Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Τσέλσι… «τιμώρησε» τον Λουκάκου – Ο Βέλγος δεν μιλιέται με τον Ποτσετίνο!
Τσέλσι

Η Τσέλσι… «τιμώρησε» τον Λουκάκου – Ο Βέλγος δεν μιλιέται με τον Ποτσετίνο!

Ο Ρομέλου Λουκάκου ξεκαθάρισε στην Τσέλσι πως δεν... θέλει να φορέσει ξανά την φανέλα του συλλόγου - Η απάντηση των Λονδρέζων!

23.08.2023 | 00:37

Το μέλλον του Ρομέλου Λουκάκου στην Τσέλσι είναι… δυσοίωνο! Ο Βέλγος επιθετικός δεν θέλει να ξαναφορέσει την φανέλα των Λονδρέζων και είναι ξεκάθαρος προς την διοίκηση της ομάδας του. Πάντως η Τσέλσι δεν κάνει βήμα πίσω και αξιώνει ένα τεράστιο ποσό για την πώληση του.

Μέχρι στιγμής όμως καμία ομάδα δεν έχει προχωρήσει σε επίσημη πρόταση για την απόκτηση του. Πάντως ο έμπειρος επιθετικός δεν κάνει πίσω και δεν.. είναι διατεθειμένος να παίξει για χάρη του Μαουρίτσιο Ποκετίνο.

Ενδεικτικό είναι το γεγονός πως μέχρι στιγμής δεν δέχεται καν να έρθει σε επικοινωνία με τον προπονητή του, όπως αναφέρουν Μέσα από την Αγγλία.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Από την άλλη η Τσέλσι αποφάσισε να… υποβιβάσει τον Ρομέλου Λουκάκου και τον έχει βάλει να προπονείται με την ομάδα της Τσέλσι των U21, τιμωρώντας τον έτσι για την συμπεριφορά του.

Πάντως η απόφαση του είναι ειλημμένη και προτιμά να μείνει εκτός μέχρι τον Γενάρη, από το να φορέσει ξανά την φανέλα των “μπλε”. Θεωρεί πως ο κύκλος του στο Λονδίνο έχει κλείσει για τα καλά.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version