Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Νιούκαστλ πάει για το ΜΠΑΜ του καλοκαιριού: Μεγάλη πρόταση για Κβαρατσκέλια!
Premier League

Η Νιούκαστλ πάει για το ΜΠΑΜ του καλοκαιριού: Μεγάλη πρόταση για Κβαρατσκέλια!

Η Νιούκαστλ κατέθεσε πρόταση στη Νάπολι για την απόκτηση του Κβίτσα Κβαρατσκέλια, σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα «Corriere dello Sport».

16.07.2023 | 20:29

H Νιούκαστλ για την ώρα δεν έχει κάνει πολλές μεταγραφικές κινήσεις. Λίγες και καλές. Για την ακρίβεια μόνο δύο με τις «καρακάξες» να παίρνουν έναντι 70  εκατομμυρίων ευρώ από τη Μίλαν τον Σάντρο Τονάλι. Η δεύτερη κίνησή τους ήταν ο Γιακούμπ Μεντέχ που κόστισε κοντά στα οκτώ εκατομμύρια ευρώ!

Αλλά οι Άγγλοι δεν θέλουν να μείνουν εκεί. Ψάχνουν το κάτι παραπάνω. Το θέλουν. Αυτό τουλάχιστον αναφέρει το ρεπορτάζ της ιταλικής εφημερίδας «Corriere dello Sport», όπου σύμφωνα με αυτό οι άνθρωποι του συλλόγου έχουν έρθει σε επικοινωνία με τη Νάπολι. Μάλιστα, φέρεται να έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Κβίτσα Κβαρατσκέλια. Του ανθρώπου δηλαδή που συνέβαλε τα μέγιστα τη σεζόν που πέρασε και χάρη στα γκολ με τις ασίστ του βοήθησε σημαντικά, προκειμένου οι «παρτενοπέι» να επιστρέψουν στην κορυφή της Ιταλίας, μετά από 33 χρόνια!

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ: Ο Μαγκουάιρ ξέσπασε που πλέον δεν είναι αρχηγός στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Η Νιούκαστλ έχει… άπειρα χρήματα. Και σύμφωνα με τους Ιταλούς η πρώτη της πρόταση για την αγορά του Γεωργιανού φτάνει τα 82 εκατομμύρια ευρώ και θα κάνει τους πρωταθλητές Ιταλίας να την σκεφτούν κάτι παραπάνω από σοβαρά!

H Νιούκαστλ θέλει έναν βιρτουόζο σαν τον «Κβαραντόνα»

Το στιλ παιχνιδιού του διαφέρει πολύ από τους υπόλοιπους. Ο Κβίτσα Κβαρατσκέλια μόλις το περασμένο καλοκαίρι υπέγραψε στη Νάπολι και δεν άργησε να δείξει την κλάση και την ποιότητά του. Ο νεαρός παίκτης κρατάει πολλή ώρα την μπάλα στα πόδια του, όμως, οι ντρίμπλες που κάνει είναι αρκετές για να διασπάσει κάθε αντίπαλη άμυνα. Κάτι που στη Νιούκαστλ δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή.

Ωστόσο, αν ισχύει το εν λόγω δημοσίευμα, η Νάπολι δεν πρόκειται να απαντήσει θετικά από την κιόλας πρόταση που θα της γίνει! Κάτι που έχει δείξει και ο πρόεδρός της, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, ότι δηλαδή είναι θετικός στο να πουλήσει κάποιον παίκτη αρκεί πάντα αυτό να συμβεί με τις δικές του επιταγές και επιθυμίες! Το είπε και για τον Βίκτορ Όσιμεν. Δύσκολα κάνει πίσω. Πουλάει απλά ακριβά. Πολύ ακριβά! Θα τον πείσει η Νιούκαστλ άραγε;

Για να δούμε…




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version