Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
«Κόντρα» ανάμεσα σε Παρί και Ενρίκε για Μπαπέ – Δεν… δέχεται εντολές ο Ισπανός!
Παρί Σεν Ζερμέν

«Κόντρα» ανάμεσα σε Παρί και Ενρίκε για Μπαπέ – Δεν… δέχεται εντολές ο Ισπανός!

Ο Κίλιαν Μπαπέ... έχει νευριάσει για τα καλά την διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν, όμως ο κόουτς των Γάλλων έχει διαφορετική άποψη!

22.07.2023 | 21:11

Σάλος έχει ξεσπάσει μετά τις τελευταίες εξελίξεις με τον Κίλιαν Μπαπέ και την Παρί Σεν Ζερμέν! Οι Παριζιάνοι έχουν… φορτώσει άσχημα με τον Γάλλο σούπερ σταρ και τον έθεσαν εκτός ρόστερ, καθώς δεν θα ακολουθήσει την υπόλοιπη ομάδα στην προετοιμασία που θα γίνει στην Ιαπωνία.

Φυσικά και μετά από αυτήν την εξέλιξη όλα δείχνουν πως ο Μπαπέ αργά ή γρήγορα θα αποχωρήσει από το Παρίσι.

Πάντως, φαίνεται πως υπάρχουν και οι πρώτοι τριγμοί ανάμεσα στην διοίκηση των Γάλλων και τον νέο τεχνικό της ομάδας, Λουίς Ενρίκε. Ο Ισπανός τεχνικός παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και… ο ίδιος έχει διαφορετική άποψη για τον Μπαπέ και το πως μπορεί να τον χρησιμοποιήσει.

Η εντολή της διοίκησης προς τον Λουίς Ενρίκε είναι να μην αφήνει τον Μπαπέ να κάνει προπόνηση με την πρώτη ομάδα, ενώ του τόνισε πως δεν μπορεί να τον υπολογίζει για την ερχόμενη σεζόν, ακόμα και αν παραμείνει!

Πάντως, όπως αποκαλύπτει και η Relevo, ο Ενρίκε έχει αποφασίσει πως… δεν θα υπακούσει τις εντολές της διοίκησης, καθώς αν αποφασίσει πως ο Μπαπέ μπορεί να βοηθήσει, τότε θα αγωνίζεται κανονικά!

Φυσικά… θα υπάρξουν αντιδράσεις από τους ανθρώπους των Γάλλων, με τον Ενρίκε όμως να έχει πάρει την τελική του απόφαση.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version