ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Επίσημο: Για… πάντα στην Παρί ο Ζαΐρ-Εμερί!
Η διαιτησία στέρησε από την Τσέλσι την επική ανατροπή κόντρα στην Άστον Βίλα! (vid)
Η Ατλέτικο «πάτησε» την Μπιλμπάο και «κλείδωσε» την τετράδα! (vid)
Η Παρί πήγε για… αυτοκτονία αλλά σώθηκε στο τέλος κόντρα στη Χάβρη! (vid)
Η Άρσεναλ θέλει να… κλέψει το μέλλον της Ατλέτικο!
Πρόβλημα στην Μπάγερν λίγο πριν το ντέρμπι με τη Ρεάλ!
Νέα καλοκαιρινή αποχώρηση στην Ατλέτικο Μαδρίτης!
Σκοράρει εκτός περιοχής ο Ντε Πολ και 1-0 η Ατλέτικο την Μπιλμπάο!
Η Άστον Βίλα προηγήθηκε με το «καλημέρα» κόντρα στην Τσέλσι! (vid)
Δεν χάνει ούτε με…. αίτηση η Λεβερκούζεν! Γλύτωσε και από τη Στουτγκάρδη! (vid)
Ο πάγκος της Ρεάλ θυμίζει… ουρανό με τόσα «αστέρια»! (pic)
Ο Σπορτιέλο κατέβασε ρολά και έκανε την επέμβαση της σεζόν στην Ιταλία! (vid)
Σημείο… μηδέν το Τορίνο για Γιουβέντους και Μίλαν!
Ο Ναδάλ «ένωσε» Ζιντάν και Βινίσιους! (vid)
Ο Ονάνα… γκρέμισε όλα όσα έχτισε ο Άντονι! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Κομμένα τα… αστεία για Τονάλι: «Περήφανος που ήρθε στην Νιούκαστλ»!

Ο Σάντρο Τονάλι φημολογείται πως δεν είναι χαρούμενος που συνεχίζει την καριέρα του στην Νιούκαστλ, αλλά ο προπονητής της ομάδας έβαλε τέλος σε αυτά τα σενάρια.

Κομμένα τα… αστεία για Τονάλι: «Περήφανος που ήρθε στην Νιούκαστλ»!

Η Νιούκαστλ ανήκει στους Άραβες, χωρίς όμως να έχει προχωρήσει σε μεταγραφές με τεράστια ποσά, όπως η Μάντσεστερ Σίτι και η Παρί Σεν Ζερμέν. Η αγγλική ομάδα κινείται έξυπνα στις μεταγραφικές περιόδους και έχει καταφέρει να φτιάξει ένα τρομερό σύνολο. Ο Έντι Χάουι έχει κάνει την ομάδα που θέλει και πέρσι μπόρεσε να τερματίσει στην τέταρτη θέση, με την Νιούκαστλ να παίρνει το εισιτήριο για το Champions League.

Αυτό το καλοκαίρι, η «βόμβα» της Νιούκαστλ ήταν η απόκτηση του Σάντρο Τονάλι. O αγγλικός σύλλογος πλήρωσε 64 εκατομμύρια ευρώ στην Μίλαν και απέκτησε τον Ιταλό μέσο. Φυσικά αποτελεί μία πολύ μεγάλη κίνηση, η οποία ανεβάζει επίπεδο την Νιούκαστλ και σίγουρα θα την βοηθήσει την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Στην πρώτη του εμφάνιση με την φανέλα της Νιούκαστλ, ο Τονάλι ήταν εξαιρετικός και ξεχώρισε στο φιλικό απέναντι στην Ρέιντζερς. Μετά το ματς, ο Έντι Χάουι προχώρησε σε δηλώσεις και σχολίασε και τα δημοσιεύματα που θέλουν τον 23χρονο να είναι στεναχωρημένος που πήγε στην αγγλική ομάδα και δεν έμεινε στην Μίλαν.

Ξεκάθαρος ο Χάουι για την διάθεση του Τονάλι

Τονάλι

Ο τεχνικός ξεκαθάρισε πως όλα αυτά αποτελούν μυθεύματα και πως ο Τονάλι είναι πολύ υπερήφανος που φοράει την συγκεκριμένη φανέλα, ενώ έκανε γνωστό πως ο παίκτης είναι απόλυτα αφοσιωμένος στον νέο του σύλλογο. Τέλος, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την εμφάνισή του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε μετά το φιλικό: «Τα ιταλικά δημοσιεύματα δεν ισχύουν. Ο Σάντρο είναι πολύ, πολύ περήφανος που είναι εδώ και περήφανος που φοράει την φανέλα και εκπροσωπεί τον σύλλογο. Αυτό έγινε πολύ ξεκάθαρο σε εμένα από νωρίς, αλλιώς δεν θα προχωρούσαμε στην μεταγραφή. Δεν έχουμε καμία διάθεση να αναγκάσουμε κάποιον να έρθει στην Νιούκαστλ. Πρέπει να θέλουν να τρέχουν στο γήπεδο και χωρίς παπούτσια. Αυτή είναι η νοοτροπία που θέλουμε επειδή πρέπει να έχουμε αυτή την ομαδικότητα και την επιθυμία να τα πάνε καλά. Αυτό μπορεί να γίνει μόνο αν έχουν την επιθυμία να παίξουν για την ομάδα.




Εντυπωσιάστηκα πολύ με τον Σάντρο. Νομίζω πως ήταν εξαιρετικός. Ό,τι ελπίζαμε ότι θα έφερνε στον σύλλογο, το έκανε στα πρώτα 45 λεπτά. Ήταν πολύ ήρεμος και τεχνικά ήταν εξαιρετικός. Χτίζει καλές σχέσεις με τους παίκτες γύρω του. Ήταν πολύ καλή αρχή για αυτόν».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ