ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Κεφαλιά -κανονιά του Χάβερτς και 3-0 η Άρσεναλ! (vid)
Η Άρσεναλ ξεδίπλωσε την τέλεια αντεπίθεση και ο Σάκα έκανε το 2-0! (vid)
Με… κανονιά από την Τότεναμ έκανε το 1-0 η Άρσεναλ! (vid)
Η μυθική σεζόν του Μέσι – Γλεντάει και τους haters με τα στατιστικά του (pics)
Υποκλιθείτε στην πρωταθλήτρια Ίντερ – Έκανε πλάκα και στην Τορίνο (vid)
Πω, πω ένας Τσαλχάνογλου – Μια γκολάρα και… ΧΑΜΟΣ στο Μιλάνο! (vid)
Ανατροπή από Τσάβι – «Θέλω να μείνουν και οι δύο στην Μπαρτσελόνα»
Να τοι οι ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ – Πάρτι και ανατριχίλα στην είσοδο της Ίντερ (vid)
Γράφτηκε ιστορία – Τρεις γυναίκες διαιτητές στο ματς της πρωταθλήτριας Ίντερ (vid)
Κράουτς… βούλωσες στόματα: «Υπερτιμημένος ο Κλοπ; Δείτε που ήταν πριν η Λίβερπουλ»
Ξέσπασμα Κάραγκερ: «Για αυτό τσακώθηκαν Σαλάχ και Κλοπ! Είστε θρύλοι της Λίβερπουλ…»
O Χάρι Κέιν υπόσχεται γκολ… με το τσουβάλι κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης
Λεβερκούζεν και Αλόνσο «ζαχαρώνουν» τον αρχηγό της «Βασίλισσας»
O Σλοτ «τρέχει» να σώσει τη Λίβερπουλ από μια ακόμη ηχηρή αποχώρηση
O εκρηκτικός Ίσακ έκανε… θρύψαλα την πρωτιά του Ζλάταν στο Νησί (stats)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τετάρτη 5/7) 

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τετάρτη 5/7).

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τετάρτη 5/7) 

Ανάλυση και Προγνωστικά 

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΛΑΜΠ ΝΤΕ ΡΕΓΚΑΤΑΣ – ΣΠΟΡΤ ΡΕΣΙΦΕ (01:00): Η Κλαμπ ντε Ρεγκάτας πήρε μία πολύτιμη νίκη με αυτό το 2-1 επί της Λοντρίνα. Διαφορετικά θα είχε μείνει κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού. Έκανε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο όπου προηγήθηκε με γκολ του Σίλβα (34’) και του Γκιγιέρμε Ρομαό (45+5’), αλλά στο δεύτερο ήταν αγνώριστη. Καλά-καλά δεν πέρασε το κέντρο! Είχε την αντίπαλό της να μειώνει στο 58’, αλλά άντεξε ως το τέλος, αν και στο 87’ έμεινε με 10 ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Αουρεμίρ (πήρε δύο κίτρινες σε 4 λεπτά!). Λίγο από εδώ, λίγο από εκεί, έχει 4 νίκες στα τελευταία 6 ματσάκια (4-1-1) και κάπως έτσι έχει ξεφύγει από τα χαμηλά. Για την ώρα, είναι αρκετά καλά. Εκτός από τον τιμωρημένο Αουρεμίρ (δεξί μπακ), θα λείψει και ο εξτρέμ Μίκε.

Stoiximan Αξιολόγηση – Μάθε τα πάντα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΛΑΜΠ ΝΤΕ ΡΕΓΚΑΤΑΣ – ΣΠΟΡΤ ΡΕΣΙΦΕ (01:00): Η Σπορτ Ρεσίφε επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις και νίκησε άνετα και δίκαια 2-0 τη Σεαρά. Ήταν ανώτερη, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και θα μπορούσε, συνολικά, να είχε πετύχει κι άλλα τέρματα. Ο Ρονάλντο στο 30’ με πέναλτι και ο Λουτσιάνο Τζούμπα στο 45’+5’ (ασίστ Ρονάλντο) πέτυχαν τα γκολ των νικητών που είχαν και χαμένο πέναλτι με τον Ρονάλντο (στο 55’)! Στο δεύτερο ημίχρονο συνάντησε (μεγαλύτερη) αντίσταση, αλλά κράτησε τη νίκη και παρέμεινε ψηλά (στην κορυφή, σε ισοβαθμία με τη Βίλα Νόβα) και αήττητη για 8ο παιχνίδι (6-2-0). Τελευταία φορά που έχασε ήταν στις 25 Μαΐου, το 1-0 εκτός από την Κρισιούμα. Είναι και το μοναδικό ματς στη σεζόν που δεν έχει βρει δίχτυα. Φαμπίνιο (αμυντικό χαφ) και Λαμπαντέιρα (εξτρέμ) δίνονται εκτός.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΣΙΤΙ – ΣΑΡΛΟΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ (02:30): Μετά από πέντε διαδοχικές ισοπαλίες και έντεκα σερί παιχνίδια χωρίς νίκη κατάφερε να επικρατήσει με 1-0 στην έδρα του Μόντρεαλ. Η αναμέτρηση ήταν μοιρασμένη στην μεγαλύτερη της διάρκεια, με την ομάδα της Νέας Υόρκης να βρίσκει δίχτυα τελικά λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Η νίκη αυτή έδωσε τη δυνατότητα στη Σίτι να πλησιάσει τις θέσεις που οδηγούν στα play – off. Ωστόσο για να μπορέσει να φτάσει στον στόχο της θα πρέπει να αποκτήσει σταθερότητα. Εντός έδρας μετρά τέσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες και δυο ήττες, χωρίς να έχει κερδίσει κανένα από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της. Στις αρχές Μάϊου ταξίδεψε στην έδρα της Σάρλοτ, όμως ηττήθηκε με 3-2. Έναν μήνα εκτός αγωνιστικών χώρων συμπλήρωσε ο Τιάγκο Μάρτινς, που δεν έχει επιστρέψει ακόμα σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

Winmasters Αξιολόγηση – Δες περισσότερα

ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΣΙΤΙ – ΣΑΡΛΟΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ (02:30): Δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις το προηγούμενο Σαββατοκύριακο και έτσι είχε την ευκαιρία να προετοιμαστεί καλύτερα για τη σημερινή αναμέτρηση. Στο τελευταίο της παιχνίδι έμεινε στο 0-0, εντός έδρας, απέναντι στο Μόντρεαλ, φτάνοντας έτσι τις τρεις σερί ισοπαλίες και τα πέντε διαδοχικά παιχνίδια χωρίς νίκη. Τα συνεχή αρνητικά αποτελέσματα την έχουν φέρει εκτός των θέσεων που οδηγούν στα play – off, με τις διαφορές ωστόσο να είναι ακόμα μικρές. Μακριά από το γήπεδο της έχει ηττηθεί στα μισά από τα δέκα παιχνίδια που έχει δώσει ως τώρα, μετρώντας παράλληλα τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες. Σε αυτά τα δυο χρόνια που συμμετέχει στο MLS έχει ταξιδέψει στην έδρα της Σίτι μια φορά, επικρατώντας με 3-1. Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως στις τρεις συνολικά μεταξύ τους αναμετρήσεις, ανεξαρτήτου έδρας η Σάρλοτ μετρά ισάριθμες νίκες.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ