ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Με τη Ρεάλ δεν… παίζεις – Δεν δίνει τα 60 εκατ. ευρώ για τον Γάλλο σταρ!
Κλοπ για Γκουαρντιόλα: «Η Σίτι έχει 115 παραβιάσεις, αλλά εσύ… παραμένεις ο κορυφαίος»
«Σκούπα» στην Τότεναμ – Ο Ποστέκογλου διώχνει οκτώ παίκτες!
Άρσεναλ: Κάνει πρόβα τίτλου στο Emirates – Το τρόπαιο ήρθε στο Λονδίνο (vid)
Μέσι… δεν είναι αστείο πια – Μια ακόμη βραδιά με «μαγικά» στο MLS (vid)
Επικός διάλογος ανάμεσα σε Νεϊμάρ και Κριστιάνο – «Αύριο έχουμε σχολείο!» (vid)
Κλοπ για Λίβερπουλ: «Είδατε ποιον προπονητή φέρνει! Εγώ… θα λείπω για καιρό»
Ο σπουδαίος Σωκράτης είπε… αντίο στο ποδόσφαιρο – «Οικογένεια πρώτα! Σας ευχαριστώ» (pic)
Αποκάλυψε το μέλλον του ο Γκουαρντιόλα – Η μεγάλη ανησυχία!
Τεν Χαγκ: «Όλοι οι παίκτες θέλουν να έρθουν στην Γιουνάιτεντ! Και χωρίς Champions League»
«Τσάκισε» την αδιάφορη Μίλαν η Τορίνο και θέλει να γίνει Ευρωπαία! (vid)
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πρόβλεψε την αυριανή πρωταθλήτρια Αγγλίας (vid)
ΚΑΘΕ γκολ που γλίτωσε το αήττητο της Λεβερκούζεν στο 90φεύγα! (vid)
Εξωπραγματική γκολάρα του Ροντρίγκες στην πρώην του, τη Μίλαν! (vid)
«Ο Αλέγκρι γνώριζε πως δεν ταιριάζει στη Γιουβέντους»!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τρίτη 22/8)

Αυτές είναι οι σημερινές στοιχηματικές προτάσεις από τη συντακτική ομάδα του StoiximaView.

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τρίτη 22/8)

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ – ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ (22:00): Στα playoffs του Champions League με μπόλικο θρίλερ η Ρέιντζερς. Αντιμετώπισε σε διπλούς αγώνες την ελβετική Σερβέτ και αφού επιβλήθηκε στη Σκωτία με 2-1, με τους φιλοξενούμενους να παίζουν με δέκα παίκτες από το 59’, όταν πια είχε ήδη διαμορφωθεί το τελικό σκορ, πήρε την πρόκριση με το 1-1 του δεύτερου ματς. Η Σερβέτ πήρε το προβάδισμα στο 22’ με τον Κουτέσα, στη συνέχεια η Ρέιντζερς έχασε μια ανεπανάληπτη ευκαιρία για να ισοφαρίσει, μετά η Σερβέτ απάντησε με τον ίδιο τρόπο και την κατάσταση ανέλαβε ο… ειδικός. Στο 50’ από σέντρα του Μπάρισιτς, ο αρχηγός Ταβερνιέ, με κεφαλιά έγραψε το 1-1 κι όλα πήραν τον δρόμο τους. Πιο κοντά ήταν το 1-2 παρά το να βάλει γκολ η Σερβέτ. H τελευταία της υποχρέωση ήταν κόντρα στη Μόρτον για το Κύπελλο, την οποία απέκλεισε με ανατροπή, καθώς έμεινε πίσω στο σκορ στο 53’ με πέναλτι, ισοφάρισε στο 60’ με τον ίδιο τρόπο και στο 68’, έγραψε το τελικό 2-1. Στο πρωτάθλημα μετρά μια ήττα (1-0 εκτός έδρας από την Κιλμάρνοκ) και μία νίκη (4-0 εντός έδρας τη Λίβινγκστον).

Stoiximan Αξιολόγηση – Μάθε τα πάντα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ – ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ (22:00): Με ιδανικό τρόπο έχει αρχίσει τη θητεία του στην Αϊντχόφεν ο Πίτερ Μπος, καθώς στα πέντε ματς που έχει προλάβει να βρεθεί στον πάγκο έχει ισάριθμες νίκες με τέρματα 13-3, έχει ένα τρόπαιο (Σούπερ Καπ Ολλανδίας με 1-0 κόντρα στη Φέγενορντ), δύο νίκες στο πρωτάθλημα και μία πρόκριση με δύο νίκες επί της Στουρμ Γκρατς. Ας τα πάρουμε ένα – ένα… Το δεύτερο ματς στην Αυστρία κόντρα στη Στουρμ Γκρατς ήταν μια τυπική διαδικασία μετά το 4-1 στο Αϊντχόφεν. Η Στουρμ μπορεί να προηγήθηκε στο 26’, αλλά Φέρμαν (32’) και ντε Γιονγκ (39’) πρόλαβαν πριν από το ημίχρονο να ανατρέψουν την κατάσταση. Το κερασάκι στην τούρτα του θριάμβου έβαλε ο Πέπι με πέναλτι στο 85’. Ακολούθησε ματς πρωταθλήματος στην έδρα της Φίτεσε. Και πάλι έμεινε πίσω στο σκορ (19’) με το τέρμα του φαν Χίνκελ, ωστόσο, στο δεύτερο μέρος ανέβασε ρυθμούς. Σαϊμπάρι (48’) και Φέρτεσεν (64’) έκαναν πολύ γρήγορα την ανατροπή και το τελικό 1-3 διαμόρφωσε με πέναλτι ο ντε Γιονγκ (70’).

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΡΑΚΟΒ – ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ (22:00): Συνεχίζει να γράφει ιστορία στην Ευρώπη η Ράκοβ. Η πρωταθλήτρια Πολωνίας των Σβάρνα και Παπανικολάου, βρίσκεται ένα βήμα μακριά από την είσοδο στους ομίλους του Champions League, στην πρώτη παρουσία της στα προκριματικά της διοργάνωσης. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά έχει φτάσει αήττητη(!) στα play offs, αποκλείοντας κατά σειρά την Φλόρα Ταλίν με δύο νίκες, την Καραμπάγκ με μια νίκη και μια ισοπαλία και στον τρίτο προκριματικό γύρο τον Άρη Λεμεσού. Στο εντός έδρας παιχνίδι νίκησε με σκορ 2-1 και στη ρεβάνς της Κύπρου, η ομάδα του Ντέιβιντ Σβάργκα πήρε άλλη μια νίκη, αυτή τη φορά με 1-0 και σφράγισε πανηγυρικά το εισιτήριο της πρόκρισης. Στο πρωτάθλημα της χώρας επέστρεψε στις νίκες, καθώς το Σάββατο (19/8) επικράτησε με 2-0 της Σταλ Μίελετς, φτάνοντας τους 7β. σε 4 αγώνες. Εκτός πλάνων βρίσκονται οι αμυντικοί Σβάρνας και Γκρισκιέβιτς, αλλά και ο επιθετικός Λόπεθ.

Winmasters Αξιολόγηση – Δες περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΡΑΚΟΒ – ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ (22:00): Με πολύ κόπο, άγχος, αλλά και τύχη ήρθε για την Κοπεγχάγη η πρόκριση στα play offs του Champions League. Μπορεί στον δεύτερο προκριματικό γύρο να ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Μπρέινταμπλικ με δύο νίκες, αλλά στον επόμενο γύρο τα πράγματα για την πρωταθλήτρια Δανίας απέναντι στη Σπάρτα Πράγας ήταν εξαιρετικά δύσκολα. Μετά το εντός έδρας 0-0, η ρεβάνς στην Τσεχία εξελίχθηκε σε «αίμα και άμμο»! Οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 1-1 στην κανονική διάρκεια και 3-3 στην παράταση κι όλα κρίθηκαν στη «ρώσικη ρουλέτα» των πέναλτι. Εκεί, η ομάδα του Γιάκομπ Νέστρουπ ήταν πιο τυχερή και με σκορ 4-2 πήρε την πρόκριση. Στο πρωτάθλημα της χώρας έχει ξεκινήσει με το… πόδι στο γκάζι, αφού μετά και τη νίκη με 2-0 επί της Χβιντόβρε την Παρασκευή (18/8), έκανε το «πέντε στα πέντε» και οδηγεί την κούρσα. Σταθερά εκτός δράσης από την αρχή της σεζόν βρίσκονται ο αμυντικός Κοτσολάβα και ο επιθετικός Κορνέλιους.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ