Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβάρει τη φανέλα της Άρσεναλ ο Τίμπερ!
Άρσεναλ

Προβάρει τη φανέλα της Άρσεναλ ο Τίμπερ!

Σύμφωνα με ολλανδικό δημοσίευμα, η Άρσεναλ είναι πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Γιούριεν Τίμπερ.

25.06.2023 | 23:30

Η ολλανδική έκδοση της Telegraph κάνει λόγο για πιθανή συμφωνία της Άρσεναλ με τον Γιούριεν Τίμπερ! Σύμφωνα και με πληροφορίες από δημοσιογράφο της λονδρέζικης ομάδας, υπάρχει πρόοδος στην υπόθεση με τον 22χρονο κεντρικό αμυντικό. Ανέφερε πάντως ότι η κατάσταση είναι ακόμη εκκρεμής.

Μάλιστα, ο ρεπόρτερ των «κανονιέρηδων» τοποθετήθηκε χαρακτηριστικά περί του θέματος: «Περιμένω να υποβληθεί σύντομα μια δεύτερη προσφορά. Έχω ακούσει επίσης ότι ο Τίμπερ είναι πολύ ενθουσιασμένος με την πιθανή μετακίνησή του στην Άρσεναλ, πράγμα που μπορεί να βοηθήσει την ομάδα επειδή υπάρχει και άλλο ενδιαφέρον. Τον συνδέουν με την Μπάγερν Μονάχου, αλλά όσο γνωρίζω, είναι πολύ ενδιαφερόμενος για μια μετακίνηση στην Άρσεναλ.

Αυτή τη στιγμή, ο Άγιαξ και η Άρσεναλ έχουν αρκετή διαφορά στο οικονομικό, αλλά υπάρχει ελπίδα ότι μπορούν να βρουν μια συμφωνία και αυτή η μετακίνηση να ολοκληρωθεί στο εγγύς μέλλον. Δεν περιμένω η Άρσεναλ να πλησιάσει καν στα 60 εκατομμύρια ευρώ που ζητάει ο Άγιαξ, πιστεύω ότι αν προκύψει μια συμφωνία, τότε θα είναι πολύ χαμηλότερα. Ίσως κοντά στα 40-50 εκατομμύρια ευρώ.»

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version