Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
H Άστον Βίλα αγρίεψε και «χτυπά» αδιακρίτως!
Premier League

H Άστον Βίλα αγρίεψε και «χτυπά» αδιακρίτως!

Ουνάι Έμερι και Μόντσι έχουν βαλθεί να εκτοξεύσουν αγωνιστικά την Άστον Βίλα! Οι «Χωριάτες»... έσπασαν τον κουμπαρά τους και κυνηγούν παιχταράδες.

13.07.2023 | 11:31

Μια ακόμη ομάδα της Premier League… τρυπάει το ταβάνι της! Η Άστον Βίλα τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί στην ευχάριστη έκπληξη. Μια μικρομεσαία ομάδα του αγγλικού ποδοσφαίρου που κάνει συνεχώς άλματα και κοιτάζει δειλά δειλά τα υψηλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα της Premier League. Πέρυσι με καθοδηγητή στο μεγαλύτερο μέρος του πρωταθλήματος τον πολύπειρο Ουνάι Έμερι, η Άστον Βίλα κατάφερε να τερματίσει στην 7η θέση της βαθμολογίας και να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο Europa Conference League.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Φέτος ο Έμερι έχει δίπλα του τον εξίσου έμπειρο και πετυχημένο Μόντσι. Έναν αθλητικό διευθυντή που παίζει στα δάχτυλα την αγορά. Οι δυο τους διαθέτοντας ένα γενναίο μπάτζετ από τη διοίκηση προσπαθούν να δελεάσουν μεγάλα ονόματα να έρθουν στο Βίλα Παρκ. Ο Πάου Τόρες είναι η πρώτη σπουδαία καλοκαιρινή μεταγραφή της Άστον Βίλα. Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός άφησε τη Βιγιαρεάλ και υπέγραψε στους «Χωριάτες» πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας. Μια μεταγραφή που κόστισε περίπου 40 εκατομμύρια ευρώ στον βρετανικό σύλλογο.

Διάβασε επίσης: Χάρι Κέιν: Ενώπιον του μεγαλύτερου διλήμματος της καριέρας του!

Ζοάο Φέλιξ και Φεντερίκο Κιέζα στο στόχαστρο της Άστον Βίλα

Ο Τόρες είναι μόνο η αρχή! Καθημερινά τα βρετανικά δημοσιεύματα μιλούν για μια Άστον Βίλα που έχει να διαθέσει τεράστια ποσά για μεταγραφές. Σήμερα η ισπανική MARCA προχώρησε στην αποκάλυψη πως η Βίλα είναι η μόνη ομάδα που κυνηγά με αξιώσεις την μεταγραφή του Ζοάο Φέλιξ. Ο Πορτογάλος επιθετικός θέλει να αποχωρήσει από την Ατλέτικο Μαδρίτης και η Βίλα θα μπορούσε να είναι μια πολύ καλή προοπτική για την καριέρα του.

Ο Ουνάι Έμερι όμως δεν κοιτάει μόνο στην πατρίδα του! Ο Ισπανός έχει ρίξει τα δίχτυα τους και στην Ιταλία για τη θέση του εξτρέμ. Ο εκλεκτός δεν είναι άλλος από τον Φεντερίκο Κιέζα. Στη γείτονα χώρα αναφέρουν πως η Βίλα ετοιμάζει να καταθέσει στη Γιουβέντους πρόταση 70 εκατομμυρίων ευρώ…

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version