ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Με δύο μεγάλες επιστροφές η αποστολή της Ρεάλ για Μπάγερν! (pic)
Επίσημο: Πρωταθλήτρια Γαλλίας ξανά η Παρί Σεν Ζερμέν!
«Ζωντανή» για Ευρώπη η Λυών απέναντι στη Μονακό! (vid)
Ντόρτμουντ: Θετικά νέα για τον Τέρζιτς ενόψει του ντέρμπι με την Παρί!
Συννεφιά στο «Ντέρμπι του Ήλιου», πρώτο γκολ της σεζόν για Έιμπραχαμ! (vid)
O Γουντ έχασε αυτό που δεν… χάνεται και η Σίτι θα τον ευχαριστεί για πάντα! (vid)
Ποστέκογλου: «Πλέον οι διαιτητικές αποφάσεις παίρνονται σε αίθουσες και όχι στο γήπεδο»
Αρχόντισσα η Σίτι στο Νότιγχαμ! (vid)
Απρόοπτο στη Σίτι με Έντερσον, μπήκε ο Ορτέγκα κι ο Γκουαρντιόλα «τρώει τα νύχια του» (vid)
O Αρτέτα κάλυψε τον Ράγια: «Τυχεροί που τον έχουμε! Έκανε μεγάλες επεμβάσεις!»
Αντιεπαγγελματίας Ντούμφρις, πικάρει με τον χειρότερο τρόπο τον Τεό Ερνάντες! (pic)
Άρσεναλ: Κατοστάρης ο Αρτέτα, πιο γρήγορος από τον Βενγκέρ
Η Μπάγερν έδωσε το σύνθημα ενόψει Ρεάλ: «Όλα στα κόκκινα!» (vid)
Αρχισκόρερ (με συγκάτοικο) ο Παυλίδης στην Eredivisie με ασύλληπτο γκολ! (vid)
Στο Λονδίνο κουμάντο κάνει μόνο η Άρσεναλ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
FACE CONTROL

Χάρι Κέιν: Ενώπιον του μεγαλύτερου διλήμματος της καριέρας του!

Μπροστά σε μια πάρα πολύ δύσκολη απόφαση βρίσκεται ο Κέιν. Να μείνει στην Τότεναμ και να γίνει ο βασιλιάς της Premier League ή να διεκδικήσει με αξιώσεις τον πρώτο του τίτλο;

Χάρι Κέιν: Ενώπιον του μεγαλύτερου διλήμματος της καριέρας του!

Μια ιδιάζουσα περίπτωση ποδοσφαιριστή είναι αυτή του Χάρι Κέιν. Πρόκειται για τους κορυφαίους επιθετικούς του κόσμου δίχως καν να έχει κατακτήσει ούτε ένα τρόπαιο στην καριέρα του! Είναι λίγο οξύμωρο θα λέγαμε. Ανά καιρούς μιλάμε για ποδοσφαιριστές που κατέκτησαν πολλά, όμως τους λείπει π.χ. ένα Champions League ή ένα Mundial/Euro κλπ. Εδώ όμως τα πράγματα είναι αλλιώτικα, μιας και ο καψερός ο Κέιν δεν έχει σηκώσει ούτε μια κούπα. Ούτε ένα Carabao Cup, βρε αδερφέ, κάτι!

Γέννημα θρέμμα Λονδρέζος, ο Χάρι Κέιν μεγάλωσε στην Τότεναμ, είναι κομμάτι της ζωής του. Έχει περάσει να αναφέρουμε ως δανεικός σε Λέιτον Όριεντ, Μίλγουολ, Νόριτς και Λέστερ (σ.σ. έπαιξε μαζί με τον Τζέιμι Βάρντι). Όμως, πουθενά δεν κατάφερε να βγει νικητής σε συλλογικό επίπεδο. Έχει φτάσει πολύ κοντά σε ορισμένες περιπτώσεις με κορυφαία αυτή του 2019. Όταν δηλαδή η Τότεναμ είχε φτάσει στον τελικό του Champions League, αλλά ηττήθηκε από τη Λίβερπουλ με 2-0 στο «Γουάντα Μετροπολιτάνο» της Μαδρίτης.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Μια ζωή στην Τότεναμ ο Κέιν, αλλά…

Ο Χάρι Κέιν στις 28 Ιουλίου θα μπει στα πρώτα -άντα. Και ακόμα δεν θα έχει γευτεί τη χαρά της κατάκτησης ενός τίτλου πέραν του Αudi Cup (σ.σ. φιλικό καλοκαιρινό τουρνουά). Μια ντουζίνα χρόνια στους «σπερς», έχει ζήσει πολλά. Αλλαγή έδρας, Μόντριτς, Μπέιλ… Εκεί αυτός, «καρφωμένος», σημαία… Ως πότε όμως; Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν λένε και τυπικά το 2024 θα συμβεί αυτό για τον Άγγλο διεθνή επιθετικό κι αρχηγό της Τότεναμ. Είναι ωραίο όμως αυτό που βιώνει στο Βόρειο Λονδίνο;

Η τύχη κι άλλοι παράγοντες δεν έχουν αφήσει τον χαρισματικό επιθετικό να νιώσει την πεμπτουσία του ποδοσφαίρου στο 100%. Διότι ναι μεν ο σκοπός είναι το γκολ, όμως η κατάκτηση τροπαίων διέπει μια επιτυχημένη καριέρα.

Καμάρωσέ μας και στο κανάλι μας στο YouΤube!

Κυνήγι του Άλαν Σίρερ για το απόλυτο ρεκόρ στην Αγγλία ή σίγουρες κούπες στο Μόναχο;

Εδώ τώρα ερχόμαστε να μπούμε στο μυαλό του Χάρι Κέιν. Από τη μία υπάρχει η πρόταση ανανέωσης από πλευράς Τότεναμ με νέο ηγεμονικό και πλουσιοπάροχο συμβόλαιο. Ειδικότερα, η αγγλική ομάδα του δίνει κάτι παραπάνω από 500.000 ευρώ ανά βδομάδα, υπερδιπλάσιο ποσό από αυτό που παίρνει τώρα! Να προσθέσουμε πως το τρέχον συμβόλαιο του παίκτη λήγει το 2024 και η αξία του ανέρχεται στα 90 εκατομμύρια ευρώ. Από την άλλη, η προοπτική της Μπάγερν Μονάχου ή όποιου άλλου συλλόγου όπου θα έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει το πολυπόθητο παρθενικό τρόπαιο στην καριέρα του.

Αν μείνει στην Τότεναμ, θα προσπαθήσει για άλλη μια χρονιά να την οδηγήσει σε κάποια κορυφή. Τη σεζόν 2023-24 βέβαια, ο σύλλογος δεν θα παίζει στην Ευρώπη, αφού τερμάτισε 8ος… Οπότε μιλάμε για Premier League, Κύπελλο Αγγλίας ή Carabao Cup. Επιπλέον, θα έχει την ευκαιρία να φτάσει ή να ξεπεράσει το απόλυτο ρεκόρ σκοραρίσματος στην ιστορία της αγγλικής λίγκας. Αυτό το κατέχει ακόμα ο θρυλικός, Άλαν Σίρερ με 260 γκολ. Δεύτερος είναι ο Κέιν με 213 τέρματα. Ήτοι, ο άσος της Τότεναμ θα πρέπει να σκοράρει τουλάχιστον 47 φορές τη νέα αγωνιστική περίοδο στην Premier League. Πέρσι πέτυχε 30 γκολ, άρα θεωρητικά θα χρειαστεί κι άλλη χρονιά για να ξεπεράσει τον Σίρερ.

Αν όμως αποχωρήσει το φετινό καλοκαίρι από την Τότεναμ, αυτό θα σημαίνει ότι προσωρινά δεν θα διεκδικήσει αυτή την κορυφή που θα τον φέρει στο πάνθεον της ιστορίας του καλύτερου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου στον πλανήτη. Και λέμε προσωρινά διότι δεν ξέρει κανείς αν θα επιστρέψει κάποια στιγμή στην Premier League. Βρισκόμαστε εν αναμονή λοιπόν της απόφασής του.




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ