ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λάρισα… εμπιστευτικό με Χρήστο Παπαδόπουλο να «οργώνει» την Ιταλία (vid)
Από την Premier League στον Παναθηναϊκό: Έκλεισε Μπάλντοκ το «τριφύλλι»!
«Τορπίλισε» τη Βιγιαρεάλ ο εορτάζων Δουβίκας και έσωσε τη Θέλτα! (vid)
Έδωσε δικαιώματα η Μίλαν, ατσαλάκωτη η Τζένοα στο «Σαν Σίρο» με ντεμπούτο Παπαδόπουλου (vid)
Ξέφρενο πάρτι στη Φρανκφούρτη η Λεβερκούζεν εν τη απουσία του Τσάμπι Αλόνσο! (vid)
Η Λίβερπουλ καθάρισε σαν (πασχαλινό) αυγό την Τότεναμ! (vid)
Σώζει τα προσχήματα η Τότεναμ στο «Άνφιλντ» με Σον και Ριτσάρλισον (vid)
Μαγική ΓΚΟΛΑΡΑ από τον Έλιοτ και 4-0 η Λίβερπουλ! (vid)
Τέλος η ατυχία και η αστοχία για τον Σαλάχ: Σκόραρε κόντρα στην Τότεναμ! (vid)
Μαγική προσπάθεια από Σαλάχ: Το δοκάρι του στέρησε το γκολ της σεζόν! (vid)
Κιν εναντίον Χάαλαντ «Σαν κακομαθημένο παιδί κάνει…»
Τέρι χαλάρωσε: «Η δικιά μου Τσέλσι συγκρίνεται εύκολα με τους… αήττητους της Άρσεναλ»
Έκρυψε την μπάλα η Τσέλσι και έβγαλε… γούστα με «πεντάρα»! (vid)
Ο Τούχελ… δίκασε την Μπάγερν: «Έψαχνε εδώ και καιρό νέο προπονητή!»
Τσέλσι: «Άρρωστη» πρόταση για Όσιμεν – Δίνει τρελά χρήματα και δύο αστέρια της!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Σάββατο 12/8)

Αυτές είναι οι σημερινές στοιχηματικές προτάσεις από τη συντακτική ομάδα του StoiximaView.

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Σάββατο 12/8)

Αναλύσεις και Προγνωστικά

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ – ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ (19:30) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Έτοιμη ομάδα η Νιούκαστλ, μετρημένες οι κινήσεις της στο μεταγραφικό παζάρι, δείχνει να πηγαίνει βήμα-βήμα προς τα πάνω. Έχασε τον Σεν-Μαξιμέν (Αλ Αχλί), αλλά τον αντικατέστησε με τον Μπαρνς από τη Λέστερ, την ώρα που η μεγάλη μεταγραφή της είναι ο Ιταλός χαφ, Σάντρο Τονάλι. Αποκτήθηκε από τη Μίλαν έναντι ενός ποσού λίγο πάνω από τα 60 εκατομμύρια ευρώ, με τον Έντι Χάου να έχει κάθε λόγο να χαμογελάει. Πρώτος στόχος για δεξί μπακ ήταν ο Λιβραμέντο (Σαουθάμπτον) και τον έκανε δικό της με ένα ποσό κοντά στα 40 εκατ. ευρώ! Πέρσι έκανε ονειρική σεζόν, τερμάτισε στην 4άδα, πίσω μόνο από Σίτι, Άρσεναλ και Γιουνάιτεντ και επιστρέφει μετά από πάρα πολλά χρόνια στο Champions League. Και όλο αυτό, είναι 100% δουλειά του Άγγλου προπονητή, έχει κάνει «θαύματα». Πέρσι, άλλωστε, πέρα από μεγάλη σταθερότητα που επέδειξε η Νιούκαστλ, υπήρξαν διαστήματα που έπαιξε επιθετικό και εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Είχε και τις «στραβές» της, προφανώς, αλλά σε πολύ μικρό βαθμό. Κραφτ (δεξί μπακ) και Μανκίγιο (δεξί μπακ) δίνονται εκτός, έτοιμος ο Σχαρ, αμφίβολος ο μέσος Γουίλοκ.

Stoiximan Αξιολόγηση – Μάθε τα πάντα

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ – ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ (19:30) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Η Άστον Βίλα εννοείται ότι συνεχίζει με τον Ουνάι Έμερι στον πάγκο της. Ανέλαβε αρχές Νοεμβρίου ο Ισπανός προπονητής και έκανε φοβερά πράγματα. Μέχρι που την έβγαλε στην Ευρώπη. Και ρίχνεται στη μάχη από τα πλέι οφ του Europa Conference League όπου θα αντιμετωπίσει το νικητή από το ζευγάρι Χιμπέρνιαν/Λουκέρνη, κοινώς θα χρειαστεί να γίνουν όλα λάθος για να αποκλειστεί. Κι εκείνη έχει κάνει, ως τώρα, πολύ λίγες κινήσεις. Οι πιο δυνατές προσθήκες της, είναι μία και μία: Ντιαμπί (εξτρέμ) από
Λεβερκούζεν με 55 εκατομμύρια ευρώ, Τόρες (στόπερ) από Βιγιαρεάλ με 33 εκατ. ευρώ και Τίλεμανς (χαφ) από Λέστερ, ελεύθερος. Τρεις πολύ καλές κινήσεις που της δίνουν επιπλέον δύναμη και ποιότητα. Την ίδια ώρα, δεν έχασε κάποιο πολύ σημαντικό στέλεχος του ρόστερ της, οπότε ξεκινάει από πολύ καλό σημείο.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (22:30) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Πέντε φιλικά παιχνίδια, καμία νίκη για την Αθλέτικ Μπιλμπάο, που έχασε από Σοσιεδάδ και Σέλτικ και ήρθε ισόπαλη με Σανταντέρ, Εϊμπάρ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μπαίνει στο νέο πρωτάθλημα με τη γνωστή συνταγή, δηλαδή μονάχα με Βάσκους ποδοσφαιριστές ή παίκτες που έχουν βασκικές ρίζες. Πήρε τον Ρουίθ ντε Γκαλαρέτα από τη Μαγιόρκα, έχασε τον Ινίγκο Μαρτίνεθ. Στον πάγκο παραμένει ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους, ο οποίος δήλωσε πως η ομάδα του πρέπει να βρει σταθερότητα σε σχεση με πέρσι και να διεκδικήσει την Ευρώπη. Πληγή πέρσι το «Σαν Μαμές», είχε 8 ήττες σε 19 παιχνίδια, αν το βελτιώσει αυτό θα φτάσει κοντά στον στόχο της.

Winmasters Αξιολόγηση – Δες περισσότερα

ΣΕΒΙΛΛΗ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ (23:00) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Έχασε το πρωτάθλημα πέρσι, πήρε το Κύπελλο μετά από πολλά χρόνια, αλλά η σεζόν για τη Ρεάλ δε θα μπορούσε να χαρακτηριστεί επιτυχημένο. Το παραδέχτηκε και ο Κάρλο Αντσελότι, που παραμένει στον πάγκο της βασίλισσας. Θέλει να επιστρέψει στους τίτλους, έχασε στα δύο τελευταία φιλικά από Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους, δεχόμενη έξι γκολ συνολικά. Δείχνει πως θέλει βελτίωση στην άμυνα. Πήρε τον Μπέλιγχαμ από την Ντόρτμουντ με 103 εκατομμύρια, «εκλεψε» τον Αρντά Γκιουλέρ από τη Φενέρ που τον ήθελε και η Μπαρτσελόνα. Φυσικά αναμένουμε να δούμε τι θα γίνει με τον Κιλιάν Εμπαπέ, που είναι ο διακαής πόθος του Φλορεντίνο Πέρεθ. Τέλος εποχής για
τον Μπενζεμά, αποχώρησε και ο Μάρκο Ασένσιο που συνεχίζει στην Παρί. Αυτή ίσως να είναι η τελευταία χρονιά του Αντσελότι στη Μαδρίτη.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ