ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Επίσημο: Για… πάντα στην Παρί ο Ζαΐρ-Εμερί!
Η διαιτησία στέρησε από την Τσέλσι την επική ανατροπή κόντρα στην Άστον Βίλα! (vid)
Η Ατλέτικο «πάτησε» την Μπιλμπάο και «κλείδωσε» την τετράδα! (vid)
Η Παρί πήγε για… αυτοκτονία αλλά σώθηκε στο τέλος κόντρα στη Χάβρη! (vid)
Η Άρσεναλ θέλει να… κλέψει το μέλλον της Ατλέτικο!
Πρόβλημα στην Μπάγερν λίγο πριν το ντέρμπι με τη Ρεάλ!
Νέα καλοκαιρινή αποχώρηση στην Ατλέτικο Μαδρίτης!
Σκοράρει εκτός περιοχής ο Ντε Πολ και 1-0 η Ατλέτικο την Μπιλμπάο!
Η Άστον Βίλα προηγήθηκε με το «καλημέρα» κόντρα στην Τσέλσι! (vid)
Δεν χάνει ούτε με…. αίτηση η Λεβερκούζεν! Γλύτωσε και από τη Στουτγκάρδη! (vid)
Ο πάγκος της Ρεάλ θυμίζει… ουρανό με τόσα «αστέρια»! (pic)
Ο Σπορτιέλο κατέβασε ρολά και έκανε την επέμβαση της σεζόν στην Ιταλία! (vid)
Σημείο… μηδέν το Τορίνο για Γιουβέντους και Μίλαν!
Ο Ναδάλ «ένωσε» Ζιντάν και Βινίσιους! (vid)
Ο Ονάνα… γκρέμισε όλα όσα έχτισε ο Άντονι! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τετάρτη 12/7) 

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τετάρτη 12/7).

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τετάρτη 12/7) 

Ανάλυση και Προγνωστικά 

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΣΙΝΚΙ – ΛΑΡΝ (19:00): Η Ελσίνκι μπαίνει στο ζευγάρι ως το απόλυτο φαβορί και οφείλει να προσέξει για να μην την πατήσει. Στο φετινό πρωτάθλημα δεν έχει μπει καλά, έχασε εντός έδρας 1-0 από τη Λάχτι και έμεινε στο -3 από την πρωτοπόρο Σεϊναγιοέν που έχει και δύο ματς λιγότερα. Πέρσι, πάντως, επιβεβαίωσε την κυριαρχία της, πήρε το πρωτάθλημα με +2 από την Κουόπιο, το 10ο σε 13 χρόνια στη Φινλανδία! Πέρσι, είχε καλή παρουσία στην Ευρώπη, υπό την έννοια πως ήταν τεράστια επιτυχία και μόνο που μπήκε στους ομίλους του Europa League (με Ρόμα, Μπέτις, Λουντογκόρετς). Στο Champions League, πάντως, αποκλείστηκε στον δεύτερο γύρο από τη Βικτόρια Πλζεν με συνολικό σκορ 7-1. Προπονητής της, εδώ και πέντε μήνες, είναι ο Τόνι Κοσκέλα, ο οποίος έχει δουλέψει και στο παρελθόν, άλλες δύο φορές, στο κλαμπ.

Stoiximan Αξιολόγηση – Μάθε τα πάντα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΣΙΝΚΙ – ΛΑΡΝ (19:00): Η Λαρν από τη Βόρειο Ιρλανδία έγραψε ιστορία πέρσι, κατακτώντας το παρθενικό της πρωτάθλημα! Τελείωσε τη σεζόν στην κορυφή με +5 από τη Λίνφιλντ και την έριξε από τον θρόνο μετά από 4 σερί κατακτήσεις. Το πρωτάθλημά της, το καινούργιο, αρχίζει σε περίπου τρεις εβδομάδες, κοινώς, δεν έχει ρυθμό. Το μοναδικό επίσημο ματς που έχει δώσει η ομάδα του Τίερναν Λιντς (στον πάγκο από το 2017!), είναι το Charity Shield στη Βόρειο Ιρλανδία (1/7), όπου ηττήθηκε με 2-0 από την Κρουσάντερς. Μπαίνει στο ζευγάρι ως το απόλυτο αουτσάιντερ, γνωρίζοντας πως δεν έχει να χάσει πολλά. Και πέρσι συμμετείχε στα προκριματικά, του Europa Conference League, όπου αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο από την Σεντ Τζόσεφς (Γιβραλτάρ) με 1-0 συνολικό σκορ.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΦΑΡΟΥΛ – ΣΕΡΙΦ (20:30): Η Φαρούλ ξεπέρασε παραδοσιακές δυνάμεις της Ρουμανίας και κατέκτησε τον τίτλο στη Λίγκα 1. Με 53 βαθμούς στην κορυφή, στο +7 από τη Στεάουα, καθώς και στο +11 από την 3η Κλουζ. Εξαιρετική στη διάρκεια των playoffs, επιβεβαίωσε την ανωτερότητα της με ρεκόρ 6Ν-3Ι-1Η καθώς και γκολ 22-13. Η εικόνα της πάντως εσχάτως προβληματίζει. Σε πέντε φιλικά προετοιμασίας είχε 1Ν-1Ι-3Η. Κέρδισε την Πολιτέκνικα (1-0), ήρθε ισόπαλη με τη Μπρασόφ (1-1), ωστόσο έχασε από τις Στσέζιν (1-2), Οστράβα (0-5) και Βάρτα Πόζναν (0-3). Στραβά πήγε και το πρώτο επίσημο, καθώς ηττήθηκε 0-1 από την Σεπσί στον τελικό του Σούπερ Καπ Ρουμανίας. Είχε 62% κατοχή μπάλας και 10 τελικές, ωστόσο καμία στο στόχο, έτσι δεν βρήκε απάντηση στο γκολ του Γκεόργκε από το 47′.

Winmasters Αξιολόγηση – Δες περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΦΑΡΟΥΛ – ΣΕΡΙΦ (20:30): Η Σέριφ κατέκτησε το πρωτάθλημα στη Μολδαβία με σχετική άνεση. Πρώτη στην κανονική διάρκεια, καθώς και αήττητη στα playoffs. Με ρεκόρ 7Ν-3Ι-0Η καθώς και γκολ 15-3, ολοκλήρωσε την προσπάθεια της στο +3 από την 2η Πετροκούμπ. Έκανε το νταμπλ στη συνέχεια, καθώς στον τελικό με τη Μπάλμπι ζορίστηκε μεν αλλά εντέλει επικράτησε στη διαδικασία των πέναλτι. Τελευταία της ήττα εντός συνόρων στις 22/10/2022, στο 0-1 από την Πετροκούμπ. Σκληρή ομάδα, πολύ συμπαγής και τακτικά ευέλικτη, έχει τον τρόπο να εκμεταλλευτεί τις στιγμές και να πάρει αυτό που θέλει. Ο Νιγηριανός Ακάνμπι, ο Αμπρί από τη Γουινέα και ο Σενεγαλέζος Ντιοπ είναι παίκτες που ξεχωρίζουν στο ρόστερ της. Διαθέτει ταχύτητα και συνοχή στις γραμμές, είναι συνήθως σκληρό καρύδι για οποιονδήποτε σε αυτό το στάδιο του Champions League.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ