ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
O Σλοτ «τρέχει» να σώσει τη Λίβερπουλ από μια ακόμη ηχηρή αποχώρηση
O εκρηκτικός Ίσακ έκανε… θρύψαλα την πρωτιά του Ζλάταν στο Νησί (stats)
Ματσάρα από τον Μέσι – Καθάρισε με… 4αρα η Ίντερ Μαϊάμι (vid)
Τα ταμεία της Μπαρτσελόνα παίρνουν μικρή ανάσα… από το πουθενά
Η Γιουνάιτεντ «μαγειρεύει» την επιστροφή του Τούχελ στην Premier League
Επίσημο: Για… πάντα στην Παρί ο Ζαΐρ-Εμερί!
Η διαιτησία στέρησε από την Τσέλσι την επική ανατροπή κόντρα στην Άστον Βίλα! (vid)
Η Ατλέτικο «πάτησε» την Μπιλμπάο και «κλείδωσε» την τετράδα! (vid)
Η Παρί πήγε για… αυτοκτονία αλλά σώθηκε στο τέλος κόντρα στη Χάβρη! (vid)
Η Άρσεναλ θέλει να… κλέψει το μέλλον της Ατλέτικο!
Πρόβλημα στην Μπάγερν λίγο πριν το ντέρμπι με τη Ρεάλ!
Νέα καλοκαιρινή αποχώρηση στην Ατλέτικο Μαδρίτης!
Σκοράρει εκτός περιοχής ο Ντε Πολ και 1-0 η Ατλέτικο την Μπιλμπάο!
Η Άστον Βίλα προηγήθηκε με το «καλημέρα» κόντρα στην Τσέλσι! (vid)
Δεν χάνει ούτε με…. αίτηση η Λεβερκούζεν! Γλύτωσε και από τη Στουτγκάρδη! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η μπάλα στην εξέδρα

Ρεάλ Μαδρίτης: Υπερφόρτωση στο κέντρο, με… μουσικές καρέκλες θα βγάλει τριάδα ο Αντσελότι!

Το παιχνίδι που παίζαμε πιτσιρικάδες ίσως σκεφτεί να διοργανώσει ο Κάρλο Αντσελότι για να βγάλει την τριάδα στα χαφ της Ρεάλ Μαδρίτης!

Ρεάλ Μαδρίτης: Υπερφόρτωση στο κέντρο, με… μουσικές καρέκλες θα βγάλει τριάδα ο Αντσελότι!

Ίσως να το έχει παρακάνει η Ρεάλ Μαδρίτης αναφορικά με τους μέσους της. Μια η μεταγραφή του Τζουντ Μπέλινγχαμ, μια οι επιστροφές των δανεικών και άλλη μια οι ανανεώσεις των Κρόος-Μόντριτς, ο Κάρλο Αντσελότι «πονοκεφαλιάζει». Αν αναλογιστεί δηλαδή και τους ήδη υπάρχοντες χαφ στο μαδριλένικο ρόστερ. Πάμε να τους δούμε και να προσπαθήσουμε να μπούμε στο μυαλό του πολύπειρου Ιταλού τεχνικού.

Ο κόσμος της Ρεάλ δεν ήθελε να δει ακόμα τους Τόνι Κρόος και Λούκα Μόντριτς να αποχωρούν από την ομάδα. Ήδη φάνηκε η απουσία του Κασεμίρο ο οποίος το περσινό καλοκαίρι πήρε μεταγραφή στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Moνάχα το Copa Del Rey κατέκτησε τη σεζόν που μας πέρασε η «βασίλισσα», γεγονός που δεν μπορεί να κάνει επιτυχημένη μια χρονιά. Το πιο έμπειρο δίδυμο του έμψυχου δυναμικού του ισπανικού συλλόγου, ο Γερμανός κι ο Κροάτης τελικά παρέμειναν.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας




«Εργαλεία» made in France για τη Ρεάλ

Συνεχίζουμε με δυο Γάλλους διεθνής. Ο ένας είναι ο Ορελιέν Τσουαμενί, ανασταλτικός μέσος. Σε ρόλο αντι-Κασεμίρο, είχε 50 συμμετοχές τη σεζόν 2022-23 με τέσσερις ασίστ και κανένα γκολ. Ενίοτε ο Αντσελότι τον άφηνε στον πάγκο για να βάλει τον Ντάνι Θεμπάγιος στην αρχική του ενδεκάδα. Τον οποίο μιας που τον αναφέραμε ανανέωσε η Ρεάλ στα τέλη Ιουνίου ως το 2027. Ενδεκαδάτος δεν θα είναι ο Ισπανός, αλλά θα μπορεί να βοηθήσει όποτε του δοθεί η ευκαιρία. Ο άλλος λοιπόν Γάλλος είναι ο Εντουάρντο Καμαβινγκά. Ένα πολυεργαλείο στα χέρια του Αντσελότι, ο πρώην άσος της Ρεν μπορεί να παίξει και αριστερό μπακ. Κάτι που ίσως μπορέσει να βοηθήσει τον προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης.




Ένας άλλος που μερικές φορές δεν παίζει στη φυσική του θέση είναι ο Φεντερίκο Βαλβέρδε. Ο Ουρουγουανός χαφ μπορεί να αγωνιστεί και ως δεξιός εξτρέμ. Όπως είχε γίνει στον τελικό του Champions League το 2022. Όμως, ενδεχομένως να μην χωρά στα εξτρέμ, ειδικά αν αποκτηθεί σέντερ φορ. Διότι στα αριστερά θα είναι ο Βινίσιους, ενώ στα δεξιά υπάρχει κι ο Ροντρίγκο.

Μεταγραφές κι επιστροφή!

Συνεχίζουμε με δυο νέες προσθήκες και μια επιστροφή. Τις 2+1 μεταγραφές αν θέλετε, με τη μία φυσικά να είναι ο Μπέλινγχαμ. Λίγο πάνω από 100 εκατομμύρια έδωσε η Ρεάλ στην Ντόρτμουντ, συνεπώς θα είναι αμαρτία Θεού αν δεν τον δούμε στο βασικό σχήμα του Αντσελότι. Επιπλέον, υπάρχει ξανά στο μαδριλένικο ρόστερ ο Μπραχίμ Ντίας. Μετά από το επιτυχημένο πέρασμά του από τη Μίλαν, ο Ισπανός θέλει να διεκδικήσει φανέλα βασικού από τον νεοαποκτηθέντα, Αρντά Γκιουλέρ.




Τέλος, στο ρόστερ των «μερέγχες» υπάρχουν δυο νεαροί που ίσως δεν θα υπολογιστούν από τον Κάρλο Αντσελότι. Αμφότεροι επέστρεψαν από τους δανεισμούς τους. Ειδικότερα, αναφερόμαστε στους Αντόνιο Μπλάνκο και Ρεϊνιέρ. Ο πρώτος είναι Ισπανός, 22 χρονών και έπαιξε δανεικός στην Αλαβές. Ο δεύτερος έναν χρόνο μικρότερος, Βραζιλιάνος, παίζοντας τη σεζόν που μας πέρασε στη Χιρόνα.

Συνοψίζοντας, αν μετρήσουμε τους παίκτες που αναφέραμε, θα βγάλουμε ολόκληρη ενδεκάδα! Κι όμως, ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης έχει ένα πολύ δύσκολο έργο μπροστά του. Θα πρέπει να τα βάλει κάτω τα πράγματα, να τα ζυγίσει και να πάρει τις αποφάσεις του. Οι οποίες ίσως αδικήσουν κάποιους. Όμως, έχει τα δικά του κριτήρια και θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε ποιος θα (πρωτο)παίξει στα χαφ της Ρεάλ.

Να σας τα κάνουμε πιο λιανά, ιδού η κατάσταση στον χώρο του κέντρου της Ρεάλ Μαδρίτης:

Κεντρικοί χαφ (οκτάρια): Θεμπάγιος, Καμαβινγκά, Κρόος, Μόντριτς, Μπέλινγχαμ, Βαλβέρδε
Ανασταλτικοί χαφ (εξάρια): Τσουαμενί, Μπλάνκο
Επιτελικοί χαφ (δεκάρια): Μπραχίμ Ντίας, Αρντά Γκιουλέρ, Ρεϊνιέρ

Από αυτούς, τρεις μόνο θα είναι στην ενδεκάδα, αν ο Αντσελότι δεν αλλάξει το 4-3-3 της Ρεάλ Μαδρίτης.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ