ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
«Τσάκισε» την αδιάφορη Μίλαν η Τορίνο και θέλει να γίνει Ευρωπαία! (vid)
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πρόβλεψε την αυριανή πρωταθλήτρια Αγγλίας (vid)
ΚΑΘΕ γκολ που γλίτωσε το αήττητο της Λεβερκούζεν στο 90φεύγα! (vid)
Εξωπραγματική γκολάρα του Ροντρίγκες στην πρώην του, τη Μίλαν! (vid)
«Ο Αλέγκρι γνώριζε πως δεν ταιριάζει στη Γιουβέντους»!
Ήδη σε επαφές με «γίγαντα» ο Ντε Ζέρμπι!
Προκαλούν οι οπαδοί της Φιορεντίνα: «Αθήνα 29/5, έτοιμοι για κόλαση»
Ο… νόμος του Μέρφι: Στην Championship μετά από 25 χρόνια η Όξφορντ, «πάτησε» την Μπόλτον! (vid)
«Προβιβάστηκε» στο Champions League η Αταλάντα και διψά να τιμωρήσει τη Λεβερκούζεν! (vid)
Ο Βενγκέρ συναντήθηκε με τους γονείς του Μπαπέ για να τον πάρει στην Άρσεναλ!
«Η… απάτη της Τσέλσι θα γίνει κορυφαίος στην Premier League»!
Οι φίλοι της Σέλτικ αποχαιρέτισαν τον Χαρτ με ΕΠΙΚΟ κορεό! (vid)
Η Ρεάλ θέλει να «κλέψει» τον αστέρα της Λίβερπουλ!
Ο Φόντεν «υποκλίθηκε» στη «Βασίλισσα»: «Δυσκολότερη ομάδα η Ρεάλ»!
Ο Τσάμπι Αλόνσο εισέβαλε με τη Σαλατιέρα στους οργανωμένους της Λεβερκούζεν (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τρίτη 18/7)

Αυτές είναι οι σημερινές στοιχηματικές προτάσεις από τη συντακτική ομάδα του StoiximaView.

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τρίτη 18/7)

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΦΛΟΡΑ ΤΑΛΙΝ – ΡΑΚΟΒ (20:00): Το πάλεψε η Φλόρα Ταλίν στην Πολωνία, αλλά ήταν φανερή η διαφορά δυναμικότητας. Βέβαια, έχασε με σκορ (1-0) που δεν την ξεγράφει τελείως, αλλά είναι δύσκολα τα πράγματα. Ό,τι καλό έκανε, ήταν στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα που είχε κάποιες, λίγες, καλές στιγμές να βρει γκολ. Στο δεύτερο είχαμε… κατηφόρα και είναι τυχερή που δεν δέχτηκε άλλα τέρματα. Υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα δεν είχε το Σαββατοκύριακο, οπότε πάει με ανάσες στο δεύτερο παιχνίδι. Στη λίγκα της Εσθονίας, πάντως, σε 20 αγώνες έχει 14-5-1 και 47-9 γκολ και ισοβαθμεί στην κορυφή με τη Λεβάντια Ταλίν. Δεν έχει να χάσει κάτι και καλείται να ρισκάρει σε κάποιο σημείο, εφόσον, φυσικά, της πάει στην αρχή το ματς όπως θα ήθελε.

Stoiximan Αξιολόγηση – Μάθε τα πάντα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΦΛΟΡΑ ΤΑΛΙΝ – ΡΑΚΟΒ (20:00): Με τον Στράτο Σβάρνα (πρώην στόπερ της ΑΕΚ) βασικό σε όλο το παιχνίδι, η Ράκοβ πήρε μία δίκαιη νίκη (1-0) στην Πολωνία και απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης για την επόμενη φάση των προκριματικών του Champions League. Ήταν και παραμένει το φαβορί στο ζευγάρι, μόνο που οφείλει να προσέξει για να ολοκληρώσει τη δουλειά της. Δεν θέλει και πολύ σε αυτές τις περιπτώσεις να την «πατήσεις» και μετά να… τρέχεις. Θα είχε αποκτήσει μεγαλύτερη «ασφάλεια» αν είχε σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ ακόμη, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο που είχε κυριαρχική παρουσία. Προ ημερών, πάντως, έχασε το Σούπερ Καπ Πολωνίας, στα πέναλτι από τη Λέγκια Βαρσοβίας. Επίσης, το πρωτάθλημά της (πέρσι το κατέκτησε) αρχίζει το προσεχές Σαββατοκύριακο και παίζει στις 22/7 εντός με τη Γιαγκελόνια.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΡΕΪΝΤΑΜΠΛΙΚ – ΣΑΜΡΟΚ ΡΟΒΕΡΣ (22:15): Έτοιμη να ολοκληρώσει την υπέρβαση και να κάνει άλλο ένα βήμα για να βρεθεί σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης είναι η Μπρέινταμπλικ. Η πρωταθλήτρια Ισλανδίας, μετά την εντυπωσιακή παρουσία της στον προκαταρκτικό γύρο του Champions League, όπου πέτυχε δύο νίκες με συνολικό σκορ 12-1, έφυγε με ένα μεγάλο διπλό από την έδρα της Σάμροκ Ρόβερς, που της δίνει προβάδισμα. Το γκολ του Μουμίνοβιτς στο 39’ έκρινε την αναμέτρηση (0-1), όμως, άπαντες ξέρουν πως δεν έχει τελειώσει τίποτε. Η αντίπαλός τους έχει μεγαλύτερη εμπειρία και ποιότητα, γι’ αυτό και χρειάζεται προσοχή και απόλυτη συγκέντρωση. Στο πρωτάθλημα Ισλανδίας, η πρωταθλήτρια της χώρας έπαιξε την Παρασκευή στην έδρα της Φραμ, την οποία νίκησε δύσκολα με 1-0. Έτσι, μετά από 15 αγωνιστικές, η ομάδα του Όσκαρ Θόρβαλντσον βρίσκεται στην 3η θέση με 30 βαθμούς και απολογισμό 9 νίκες, 3 ισοπαλίες, 3 ήττες, που την φέρνουν στο -8 από την πρωτοπόρο Βίκινγκουρ Ρέικιαβικ.

Winmasters Αξιολόγηση – Δες περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΡΕΪΝΤΑΜΠΛΙΚ – ΣΑΜΡΟΚ ΡΟΒΕΡΣ (22:15): «Θύμα» έκπληξης έπεσε την προηγούμενη εβδομάδα στο Δουβλίνο η Σάμροκ Ρόβερς, η οποία καλείται να ανέβει ένα βουνό, αν δεν θέλει να δει να τελειώνει πρόωρα η ευρωπαϊκή παρουσία της. Η εμπειρία και ο τίτλος του φαβορί που την συνόδευαν, δεν φάνηκαν ιδιαίτερα, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα με σκορ 1-0. Δέχθηκε το γκολ λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου (39’), αλλά παρότι είχε μπροστά της ένα ολόκληρο 45άλεπτο και… βάλε, δεν κατάφερε όχι μόνο να φτάσει στην ανατροπή, αλλά ούτε στην ισοφάριση. Μάλιστα, αυτό ήταν το πρώτο μετά από 16 παιχνίδια στο γήπεδό της, που δεν καταφέρνει να σκοράρει! Στο πρωτάθλημα Ιρλανδίας δεν είχε υποχρεώσεις, προκειμένου να μην επιβαρυνθεί και να είναι συγκεντρωμένη στη ρεβάνς. Μετά από 25 αγωνιστικές, η ομάδα του Στίβεν Μπράντλι βρίσκεται στην κορυφή με 47 βαθμούς και απολογισμό 13 νίκες, 8 ισοπαλίες, 4 ήττες, όντας στο +4 από την Σεντ Πάτρικς.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ