Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
O Αραούχο δέχτηκε τάκλιν για… θάνατο και τραυματίστηκε! (pic)
Μπαρτσελόνα

O Αραούχο δέχτηκε τάκλιν για… θάνατο και τραυματίστηκε! (pic)

O Ρόναλντ Αραούχο δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με την Τότεναμ, λόγω τραυματισμού που είχε!

08.08.2023 | 23:43

Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται στην τελική ευθεία της καλοκαιρινής της προετοιμασίας. Ο Ρόναλντ Αραούχο είναι κάτι παραπάνω από βασικός στέλεχος στα πλάνα του Τσάβι. Όμως, στο φιλικό παιχνίδι κόντρα στην Τότεναμ τα πράγματα παραλίγο να ξεφύγουν!

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός της ισπανικής ομάδας δέχτηκε ένα δυνατό μαρκάρισμα από πίσω από αντίπαλό του. Στην αρχή έδειχνε να είναι εντάξει και να μπορεί να συνεχίσει.

Ο Ρόναλντ Αραούχο, όμως, λίγο αργότερα έκανε κίνηση προς τον πάγκο, δείχνοντας στον Τσάβι ότι πονάει και ότι θέλει να γίνει αλλαγή. Λογικό και επόμενο όλοι στις τάξεις των πρωταθλητών Ισπανίας να έχουν νεύρα για ένα τόσο δυνατό και αχρείαστο τάκλιν σε ένα τέτοιου τύπου ματς.

Μέσα στις επόμενες ώρες ο Λατίνος στόπερ θα υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις για να φανεί κατά πόσο είναι σοβαρός ο τραυματισμός του και κατά πόσο θα μπορεί να αγωνιστεί κανονικά στα πρώτα επίσημα ματς της σεζόν για την Μπαρτσελόνα!

Ιδού το δυνατό μαρκάρισμα που δέχτηκε ο Αραούχο:

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version