ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Επίσημο: Για… πάντα στην Παρί ο Ζαΐρ-Εμερί!
Η διαιτησία στέρησε από την Τσέλσι την επική ανατροπή κόντρα στην Άστον Βίλα! (vid)
Η Ατλέτικο «πάτησε» την Μπιλμπάο και «κλείδωσε» την τετράδα! (vid)
Η Παρί πήγε για… αυτοκτονία αλλά σώθηκε στο τέλος κόντρα στη Χάβρη! (vid)
Η Άρσεναλ θέλει να… κλέψει το μέλλον της Ατλέτικο!
Πρόβλημα στην Μπάγερν λίγο πριν το ντέρμπι με τη Ρεάλ!
Νέα καλοκαιρινή αποχώρηση στην Ατλέτικο Μαδρίτης!
Σκοράρει εκτός περιοχής ο Ντε Πολ και 1-0 η Ατλέτικο την Μπιλμπάο!
Η Άστον Βίλα προηγήθηκε με το «καλημέρα» κόντρα στην Τσέλσι! (vid)
Δεν χάνει ούτε με…. αίτηση η Λεβερκούζεν! Γλύτωσε και από τη Στουτγκάρδη! (vid)
Ο πάγκος της Ρεάλ θυμίζει… ουρανό με τόσα «αστέρια»! (pic)
Ο Σπορτιέλο κατέβασε ρολά και έκανε την επέμβαση της σεζόν στην Ιταλία! (vid)
Σημείο… μηδέν το Τορίνο για Γιουβέντους και Μίλαν!
Ο Ναδάλ «ένωσε» Ζιντάν και Βινίσιους! (vid)
Ο Ονάνα… γκρέμισε όλα όσα έχτισε ο Άντονι! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

Απειλούν τον Βλάχοβιτς οι ultras της Παρί: «Αν έρθεις θα σου κόψουμε τρία δάχτυλα» (pic)

Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς θα έχει σοβαρά προβλήματα με τους οπαδούς της Παρί Σεν Ζερμέν αν τελικά αποφασίσει να πάει στους Γάλλους!

Απειλούν τον Βλάχοβιτς οι ultras της Παρί: «Αν έρθεις θα σου κόψουμε τρία δάχτυλα» (pic)

Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς είναι ένας από τους καλύτερους επιθετικούς της Ευρώπης. Ο Σέρβος φορ δεν περνάει και την καλύτερη περίοδό του στη Γιουβέντους. Κάτι που το βλέπει και το αναγνωρίζει πολύ καλά η ιταλική ομάδα. Γι’ αυτό τον λόγο κιόλας αν δεχτεί κάποια πολύ καλή πρόταση δεν αποκλείεται να τον παραχωρήσει και ας είχε δώσει για εκείνον 80 εκατομμύρια ευρώ τον Ιανουάριο του 2022.

Η Παρί Σεν Ζερμέν ήταν μία από τις πρώτες ομάδες που έδειξαν έντονο ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Ο Λουίς Ενρίκε έχει ήδη δει τη διοίκηση να τον στηρίζει με σημαντικές και δαπανηρές μεταγραφές. Ο Ισπανός τεχνικός, ενόψει της νέας σεζόν, θέλει να εφαρμόσει το αγαπημένο του σύστημα. Το 4-3-3. Όμως, του λείπει ένας σέντερ φορ, όπου με τη δύναμη και την τεχνική του κατάρτιση θα μπορεί να βάλει την μπάλα στα δίχτυα και γενικότερα να βοηθήσει την ομάδα, όπως εκείνος επιθυμεί.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ: Οι καλύτερες στιγμές από την παρουσίαση του Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι

Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς είναι πρώτος μεταξύ άλλων στη μεταγραφική λίστα των πρωταθλητών Γαλλίας. Μιας και οι περιπτώσεις των Χάρι Κέιν και Βίκτορ Όσιμεν φαντάζουν πολύ πιο δαπανηρές και δύσκολες για διαφορετικούς λόγους. Μάλιστα, όπως έκανε εσχάτως γνωστό η γαλλική εφημερίδα «Le Parisien» ο ταλαντούχος φορ έχει συμφωνήσει ήδη με την Παρί στο κομμάτι των προσωπικών όρων. Το μόνο που απομένει είναι να συμβεί κάτι ανάλογο και με τη Γιουβέντους.

Ωστόσο, οι φίλοι της γαλλικής ομάδας έχουν ενστάσεις για την εν λόγω μεταγραφή. Και μάλιστα ισχυρές, αφού ομάδα των ultras φωτογραφήθηκε έξω από το «Παρκ ντε Πρενς», κρατώντας πανό και απειλώντας στα ίσα τον Σέρβο επιθετικό με το μήνυμα: «Αν έρθεις θα σου κόψουμε τρία δάχτυλα». Γι' αυτό δεν θέλουν οι Γάλλοι τον Βλάχοβιτς!

Γι’ αυτό δεν θέλουν οι Γάλλοι τον Βλάχοβιτς!

Η αλήθεια είναι ότι την περασμένη σεζόν ο Ντούσαν Βλάχοβιτς έγινε θέμα πιο πολύ για όλα όσα ακούγονταν και γράφονταν μακριά και έξω από τα γήπεδα. Παρά μέσα σε αυτά. Όπως για παράδειγμα για τις ερωτικές περιπτύξεις με γυναίκα συμπαίκτη του στην εθνική ομάδα της Σερβίας κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Στην ουσία οι οπαδοί της Παρί Σεν Ζερμέν δεν επιθυμούν τον άσο της Γιουβέντους στην ομάδα τους, λόγω μιας φωτογραφίας με την εθνική ομάδα της χώρας του όταν είχε πανηγυρίσει, δείχνοντας τρία δάχτυλα. Μία κίνηση που υπονοούσε τη στήριξη προς μία ακροδεξιά σέρβικη παράταξη.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ