροπή κόντρα στην Άστον Βίλα! (vid)
Η Ατλέτικο «πάτησε» την Μπιλμπάο και «κλείδωσε» την τετράδα! (vid)
Η Παρί πήγε για… αυτοκτονία αλλά σώθηκε στο τέλος κόντρα στη Χάβρη! (vid)
Η Άρσεναλ θέλει να… κλέψει το μέλλον της Ατλέτικο!
Πρόβλημα στην Μπάγερν λίγο πριν το ντέρμπι με τη Ρεάλ!
Νέα καλοκαιρινή αποχώρηση στην Ατλέτικο Μαδρίτης!
Σκοράρει εκτός περιοχής ο Ντε Πολ και 1-0 η Ατλέτικο την Μπιλμπάο!
Η Άστον Βίλα προηγήθηκε με το «καλημέρα» κόντρα στην Τσέλσι! (vid)
Δεν χάνει ούτε με…. αίτηση η Λεβερκούζεν! Γλύτωσε και από τη Στουτγκάρδη! (vid)
Ο πάγκος της Ρεάλ θυμίζει… ουρανό με τόσα «αστέρια»! (pic)
Ο Σπορτιέλο κατέβασε ρολά και έκανε την επέμβαση της σεζόν στην Ιταλία! (vid)
Σημείο… μηδέν το Τορίνο για Γιουβέντους και Μίλαν!
Ο Ναδάλ «ένωσε» Ζιντάν και Βινίσιους! (vid)
Ο Ονάνα… γκρέμισε όλα όσα έχτισε ο Άντονι! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Παρασκευή 23/6) 

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Παρασκευή 23/6).

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Παρασκευή 23/6) 

Ανάλυση και Προγνωστικά 

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΑΡΤ – ΓΙΕΡΒ (20:00): Την κάτω βόλτα έχει πάρει εδώ και λίγες εβδομάδες η Σταρτ. Μετά το τρομερό σερί με τις 5 νίκες και τις 3 ισοπαλίες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, πλέον έφτασε τις 3 διαδοχικές ήττες. Με την υποσημείωση πως όλες ήταν εκτός έδρας. Πρώτα ήρθε το 2-1 από τη Σόγκνταλ και μετά το 3-1 από την Φρέντρικσταντ, για τη λίγκα, και ενδιάμεσα το 1-0 από την (3ης κατηγορίας) Γκιόβικ Λιν. Δεν είχε κακή εικόνα στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος, αλλά η αλήθεια είναι ότι δέχτηκε αρκετές φάσεις. Μετά το 0-0 της πρεμιέρας με τη Μος (10/4), σε όλα τα άλλα παιχνίδια έχει σκοράρει και έχει δεχτεί γκολ. Κοινώς, μετράει 11 σερί Over. Το κρατάμε.

Stoiximan Αξιολόγηση – Μάθε τα πάντα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΑΡΤ – ΓΙΕΡΒ (20:00): Η Γιέρβ έχει πάρει τα πάνω της το τελευταίο διάστημα. Αν εξαιρέσουμε τον αποκλεισμό από την (Γ’ Νορβηγίας) Κιέλσας Όσλο με 2-1, έχει 5 νίκες και 3 ισοπαλίες. Στο πρωτάθλημα, τελευταίο παιχνίδι της είναι το 1-0 εντός επί της Ράουφος, ένα ματς με λίγες φάσεις όπου βρήκε γκολ στο 18’ με τον Γκρόνερ και αυτό ήταν αρκετό. Με τη συγκομιδή των 12 βαθμών στην τελευταία 6άδα (3-3-0) αγώνων της στη λίγκα, πήρε μεγάλη ανάσα και ανέβηκε και βαθμολογικά. Πλέον, πήγε στους 18 με 5-3-4 και 18-17 γκολ. Μόνο στο 0-0 με την Μπρίνε εκτός δεν έχει σκοράρει φέτος, την ώρα που έχει δεχτεί γκολ στα 10 από τα 12 παιχνίδια της.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΕΝΤ ΠΑΤΡΙΚΣ – ΣΕΛΜΠΟΥΡΝ (21:45): Ήττα εκτός προγράμματος για τη Σεντ Πάτρικς, η οποία μετρούσε τέσσερις συνεχόμενες νίκες και είχε πλησιάσει στην κορυφή της βαθμολογίας, αλλά ηττήθηκε πριν τη διακοπή σε εκτός έδρας αναμέτρηση από την Ντροχέντα. Σε ματς μάλιστα το οποίο έδειχνε να ελέγχει από τη στιγμή που ισοφάρισε και μετά, αλλά όχι μόνο δε βρήκε δεύτερο γκολ αλλά έχασε στις καθυστερήσεις. Προηγήθηκε με τον Φόλεϊ η γηπεδούχος στο 18′, ισοφάρισε με πέναλτι στο τέλος του πρώτου μέρους ο Φόρεστερ για τη Σεντ Πάτρικς. Κι εκεί που όλα έδειχναν να οδεύουν προς την ισοπαλία, ήρθε ο Μαρκί στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων να σκοράρει και να χαρίσει μια μεγάλη νίκη στην Ντροχέντα με 2-1. Θέλει μόνο νίκη απέναντι στη Σέλμπουρν για να διατηρήσει την επαφή της με την κορυφή της βαθμολογίας.

Winmasters Αξιολόγηση – Δες περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΕΝΤ ΠΑΤΡΙΚΣ – ΣΕΛΜΠΟΥΡΝ (21:45): Τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια αήττητη η Σέλμπουρν, αλλά μόλις μία νίκη σε αυτά. Αυτή κόντρα στην Ντροχέντα σε ένα εντυπωσιακό ματς στο οποίο επικράτησε με 3-2. Τρεις ισοπαλίες στα υπόλοιπα, 0-0 εκτός έδρας με Μποέμιανς και Ντέρι, 1-1 εντός έδρας απέναντι στη Σλίγκο Ρόβερς, στο τελευταίο ματς πριν από τη διακοπή για τις εθνικές. Ένα ματς στο οποίο προηγήθηκε μόλις στο 4′ με γκολ του Σμιθ, ήρθε ο Μόραχαν στο 34′ για να ισοφαρίσει για τους φιλοξενούμενους. Καλύτεροι οι γηπεδούχοι στο δεύτερο μέρος, δε βρήκαν ωστόσο το γκολ που θα τους χάριζε τους τρεις βαθμούς. Στην έκτη θέση με 30 βαθμούς, προσπαθεί να παραμείνει κοντά στην τριάδα η Σέλμπουρν και να διεκδικήσει ένα εισιτήριο για την Ευρώπη.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ