ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πω, πω ένας Τσαλχάνογλου – Μια γκολάρα και… ΧΑΜΟΣ στο Μιλάνο! (vid)
Ανατροπή από Τσάβι – «Θέλω να μείνουν και οι δύο στην Μπαρτσελόνα»
Να τοι οι ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ – Πάρτι και ανατριχίλα στην είσοδο της Ίντερ (vid)
Γράφτηκε ιστορία – Τρεις γυναίκες διαιτητές στο ματς της πρωταθλήτριας Ίντερ (vid)
Κράουτς… βούλωσες στόματα: «Υπερτιμημένος ο Κλοπ; Δείτε που ήταν πριν η Λίβερπουλ»
Ξέσπασμα Κάραγκερ: «Για αυτό τσακώθηκαν Σαλάχ και Κλοπ! Είστε θρύλοι της Λίβερπουλ…»
O Χάρι Κέιν υπόσχεται γκολ… με το τσουβάλι κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης
Λεβερκούζεν και Αλόνσο «ζαχαρώνουν» τον αρχηγό της «Βασίλισσας»
O Σλοτ «τρέχει» να σώσει τη Λίβερπουλ από μια ακόμη ηχηρή αποχώρηση
O εκρηκτικός Ίσακ έκανε… θρύψαλα την πρωτιά του Ζλάταν στο Νησί (stats)
Ματσάρα από τον Μέσι – Καθάρισε με… 4αρα η Ίντερ Μαϊάμι (vid)
Τα ταμεία της Μπαρτσελόνα παίρνουν μικρή ανάσα… από το πουθενά
Η Γιουνάιτεντ «μαγειρεύει» την επιστροφή του Τούχελ στην Premier League
Επίσημο: Για… πάντα στην Παρί ο Ζαΐρ-Εμερί!
Η διαιτησία στέρησε από την Τσέλσι την επική ανατροπή κόντρα στην Άστον Βίλα! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τετάρτη 19/7) 

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τετάρτη 19/7) 

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τετάρτη 19/7) 

Ανάλυση και Προγνωστικά 

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ – ΜΠΑΛΚΑΝΙ (21:00): Τραγική εμφάνιση από μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια δε μας έχει συνηθίσει σε τέτοια εικόνα. Και ήττα στο Κόσοβο με 2-0 από την Μπαλκάνι, μια ήττα που βάζει πολύ δύσκολα στην Λουντογκόρετς ενόψει του επαναληπτικού στη Βουλγαρία. Πολλά τα αμυντικά προβλήματα για τους Βούλγαρους, οι οποίοι είδαν την Μπαλκάνι να δημιουργεί ευκαιρίες και τελικά να ανοίγει το σκορ με τον Κορένιτσα στις καθυστερήσεις. Δέκα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ήρθε και το 2-0 από τον Ζίμπα για να τελειώσει την υπόθεση. Σοκ και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος για τη Λουντογκόρετς, που έχασε με 3-1 στην έδρα της Λέφσκι Κρούμοβγκραντ, δείχνοντας πως δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά η χρονιά για εκείνη. Από το σημερινό ματς είναι εκτός ο στόπερ Αλμέιδα, ο μπακ Νεντιάλκοβ και ο επίσης μπακ Γκρούπερ.

Stoiximan Αξιολόγηση – Μάθε τα πάντα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ – ΜΠΑΛΚΑΝΙ (21:00): Εξαιρετική εμφάνιση και πολύ μεγάλη νίκη για τους Κοσοβάρους απέναντι στη Λουντογκόρετς, με ένα αποτέλεσμα που τους δίνει γερό προβάδισμα πρόκρισης στον επόμενο προκριματικό γύρο του Champions League. Κυριάρχησε η Μπαλκάνι στο πρώτο μέρος, με πολλές ευκαιρίες και γκολ στο φινάλε αυτού για το 1-0, δεύτερο γκολ στο δεκάλεπτο του δευτέρου μέρους. Διαχειρίστηκε άριστα το αποτέλεσμα στη συνέχεια και το κράτησε μέχρι το φινάλε. Έχει την εμπειρία από την περσινή της συμμετοχή στους ομίλους του Conference League και μπορεί να κάνει την υπέρβαση και να κρατήσει το σκορ. Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα αρχίζουν στις 13 Αυγούστου.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΟΥΙΦΤ – ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ (21:00): Θα περίμενε κανείς πως για μια ομάδα από το Λουξεμβούργο οποιαδήποτε αναμέτρηση σε αυτό το επίπεδο θα ήταν… mission impossible. Κι όμως, ο Σουίφτ κατάφερε απέναντι στη Σλόβαν Μπρατισλάβας, που έχει ευρωπαϊκή εμπειρία, να πάρει αποτέλεσμα στη Σλοβακία. Και το τελικό 1-1 εκτός από δίκαιο, της αφήνει περιθώρια αισιοδοξίας για το δεύτερο παιχνίδι στην έδρα της. Η Σουίφτ μάλιστα ήταν αυτή που αιφνιδίασε τους Σλοβάκους, μπαίνοντας δυνατά στο ματς και κερδίζοντας πέναλτι στο 20′, ανοίγοντας το σκορ με τον Ντομινίκ Στολτζ. Μόλις δύο λεπτά μετά το 0-1 ωστόσο ο Βλάντιμιρ Βάις με απευθείας εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε για τη Σλόβαν και όλοι περίμεναν πως θα έρθει και η ανατροπή. Η αποβολή των γηπεδούχων ωστόσο στο τέλος του ημιχρόνου και η εξαιρετική αμυντική προσήλωση της ομάδας από το Λουξεμβούργο έπαιξαν σημαντικό ρόλο στο να παραμείνει το 1-1 μέχρι το φινάλε.

Winmasters Αξιολόγηση – Δες περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΟΥΙΦΤ – ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ (21:00): Σοκαρίστηκε από τη Σουίφτ, πιθανόν δεν περίμενε πως θα αντιμετωπίσει κάποιο σοβαρό πρόβλημα, με αποτέλεσμα να δεχτεί πρώτη γκολ με πέναλτι στο 20′. Ισοφάρισε άμεσα με τον Βάις με απευθείας εκτέλεση φάουλ, έμεινε με δέκα στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου αλλά στο δεύτερο έδειξε άλλο πρόσωπο. Πίεσε, δημιούργησε, έχασε ευκαιρίες. Πλην όμως δεν κατάφερε να βρει δίχτυα και να πάρει προβάδισμα πρόκρισης. Πάει στο Λουξεμβούργο ως φαβορί, αφού είναι καλύτερη ομάδα, πιο έμπειρη και σίγουρα αν παρουσιαστεί σοβαρή θα πάρει την πρόκριση για την επόμενη φάση. Εκτός ο αμυντικός Μπλάκμαν και ο τιμωρημένος μέσος Κούτσκα.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ