ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Έκτακτο: Οριστική συμφωνία της Λίβερπουλ – Έπεσαν υπογραφές! (pic)
Ακραία πρόβλεψη Ματέους: «Ρεάλ κόντρα στην Μπάγερν! Έχουμε φαβορί….»
Ηχηρές αποχωρήσεις σε Ίντερ και Μίλαν – Χαιρέτησαν οι πρώτοι δύο!
«Μικρή» η Μπάγερν μπροστά στη… Ρεάλ – Η δήλωση Τούχελ τους ξέρανε!
Θα μας τρελάνει ο Τιάγκο Σίλβα – Βρήκε νέα ομάδα… και λέει το «ναι»!
Μπαρτσελόνα ξύπνησες – «Άρρωστη» ανανέωση στον νέο… Πουγιόλ!
To συγκινητικό αντίο του Τιάγκο Σίλβα στην Τσέλσι (vid)
O Μπαένια της Βιγιαρεάλ μας χάρισε την… διπλή σακούλα της σεζόν (vid)
O Κίμιχ… κλείνει το μάτι στα μεγαθήρια της La Liga
Ίντερ: Ο Ιντζάγκι ανανεώνει και βάζει… πλώρη για δυναστεία
H Σίτι κυνηγά την κούπα του πρωταθλητή και μαζί μια μυθική επίδοση στο Νησί
Το αστρονομικό νούμερο που θα απομακρύνει τον Σαλάχ από το Λίβερπουλ
O απίθανος κύριος Γιόκερες με τα 40 φετινά του… τεμάχια (stats)
Η Μάντσεστερ Σίτι – μοιάζει να – χάνει τον Έντερσον τη χειρότερη χρονική στιγμή
Ο μεγάλος εχθρός του Βαλβέρδε αυτοπροτάθηκε στην Μπαρτσελόνα
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Λίβερπουλ: Μυθική πρόταση για τον Σαλάχ – Η στάση του Αιγύπτιου!

Η Λίβερπουλ δέχθηκε μία μεγάλη προσφορά για να παραχωρήση τον Μοχάμεντ Σαλάχ, όμως φαίνεται πως ο παίκτης δεν έχει κάποια πρόθεση να αποχωρήσει από τους «Κόκκινους».

Λίβερπουλ: Μυθική πρόταση για τον Σαλάχ – Η στάση του Αιγύπτιου!

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ έχει συνδεθεί με μια μετακίνηση στη Σαουδική Αραβία καθ’όλη την διάρκεια του καλοκαιριού, με την Saudi Pro League να είναι αποφασισμένη να γεμίσει με αστέρια όλες της τις ομάδες φέτος. Οι Καρίμ Μπενζεμά, Νεϊμάρ, Χέντερσον, Φαμπίνιο, Μεντί, Κουλιμπαλί και Σάντιο Μανέ είναι μόνο μερικά από τα ονόματα που έχουν συμφωνήσει και έχουν μετακινηθεί στο Πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας, ενώ ο πρώτος που πήγε ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος υπέγραψε στην Αλ Νασρ τον Ιανουάριο.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Ρούντι Γκαλέτι, η Αλ Ιτιχάντ υπέβαλε μια προσφορά στη Λίβερπουλ η οποία, αν γίνει δεκτή, θα σπάσει το ρεκόρ μεταγραφής της Σαουδικής Αραβίας, το οποίο φτάνιε τις 77.3 εκατομμύρια λίρες, και ήταν η μεταγραφή του Νεϊμάρ στην Αλ Χιλάλ. Ο δημοσιογράφος έγραψε: «Η Άλ Ιτιχάντ δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια για τον Σαλάχ: ο σύλλογος έστειλε μια τεράστια προσφορά (πάνω από 100 εκατομμύρια δολάρια) για να πείσει κυρίως τον Κλοπ – ο οποίος μέχρι στιγμής απέρριπτε την ιδέα του αποχωρισμού του Σαλάχ. Αν η Λίβερπουλ δεχτεί, θα είναι η ακριβότερη συμφωνία στην ιστορία της Saudi Pro League». Σαλάχ

Ο Σαλάχ δεν θέλει να φύγει από την Λίβερπουλ

Βέβαια, ο ίδιος ο παίκτης έχει ήδη δηλώσει τη θέση του σχετικά με μια δυνητική μετακίνηση μέσω του ατζέντη του. Όταν οι φήμες άρχισαν να… φουντώνουν για κάποια μεταγραφή στην Σαουδική Αραβία νωρίτερα τον Αύγουστο, ο μάνατζέρ του, Ράμι Αμπάς Ισά, προχώρησε σε αναρτήσεις στο «X» για να διαψεύσει την επιθυμία του Αιγύπτιου να αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ. Έγραψε χαρακτηριστικά: «Αν είχαμε σκεφτεί να φύγουμε από την LFC φέτος, δεν θα είχαμε ανανεώσει το συμβόλαιό μας το περασμένο καλοκαίρι. Ο Μοχάμεντ παραμένει προσηλωμένος στην Λίβερπουλ».

Διαβάστε επίσης: Κλοπ, τέτοιο άκυρο… ούτε στον εχθρό σου – Τον «πόνεσε» ο Καϊσέδο

Ο Σαλάχ ξεκίνησε τη σεζόν σε καλή φόρμα για τη Λίβερπουλ, σκοράροντας ένα πέναλτι στη νίκη τους 3-1 επί της Μπόρνμουθ το Σάββατο Την προηγούμενη εβδομάδα, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην προετοιμασία για το γκολ του Λουίς Ντίας που έβαλε τους «Κόκκινους» μπροστά με 1-0 κόντρα στην Τσέλσι, με τον αγώνα να λήγει στο 1-1, με το γκολ του Ντισάσι.

Ο Σαλάχ, που χαρακτηρίστηκε ως εξαιρετικός παίκτης από τον Κλοπ, έχει ακόμα δύο χρόνια στο συμβόλαιό του με τη Λίβερπουλ, ενώ είναι και ένας από τους αρχηγούς του συλλόγου, μετά την αποχώρηση του Χέντερσον για την Αλ Ετιφάκ.




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ