ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ματσάρα από τον Μέσι – Καθάρισε με… 4αρα η Ίντερ Μαϊάμι (vid)
Τα ταμεία της Μπαρτσελόνα παίρνουν μικρή ανάσα… από το πουθενά
Η Γιουνάιτεντ «μαγειρεύει» την επιστροφή του Τούχελ στην Premier League
Επίσημο: Για… πάντα στην Παρί ο Ζαΐρ-Εμερί!
Η διαιτησία στέρησε από την Τσέλσι την επική ανατροπή κόντρα στην Άστον Βίλα! (vid)
Η Ατλέτικο «πάτησε» την Μπιλμπάο και «κλείδωσε» την τετράδα! (vid)
Η Παρί πήγε για… αυτοκτονία αλλά σώθηκε στο τέλος κόντρα στη Χάβρη! (vid)
Η Άρσεναλ θέλει να… κλέψει το μέλλον της Ατλέτικο!
Πρόβλημα στην Μπάγερν λίγο πριν το ντέρμπι με τη Ρεάλ!
Νέα καλοκαιρινή αποχώρηση στην Ατλέτικο Μαδρίτης!
Σκοράρει εκτός περιοχής ο Ντε Πολ και 1-0 η Ατλέτικο την Μπιλμπάο!
Η Άστον Βίλα προηγήθηκε με το «καλημέρα» κόντρα στην Τσέλσι! (vid)
Δεν χάνει ούτε με…. αίτηση η Λεβερκούζεν! Γλύτωσε και από τη Στουτγκάρδη! (vid)
Ο πάγκος της Ρεάλ θυμίζει… ουρανό με τόσα «αστέρια»! (pic)
Ο Σπορτιέλο κατέβασε ρολά και έκανε την επέμβαση της σεζόν στην Ιταλία! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Αλ Νασρ

Ο Ρονάλντο παραλίγο να παρατήσει το ποδόσφαιρο – Τελικά έγινε ο GOAT!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι από τους κορυφαίους παίκτες στην ιστορία του αθλήματος, αλλά ήταν μία περίοδος που σκέφτηκε να παραιτηθεί τελειώς από το ποδόσφαιρο.

Ο Ρονάλντο παραλίγο να παρατήσει το ποδόσφαιρο – Τελικά έγινε ο GOAT!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο το 2003 αποχώρησε από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας και μετακόμισε στο Ολντ Τράφορντ, συνεχίζοντας την καριέρα του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τότε αποκτήθηκε ως ο αντικαταστάτης του Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο οποίος είχε υπογράψει με την Ρεάλ Μαδρίτης. Τα επόμενα έξι χρόνια, ο Ρονάλντο… μάγεψε τους πάντες και έγινε ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο, κατακτώντας όλους τους τίτλους που γινόταν με τους «Κόκκινους Διαβόλους».

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Το 2009, η Ρεάλ Μαδρότης πλήρωσε 80 εκατομμύρια λίρες και έκανε την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία, αποκτώντας τον Πορτογάλο θρύλο. Στην «Βασίλισσα», ο 38χρονος ανέβασε και άλλο τις αποδόσεις του και απέδειξε πως θα μείνει για πάντα στην ιστορία ως ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές. Το 2019 πήγε στην Γιουβέντους στην οποία έμεινε μέχρι το 2021, επιστρέφοντας ξανά στην Αγγλία για λογαριασμό της Γιουνάιτεντ. Η δεύτερη θητεία του δεν κύλησε ιδανικά εκεί και τελικά έμεινε ελεύθερος, με τον Ρονάλντο να συμφωνεί σε όλα με την Αλ Νασρ της Σαουδικής Αραβίας. Ρονάλντο

Ο Ρονάλντο ήταν κοντά στο να σταματήσει το ποδόσφαιρο

Ωστόσο, τα πράγματα θα μπορούσε να ήταν αρκετά διαφορετικά, καθώς ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκέφτηκε το ενδεχόμενο να εγκαταλείψει το ποδόσφαιρο όταν ακόμα βρισκόταν στις ακαδημίες της Σπόρτιγνκ Λισαβόνας. Ο Πορτογάλος κατάγεται από την Μαδέιρα και για αυτό μιλάει με την προφορά που έχουν εκεί. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δέχεται εκφοβιασμό όταν μετακόμισε στην ηπειρωτική Πορτογαλία ώστε να πάει στις ακαδημίες της Σπόρτινγκ.

Τα προβλήματα που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Λισαβόνα αποκαλύφθηκαν σε ένα βιβλίο με τίτλο «Μέσι vs Ρονάλντο: Ένας Ανταγωνισμός, Δύο GOATs και η Περίοδος που Ανασχημάτισε το Παγκόσμιο Ποδόσφαιρο».

Και σύμφωνα με την εφημερίδα «Sun», το βιβλίο ανέφερε ότι ο Ρονάλντο σκεφτόταν να εγκαταλείψει την καριέρα του ακόμα και πριν ξεκινήσει πραγματικά. Σχεδίαζε να παραιτηθεί κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην ακαδημία της Σπόρτινγκ.ο βιβλίο αποκάλυψε επίσης ότι ο Ρονάλντο κοροϊδευόταν για τη μαδειρινή προφορά του από τα άλλα αγόρια και έκλαιγε καθημερινά επειδή του έλειπε η οικογένειά του και οι φίλοι του. Σε μικρή ηλικία, ο θρυλικός ποδοσφαιριστής συχνά δυσκολευόταν να ελέγξει τα συναισθήματά του και ως αποτέλεσμα ενεπλάκη σε πολλά καυγάδες με τα άλλα αγόρια.

Διαβάστε επίσης: To σόου του Κριστιάνο κόντρα στην Aλ Φατέχ – Nτρίμπλες, χατ τρικ και πασάρες (vid)

Τελικά, του επιτράπηκε να εγκαταλείψει το σχολείο και να επικεντρωθεί στο ποδόσφαιρο. Αργότερα, ανταμείφθηκε με την κλήση στην πρώτη ομάδα της Σπόρτινγκ και τα υπόλοιπα, όπως λένε, είναι ιστορία.




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ