Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν: Ράμος έφυγε, Ράμος ξανάρχεται!
Μπένφικα

Παρί Σεν Ζερμέν: Ράμος έφυγε, Ράμος ξανάρχεται!

Λίγο καιρό μετά την αποχώρηση του Σέρχιο Ράμος, η Παρί Σεν Ζερμέν είναι έτοιμη να κάνει δικό της έναν... συνονόματό του.

02.08.2023 | 22:10

Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει κάνει μια εξαιρετικά ελκυστική πρόταση στην Μπενφίκα, προσφέροντας το ποσό των 65 εκατομμυρίων ευρώ, συν πρόσθετα 15 εκατομμύρια ευρώ ως μπόνους, για την απόκτηση του ταλαντούχου Γκονσάλο Ράμος! Οι πρωταθλητές Γαλλίας είναι αποφασισμένοι να ενισχύσουν το ρόστερ τους και έχουν προτείνει μια πενταετή δέσμευση προς τον ποδοσφαιριστή. Η πρόταση τους είναι πολύ καλή για τα δεδομένα της Μπενφίκα και δεν αποκλείεται να έχουμε συμφωνία.




Ο Γκονσάλο Ράμος έχει δείξει το ταλέντο και τις δυνατότητές του με την Μπενφίκα, και η Παρί Σεν Ζερμέν βλέπει στον 22χρονο επιθετικό έναν πολλά υποσχόμενο παίκτη που μπορεί να ενισχύσει σημαντικά την επιθετική γραμμή της. Η ομάδα του Παρισιού είναι αποφασισμένη να κάνει ό,τι είναι απαραίτητο για να αποκτήσει τον Ράμος και να ενισχύσει την ομάδα της για τη νέα σεζόν. Έτσι, αν υπάρξει το deal, θα ξαναδούμε έναν ποδοσφαιριστή που ονομάζεται Ράμος στο ρόστερ της Παρί, μετά τον Σέρχιο.

Δείτε ξανά: Έκλεισε Γκβάρντιολ η Σίτι!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version