ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Ατλέτικο «πάτησε» την Μπιλμπάο και «κλείδωσε» την τετράδα! (vid)
Η Παρί πήγε για… αυτοκτονία αλλά σώθηκε στο τέλος κόντρα στη Χάβρη! (vid)
Η Άρσεναλ θέλει να… κλέψει το μέλλον της Ατλέτικο!
Πρόβλημα στην Μπάγερν λίγο πριν το ντέρμπι με τη Ρεάλ!
Νέα καλοκαιρινή αποχώρηση στην Ατλέτικο Μαδρίτης!
Σκοράρει εκτός περιοχής ο Ντε Πολ και 1-0 η Ατλέτικο την Μπιλμπάο!
Η Άστον Βίλα προηγήθηκε με το «καλημέρα» κόντρα στην Τσέλσι! (vid)
Δεν χάνει ούτε με…. αίτηση η Λεβερκούζεν! Γλύτωσε και από τη Στουτγκάρδη! (vid)
Ο πάγκος της Ρεάλ θυμίζει… ουρανό με τόσα «αστέρια»! (pic)
Ο Σπορτιέλο κατέβασε ρολά και έκανε την επέμβαση της σεζόν στην Ιταλία! (vid)
Σημείο… μηδέν το Τορίνο για Γιουβέντους και Μίλαν!
Ο Ναδάλ «ένωσε» Ζιντάν και Βινίσιους! (vid)
Ο Ονάνα… γκρέμισε όλα όσα έχτισε ο Άντονι! (vid)
Η Λειψία «διέλυσε» την Ντόρτμουντ με 4αρα – Την στέλνει εκτός Champions League!
Κέιν… ασταμάτητος – Νίκησε μόνος του την Άιντραχτ και «προειδοποίησε» τη Ρεάλ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Ρεάλ Μαδρίτης: Θέλει τον αστέρα της Ίντερ ώστε να γίνει η απόλυτη ομαδάρα!

Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να προχωρήσει σε μία τεράστια μεταγραφή, όμως η Ίντερ μόνο εύκολα δεν θα αφήσει την ταλεντάρα της.

Ρεάλ Μαδρίτης: Θέλει τον αστέρα της Ίντερ ώστε να γίνει η απόλυτη ομαδάρα!

Η Ρεάλ Μαδρίτης τελείωσε την σεζόν με το Κύπελλο και ειδικά μετά την αποχώρηση αρκετών παικτών, όπως οι Καρίμ Μπενζεμά και Μάρκο Ασένσιο, έγινε ξεκάθαρο πως πρέπει να προχωρήσει σε προσθήκες στο ρόστερ της. Η «Βασίλισσα» έχει αποκτήσει τους Φραν Γκαρσία, Χοσελού, Αρντά Γκιουλέρ αλλά και τον Τζουντ Μπέλιγχαμ, ενώ ακόμα έχει πιθανότητες να προσθέσει στο ρόστερ της και τον Κιλιάν Μπαπέ. Ομώς, φαίνεται πως ο Αντσελότι στην λίστα του έχει ακόμη έναν ποδοσφαιριστή. Αυτός είναι ο Νικολό Μπαρέλα, ο οποίος έχει συνδεθεί με αρκετές ομάδες αυτό το καλοκαίρι, μετά από τις τρομερές εμφανίσεις του.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Η Ίντερ παραμένει σταθερή στη θέση της, ζητώντας το υψηλό ποσό των 80 εκατομμυρίων ευρώ για τον Νικολό Μπαρέλα, όπως αναφέρει το «Calciomercato». Ο εξαιρετικός Ιταλός μεσοεπιθετικός έχει αναγνωριστεί ως ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στη θέση του, έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων από την Αγγλία και τη Γαλλία, αλλά οι Μαδριλένοι είναι αυτοί που τον βλέπουν ως τον αντικαταστάτη του Λούκα Μόντριτς, του οποίου το συμβόλαιο λήγει στο τέλος της σεζόν και λόγω της ηλικίας του πλησιάζει προς το τέλος της καριέρας του. Ρεάλ

Η Ρεάλ θέλει τον απόλυτο αντικαταστάτη του Μόντριτς

Ωστόσο, η Ίντερ είναι ανένδοτη στην προσπάθειά της να εξασφαλίσει την υψηλότερη δυνατή τιμή για τον πολύτιμο της ποδοσφαιριστή. Η ιταλική ομάδα επιμένει στο να μπει σε διαπραγματεύσεις μόνο αν η Ρεάλ υποβάλει προσφορά κοντά στα 80 εκατομμύρια ευρώ. Αυτή η αποφασιστική υπογραμμίζει ξανά την στάση των «Νερατζούρι» να παραχωρήσει την ταλεντάρα τους μόνο αν… πλουτίσουν.

Οι ικανότητες και η ευελιξία του Μπαρέλα τον καθιστούν πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο για κάθε ομάδα, με την Ίντερ να είναι απόλυτα ενήμερη για το ενδιαφέρον που υπάρχει για τον Ιταλό. Με αρκετούς ενδιαφερόμενους να… χτυπούν την πόρτα της, η Ίντερ επιθυμεί να διατηρήσει τον έλεγχο της κατάστασης και να μην αποδεχθεί τίποτα λιγότερο από την επιθυμητή τιμή.

Διαβάστε επίσης: Έξαλλος ο Αντσελότι – Ζητάει ενίσχυση… αλλά τον αγνοούν όλοι στη Ρεάλ!

Το ενδιαφέρον της Ρεάλ για τον Μπαρέλα αποτελεί απόδειξη των εντυπωσιακών του εμφανίσεων τις τελευταίες σεζόν. Οι ισπανικοί «γίγαντες» αναζητούν αναμφίβολα ένα μακροπρόθεσμο αντικαταστάτη για τον θρυλικό Μόντριτς, και οι ικανότητες του Μπαρέλα έχουν τραβήξει την προσοχή τους, όμως ο σύλλογος από το Μιλάνο εξελίσσεται σε έναν πολύ δυνατό «διαπραγματευτή» και οι εξελίξεις αναμένονται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ