ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πένθος στο ποδόσφαιρο: Πέθανε ο Σέζαρ Λουίς Μενότι
Ρόμα – Γιουβέντους: Όλα μοιρασμένα στο «Ολίμπικο», κοιτάζουν πίσω τους οι Ρωμαίοι (vid)
ΚΕΡΑΥΝΟΣ του Πέλκα από τα 30 μέτρα «χτύπησε» τον Γιαννιώτη! (vid)
Τεράστια νίκη η Άλκμααρ με «clutch» Παυλίδη και όνειρα για Champions League! (vid)
Λάρισα… εμπιστευτικό με Χρήστο Παπαδόπουλο να «οργώνει» την Ιταλία (vid)
Από την Premier League στον Παναθηναϊκό: Έκλεισε Μπάλντοκ το «τριφύλλι»!
«Τορπίλισε» τη Βιγιαρεάλ ο εορτάζων Δουβίκας και έσωσε τη Θέλτα! (vid)
Έδωσε δικαιώματα η Μίλαν, ατσαλάκωτη η Τζένοα στο «Σαν Σίρο» με ντεμπούτο Παπαδόπουλου (vid)
Ξέφρενο πάρτι στη Φρανκφούρτη η Λεβερκούζεν εν τη απουσία του Τσάμπι Αλόνσο! (vid)
Η Λίβερπουλ καθάρισε σαν (πασχαλινό) αυγό την Τότεναμ! (vid)
Σώζει τα προσχήματα η Τότεναμ στο «Άνφιλντ» με Σον και Ριτσάρλισον (vid)
Μαγική ΓΚΟΛΑΡΑ από τον Έλιοτ και 4-0 η Λίβερπουλ! (vid)
Τέλος η ατυχία και η αστοχία για τον Σαλάχ: Σκόραρε κόντρα στην Τότεναμ! (vid)
Μαγική προσπάθεια από Σαλάχ: Το δοκάρι του στέρησε το γκολ της σεζόν! (vid)
Κιν εναντίον Χάαλαντ «Σαν κακομαθημένο παιδί κάνει…»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι

Τσέλσι – Λίβερπουλ: Μοιρασιά στην ντερμπάρα της πρεμιέρας! (vid)

Τσέλσι και Λίβερπουλ χάρισαν θέαμα στο κοινό αλλά καμία δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Τσέλσι – Λίβερπουλ: Μοιρασιά στην ντερμπάρα της πρεμιέρας! (vid)

Η Τσέλσι και η Λίβερπουλ έχουν προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές αυτό το καλοκαίρι. Οι «Μπλε» είναι μία καινούρια ομάδα με νέο προπονητή ενώ ο Κλοπ μετά από χρόνια αλλάζει τον κορμό του. Στο πρώτο τους ματς στη φετινή σεζόν, οι δύο ομάδες έδειξαν πως έχουν αρκετή ποιότητα στην επίθεση, όμως χρειάζονται βελτιώσεις αμυντικά. Και οι δύο είδαν από ένα γκολ να ακυρώνεται και τελικά πήραν από έναν βαθμό, με το σκορ να μένει στο 1-1.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο αγώνας ξεκίνησε με την Λίβερπουλ να έχει την μπάλα στα πόδια της και να προσπαθεί να απειλήσει από νωρίς. Η πρώτη τελική ήρθε στο 6ο λεπτό, με τον Σομποσλάι να δοκιμάζει το πόδι του από καλό σημείο αλλά δεν μπόρεσε να βρει την εστία. Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα ήρθε στο 12′, όταν η Λίβερπουλ βγήκε στην κόντρα. Ο Γκάκπο έσπασε την μπάλα στον Σαλάχ, και ο Αιγύπτιος με ένα όμορφο σουτ σημάδεψε το δοκάρι. Η Τσέλσι απείλησε για πρώτη φορά στο 16ο λεπτό, όταν έγινε ένα γύρισμα στον Τζάκσον στην περιοχή, αλλά την τελευταία στιγμή ο Άλισον πρόλαβε και έδιωξε την μπάλα, πριν εκτελέσει το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «Μπλε».




Τελικά, η πίεση της Λίβερπουλ απέδωσε, καθώς ο Λουίς Ντίαζ στο 18′ πήρε την μπάλα από τον Σαλάχ, και με ένα τελείωμα στην κίνηση κέρδισε τον Σάντσες για το 0-1. Το γκολ ήρθε όταν η Τσέλσι είχε αρχίσει να ελέγχει λίγο το παιχνίδι. Η επόμενη σημαντική στιγμή ήταν στο 25ο λεπτό, με τον Σαλάχ να βρίσκεται μόνος στην περιοχή και να σουτάρει αλλά ο Τιάγκο Σίλβα γύρισε και απομάκρυνε το σουτ του Αιγύπτιου. Οι «Κόκκινοι» βρήκαν δίχτυα και δεύτερη φορά στο πρώτο ημίχρονο, με τον Σαλάχ να πλασάρει όμορφα και να σκοράρει, αλλά το γκολ ακυρώθηκε σωστά με την παρέμβαση του VAR ως οφσάιντ.

Στο 35′ Ο Ρίς Τζέιμς έκανε μία όμορφη ενέργεια, βρήκε τον Στέρλινγκ και ο τελευταίος γύρισε την μπάλα στην μικρή περιοχή με την άμυνα να απομακρύνει σε κόρνερ. Από την εκτέλεση η μπάλα απομακρύνθηκε, έφτασε ξανά στην περιοχή και ο Τσίλγουελ με το κεφάλι βρήκε τον Ντισάσι. Ο νεαρός επιθετικός εκτέλεσε στην κίνηση και έτσι έφερε το παιχνίδι στα ίσα κάνοντας το 1-1. Λίγα λεπτά μετά, ο Τσίλγουελ έστειλε ξανά την μπάλα στα δίχτυα μετά από μία τρομερή συνεργασία των «Μπλε», αλλά και αυτό το τέρμα ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στο 43′ η Τσέλσι παραλίγο να κάνει τελικά το 2-1, καθώς οι Τζέιμς και Στέρλινγκ συνεργάστηκαν ξανά υπέροχα, αλλά ο Τζάκσον δεν μπόρεσε να βρει την εστία, με την μπάλα να περνάει πάνω από τα δοκάρια.

Τελικά, οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 1-1 δείχνοντας πως επιθετικά έχουν πολλές δυνατότηες αλλά και πολλά προβλήματα στην άμυνα. Τσέλσι

Απίστευτο πρώτο ημίχρονο και γρήγορος ρυθμός στην επανάληψη

H Λίβερπουλ μπήκε δυναμικά στην επανάληψη και ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο με μία φάση διαρκείας, η οποία ολοκληρώθηκε με το μακρινό σουτ του Βαν Ντάικ, το οποίο πέρασε λίγο δίπλα από το δοκάρι. Στο 52′ από μία εκτέλεση κόρνερ ο Ντίαζ πήρε την κεφαλιά και η μπάλα πήγαινε στην εστία, αλλά κόντραρε στα σώματα και τελικά βγήκε ξανά έξω, χωρίς να υπάρχει παράβαση, αφού το χέρι του αμυντικού ήταν κολλημένο στο σώμα του, με την φάση να τελειώνει τελικά χωρίς κάποια ευκαιρία. Δύο λεπτά μετά η Τσέλσι απάντησε, με τον Τσίλγουελ να μην μπορεί να νικάει τον Άλισον από την περιοχή, χάνοντας μία τεράστια ευκαιρία για να κάνει το 2-1.

Την περισσότερη ώρα οι «Μπλε» είχαν την μπάλα στα πόδια του και ενώ έφταναν στο τελικό τρίτο του γηπέδου, δεν έβρισκαν χώρο ώστε να απειλήσουν, με την Λίβερπουλ να χτυπάει κυρίως στην αντεπιθέσεις. Στο 71ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Τζάκσον μπήκε μέχρι την μικρή περιοχή αλλά ούτε και αυτός μπόρεσε να κερδίσει την Άλισον, ενώ ήταν και υπό την πίεση δύο αμυντικών.

Διαβάστε επίσης: Τελειώνει με Καϊσέδο η Τσέλσι – Το μυθικό ποσό που δίνει στην Μπράιτον

Στην υπόλοιπη κανονική διάρκεια του αγώνα, η μπάλα πήγαινε από την μία περιοχή στην άλλη αλλά δεν υπήρξε κάποια σημαντική ευκαιρία για καμία από τις δύο ομάδες. Στις καθυστερήσεις ο Νούνιες παραλίγο να σκοράρει με ένα μακρινό σουτ, αλλά η μπάλα βρήκε στην άμυνα και κατέληξε κόρνερ, περνώντας χιλιοστά δίπλα από το δοκάρι. Μάλιστα, από την εκτέλεση του κόρνερ η Τσέλσι βγήκε στην αντεπίθεση μέσα σε δευτερόλεπτα και έφτασε και αυτή… μία ανάσα από το 2-1 αλλά κανείς δεν κατάφερε να κάνει ένα σουτ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ