ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λάθος επιπέδου League Two ο Ράγια και γκολ απ’ το πουθενά η Τότεναμ! (vid)
Τότεναμ – Άρσεναλ: ΘΕΟΤΡΕΛΟΣ Γουάιτ, πήγε να… λύσει τα γάντια του Βικάριο! (vid)
Το VAR έκοψε… μαχαίρι τα χαμόγελα της Τότεναμ! (pics)
Κεφαλιά -κανονιά του Χάβερτς και 3-0 η Άρσεναλ! (vid)
Η Άρσεναλ ξεδίπλωσε την τέλεια αντεπίθεση και ο Σάκα έκανε το 2-0! (vid)
Με… κανονιά από την Τότεναμ έκανε το 1-0 η Άρσεναλ! (vid)
Η μυθική σεζόν του Μέσι – Γλεντάει και τους haters με τα στατιστικά του (pics)
Υποκλιθείτε στην πρωταθλήτρια Ίντερ – Έκανε πλάκα και στην Τορίνο (vid)
Πω, πω ένας Τσαλχάνογλου – Μια γκολάρα και… ΧΑΜΟΣ στο Μιλάνο! (vid)
Ανατροπή από Τσάβι – «Θέλω να μείνουν και οι δύο στην Μπαρτσελόνα»
Να τοι οι ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ – Πάρτι και ανατριχίλα στην είσοδο της Ίντερ (vid)
Γράφτηκε ιστορία – Τρεις γυναίκες διαιτητές στο ματς της πρωταθλήτριας Ίντερ (vid)
Κράουτς… βούλωσες στόματα: «Υπερτιμημένος ο Κλοπ; Δείτε που ήταν πριν η Λίβερπουλ»
Ξέσπασμα Κάραγκερ: «Για αυτό τσακώθηκαν Σαλάχ και Κλοπ! Είστε θρύλοι της Λίβερπουλ…»
O Χάρι Κέιν υπόσχεται γκολ… με το τσουβάλι κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Πέμπτη 27/7)

Αυτές είναι οι σημερινές προτάσεις από τη συντακτική ομάδα του StoiximaView.

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Πέμπτη 27/7)

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΝΔΗ – ΖΙΛΙΝΑ (21:00): Προέρχεται από μέτρια, έως κακή θα μπορούσε να την χαρακτηρίσει κανείς χρονιά στο Βέλγιο, όπου τελικά κατέλαβε μόλις την πέμπτη θέση. Έστω και έτσι όμως μπόρεσε να εξασφαλίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο το οποίο όμως την υποχρεώνει να ξεκινήσει από τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference. Υπενθυμίζεται πως πέρσι έφτασε ως τα προημιτελικά της διοργάνωσης, μένοντας εκτός από τη μετέπειτα κάτοχο του τίτλου Γουέστ Χαμ. Κατά την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο κινήθηκε ελάχιστα, ενώ έχασε και τον κεντρικό αμυντικό Οκούμου, που μετακόμισε στη Ρεμς. Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της έδωσε πέντε φιλικές αναμετρήσεις, χωρίς κάποια από αυτές να χαρακτηρίζεται ως δυνατή. Ο απολογισμός ήταν τέσσερις νίκες και μια ήττα, ενώ στα αρνητικά πρέπει να προσμετρηθεί πως η εστία της παραβιάστηκε σε όλα.

Stoiximan Αξιολόγηση – Μάθε τα πάντα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΝΔΗ – ΖΙΛΙΝΑ (21:00): Είναι μια από τις πιο έμπειρες ομάδες των προκριματικών, αφού σχεδόν κάθε χρόνο συμμετέχει σε αυτά. Μέχρι στιγμής έχει καταφέρει δυο φορές να φτάσει σε φάση ομίλων. Η πρώτη τη σεζόν 2008/09 στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ και η δεύτερη τη σεζόν 2010/11 στο Champions League. Πέρσι συμμετείχε και πάλι στα προκριματικά του Conference League, φτάνοντας μέχρι τα play – off, μένοντας εκτός από τη Γιάμπλονετς. Το φετινό της ταξίδι ξεκίνησε με αντίπαλο τη Λεβάντια από την Εσθονία, την οποία κέρδισε, τόσο εντός, όσο και εκτός με 2-1. Το πρωτάθλημα στη Σλοβακία δεν έχει ακόμα ξεκινήσει, ωστόσο η Ζίλινα έχει δώσει σειρά φιλικών αναμετρήσεων, με απολογισμό τέσσερις ισοπαλίες και μια νίκη, διατηρώντας μόλις σε μια αναμέτρηση ανέπαφη την εστία της.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΝΤΕΡΙ ΣΙΤΙ – ΚΟΥΟΠΙΟ (21:45): Τα κατάφερε την προηγούμενη εβδομάδα η Ιρλανδική Ντέρι και προκρίθηκε επί της ΗΒ Τόρσαβν, επικρατώντας στην έδρα της με 1-0 στον επαναληπτικό της Α’ προκριματικής φάσης του Europa Conference League ενώ στο πρώτο παιχνίδι στα Νησιά Φερόε η αναμέτρηση είχε ολοκληρωθεί ισόπαλη χωρίς τέρματα. Η κληρωτίδα την φέρνει αντιμέτωπη με την Φινλανδική Κουόπιο απόψε για την Β’ προκριματική φάση της διοργάνωσης, με την αποστολή για τους Ιρλανδούς να είναι φανερά δυσκολότερη σε σχέση με τον πρώτο γύρο. Την ίδια ώρα, η Ντέρι την περασμένη Κυριακή πέτυχε ακόμη μια πρόκριση, αυτή την φορά εντός συνόρων για το Κύπελλο Ιρλανδίας, καθώς επικράτησε εντός έδρας με 3-0 της Άθλον Τάουν. Στο αγωνιστικό κομμάτι και τη σημερινή υποδοχή της Κουόπιο, ο Ρουάιντρι Χίγκινς δεν υπολογίζει τους τραυματίες, Κιάρον Χάρκιν (μέσος) και Κόλμ Γουελάν (επιθετικός).

Winmasters Αξιολόγηση – Δες περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΝΤΕΡΙ ΣΙΤΙ – ΚΟΥΟΠΙΟ (21:45): Στην μάχη της Ευρώπης ρίχνεται για πρώτη φορά για την σεζόν 2023-2024 η Φινλανδική Κουόπιο, η οποία απόψε θα αντιμετωπίσει στην
Ιρλανδία την τοπική Ντέρι για την Β’ Προκριματική Φάση του Europa Conference League. Η Κουόπιο την περσινή σεζόν κατέκτησε την δεύτερη θέση της Φινλανδικής Λίγκας μόλις στο -1 από την πρωταθλήτρια Ελσίνκι ενώ εύκολα κατάφερε να εξασφαλίσει το Ευρωπαϊκό εισιτήριο που την φέρνει στην αποψινή αναμέτρηση. Την ίδια ώρα, στην Φινλανδία αυτή την περίοδο «τρέχει» κανονικά η σεζόν, με την Κουόπιο να πραγματοποιεί παρόμοια πορεία με την περσινή καθώς βρίσκεται πάλι στην 2η θέση της βαθμολογίας και μόλις στο -3 από την κορυφή. Στο αγωνιστικό κομμάτι και την σημερινή αναμέτρηση απέναντι στην Ντέρι, ο Γιάνι Χονκαβάρα δεν υπολογίζει μονάχα τον τραυματία Γιόνα Βέτελι (μέσος).

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ