ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Κανείς δε θέλει να αναλάβει την Μπάγερν – Τα τρία «άκυρα» και οι πιθανότητες του Τούχελ
Ξέκοψε κάθε συζήτηση ο Ζανέτι: «Η Ίντερ ανανεώνει τα συμβόλαια των Λαουτάρο – Μπαρέλα»
Τα δύο μεγαθήρια που «χρυσώνουν» την Μπαρτσελόνα για Αραούχο
«Κόκκαλο» ο Τζέιμι Κάραχερ από τις μπύρες στα πανηγύρια της Ντόρτμουντ (vid)
H «τριπλέτα» που επιθυμεί διακαώς ο Ποστέκογλου στην Τότεναμ για το καλοκαίρι
Από κλεισμένος… χυλόπιτα – Ο Ράνγκνικ αδειάζει την Μπάγερν Μονάχου
Η Ντόρτμουντ έγραψε ιστορία: Πέντε γερμανικές ομάδες στο επόμενο Champions League
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Η μάχη των «Κέρβερων» (vid)
Μέσος με… καντάρια εμπειρίας αυτοπροτάθηκε στην Μπαρτσελόνα
Εδώ να μείνεις: Η Ρεάλ Μαδρίτης αποφάσισε την παραμονή του Μόντριτς
Ο Μαρκίνιος έγινε… Μαλντίνι και έκανε το τάκλιν της ζωής του! (vid)
Η Ρεάλ έκανε πραγματικότητα τον… εφιάλτη του Τούχελ! (pic & vid)
Η Ίντερ θέλει να κάνει δικό της το «διαμάντι» της Σκωτίας!
Επική «σακούλα» του Σάντσο, αλλά ο Φούλκρουγκ έστειλε την μπάλα στα… πουλιά! (vid)
Ρεσιτάλ αστοχίας η Παρί, με βραχεία κεφαλή η Ντόρτμουντ για τελικό! (vids)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τετάρτη 23/8)

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τετάρτη 23/8).

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τετάρτη 23/8)

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΪΦΑ – ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ (22:00): Έκανε αυτό που πιθανολογούσαν οι περισσότεροι κόντρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας η Μακάμπι Χάιφα και δεν προκρίθηκε απλά στα playoffs του Champions League, αλλά τα κατάφερε παίρνοντας δύο νίκες. Μετά το 2-1 μέσα στην Μπρατισλάβα, οι Ισραηλινοί είχαν ένα πολύ εύκολο έργο στην έδρα τους, επικρατώντας με 3-1. Στο 29’ και το 45’ οι Πιερό και Σάμπια είχαν ήδη διαμορφώσει το 2-0 και παρά το 2-1 στο 85’, σημείωσαν και τρίτο γκολ στις καθυστερήσεις με τον Ντέιβιντ. Μέχρι την αποψινή αναμέτρηση μεσολάβησε ακόμα μία αναμέτρηση. Για το Κύπελλο, η Μακάμπι επιβλήθηκε εκτός έδρας 2-0 της Πέταχ Τίκβα, παίρνοντας τη νίκη πιο δύσκολα από ό,τι ίσως μπορεί να δείχνει το τελικό σκορ. Στο 73’ ο Καλαΐλι άνοιξε το σκορ και το αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 81’ ο Ντέιβιντ. Απόλυτη μέχρι τώρα στην έδρα της με τέσσερις νίκες σε ισάριθμα ματς.

Όλα όσα θες να ξέρεις για το Mundobasket 2023

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΪΦΑ – ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ (22:00): Στη μάχη των προκριματικών μπαίνει η Γιουνγκ Μπόις που μέχρι και σήμερα είχε υποχρεώσεις αποκλειστικά για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Έχει αρχίσει νωθρά τη σεζόν με την απόδοσή της να παρουσιάζει μεταπτώσεις και αυτό που της λείπει είναι η σταθερότητα. Στο πρωτάθλημα έχει δύο νίκες και δύο ισοπαλίες, με την τελευταία να είναι αυτή στην έδρα της Λουκέρνης. Στο 38’ με πέναλτι οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα και τελικά η Γιουνγκ Μπόις το μόνο που κατάφερε ήταν να σώσει τον βαθμό στις καθυστερήσεις με το τέρμα του Μπενίτο. Η δεύτερη ισοπαλία που είχε φέρει ήταν και πάλι εκτός έδρας κόντρα στην Ιβερντόν, σε ένα ματς που είχε προηγηθεί δύο φορές. Στην τελευταία της υποχρέωση, επικράτησε εκτός έδρας 5-0 της αδύναμης Μπράιτενρεϊν για το Κύπελλο.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΟΛΝΤΕ – ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ (22:00): Η σεζόν για τη Μόλντε είναι προβληματική από όποια οπτική και να το εξετάσει κανείς, με αποκορύφωμα το γεγονός ότι οι πρωταθλητές Νορβηγίας έπειτα από 19 αναμετρήσεις είναι μόλις στην 4η θέση της βαθμολογίας. Κάκιστη εικόνα. Το πόσο δυσκολεύεται με όλα φέτος η Μόλντε φάνηκε και στις δύο αναμετρήσεις με τη φιλότιμη, αξιέπαινη, αλλά και άσημη Κλάκσβικ από τα Νησιά Φερόε. Μετά την ήττα της στο πρώτο ματς εκτός έδρας (2-1) ακολούθησε η ρεβάνς στη Νορβηγία και η αποστολή αποδείχθηκε πάρα πολύ δύσκολη. Πήρε το προβάδισμα μόλις στο 17’ με τον Έρικσεν και τελικά εξασφάλισε την πρόκριση στην παράταση και συγκεκριμένα στο 112’ με το τέρμα του Λινές. Συνολικό σκορ 3-2 και πρόκριση με το στανιό. Ακολούθησε εντός έδρας αναμέτρηση με τη Βαλερένγκα που κινδυνεύει με υποβιβασμό. Κόλλησε στο 0-0 και πλέον είναι στο -10 από την κορυφή και τις Μπόντο/Γκλιμτ και Βίκινγκ που είναι μαζί στην πρώτη θέση.

Winmasters Αξιολόγηση – Δες περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΟΛΝΤΕ – ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ (22:00): To εμπόδιο της Ολίμπια από τη Σλοβενία ήταν στη θεωρία βατό για τη Γαλατά και αυτό αποδείχθηκε και στον αγωνιστικό χώρο. Είχε επιβληθεί με 3-0 εκτός έδρας και στην Τουρκία πήρε ακόμα μία νίκη, λιγότερο εντυπωσιακή, για να χαρούν και οι οπαδοί της με το τελικό 1-0. Μοναδικός σκόρερ του αγώνα ήταν ο Μάουρο Ικάρντι από το 24’, με τη Γαλατά στη συνέχεια να συντηρεί δυνάμεις εν όψει πρωταθλήματος, που είχε μία δύσκολη εντός έδρας αποστολή κόντρα στην Τραμπζονσπόρ. Η δουλειά έγινε κι εκεί με σκορ 2-0, με τη Γαλατασαράι να παίρνει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Σκόρερ των δύο τερμάτων ήταν και πάλι ο Μάουρο Ικάρντι, βρίσκοντας δίχτυα στο 23’ και στις καθυστερήσεις. Για το αποψινό ματς δεν υπολογίζεται ο βασικός αμυντικός χαφ, Τορέιρα, που αποβλήθηκε στη δεύτερη αναμέτρηση με την Ολίμπια. Εκτός και ο Ζαχά, αλλά και ο Ζίγεκ που ανακοινώθηκε την ώρα του αγώνα με την Τραμπζονσπόρ.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ