ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
To μεγαλείο της κάθετης του Κρόος φαίνεται σε δύο φωτογραφίες! (pics)
H τρίχα… κάγκελο: Όλη η Ευρώπη υποκλίθηκε στο κορεό της Μπάγερν Μονάχου! (vid)
O Βινίσιους μόλις έκανε το 2-2 τα… έδειξε στον κόσμο της Μπάγερν Μονάχου! (vid)
Μπάγερν- Ρεάλ: Μία Τιτανομαχία που τα είχε όλα εκτός από… νικητή! (vids)
Champions League: Μέσα σε λίγα λεπτά η Μπάγερν κάνει την ανατροπή με Σανέ- Κέιν! (vids)
Champions League: Ο Σανέ θα κάνει καιρό να ξεχάσει πως έχασε αυτό το γκολ κόντρα στον Λούνιν! (vid)
Μίκελ Αρτέτα, 2024
Champions League: Μαγική μπαλιά από Κρόος και ιδανικό τελείωμα από Βινίσιους! (vid)
«Πουτ@ν@ Μπαρτσελόνα» τραγούδαγαν μαζί φίλοι της Ρεάλ και της Μπάγερν! (vid)
Το πήρε απόφαση η Μπαρτσελόνα: Το καλοκαίρι πάει για ΜΕΓΑΛΟ κόλπο- γκρόσο!
Η La Liga εξόντωσε την Ατλέτικο με την ποινή της!
Μπάγερν – Ρεάλ: Οι ενδεκάδες του σούπερ ντέρμπι του Μονάχου! (pics)
Λουίς Ενρίκε: «Στην Παρί όλα είναι πίεση»!
Ιστορικός Χάαλαντ, ο πρώτος ποδοσφαιριστής στο «Clash of Clans»! (pic)
Τεν Χαγκ, Γιουνάιτεντ, Πότερ, Άγιαξ: Οι Άγγλοι πήραν το… μπλέντερ και τα ανακάτεψαν όλα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Δευτέρα 28/8)

Αυτές είναι οι σημερινές στοιχηματικές προτάσεις από τη συντακτική ομάδα του StoiximaView.

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Δευτέρα 28/8)

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΑΛΙΑΡΙ – ΙΝΤΕΡ (21:45): Θετικό ήταν το πρόσημο για την Κάλιαρι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Στην επιστροφή της στα μεγάλα σαλόνια, η ομάδα της Σαρδηνίας απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας στην έδρα της Τορίνο, μένοντας στο 0-0 με την ομώνυμη ομάδα. Το βασικό της μέλημα ήταν να κρατήσει το μηδέν, κάτι που κατάφερε με σχετική ευκολία. Δεν έθελξε ιδιαίτερα με την απόδοσή της στο δημιουργικό κομμάτι, αλλά, ουδείς ασχολήθηκε με αυτό, αφού, μιλάμε και για το ξεκίνημα της σεζόν. «Είμαι χαρούμενος για τους παίκτες μου, γιατί έπαιξαν σαν λιοντάρια. Δεν ήταν εύκολο, αλλά, όλα πήγαν όπως τα είχαμε σχεδιάσει» δήλωσε ο Κλαούντιο Ρανιέρι και πρόσθεσε ενόψει του αγώνα με την Ίντερ: «Παίζουμε με έναν εξαιρετικό αντίπαλο, που μπορεί να σε τιμωρήσει από το πρώτο λάθος». Τραυματίες παραμένουν οι Λαπαντούλα (βασικός φορ), Ρογκ (μέσος), Μανκόσου (μέσος) και Περέιρο (επιτελικός μέσος).

Όλα όσα θες να ξέρεις για το Mundobasket 2023

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΑΛΙΑΡΙ – ΙΝΤΕΡ (21:45) Το καθήκον της έκανε στην πρεμιέρα η Ίντερ. Οι «νερατζούρι» φιλοξένησαν στο «Μεάτσα» τη Μόνζα και φρόντισαν να της δείξουν με το… καλημέρα ποιος είναι το αφεντικό! Μόλις στο 8’ ο Λαουτάρο Μαρτίνες άνοιξε το σκορ, αλλά, παρά τις πολλές χαμένες ευκαιρίες, δεν μπορούσε να «κλειδώσει» τη νίκη. Δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα και στο 76’ ο Αργεντινός φορ διπλασίασε τα δικά του τέρματα, αλλά και αυτά της ομάδας του, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0. «Έχουν αλλάξει πολλά σε σχέση με πέρυσι, αλλά και πάλι η ομάδα έβγαλε αυτοματισμούς» δήλωσε ο Σιμόνε Ιντσάγκι, που παραδέχθηκε ότι οι μεταγραφικές… ζυμώσεις στο Μιλάνο συνεχίζονται. Ο Αλέξις Σάντσες επέστρεψε για να καλύψει το κενό του Χοακίν Κορέα, ο οποίος παραχωρήθηκε στη Μαρσέιγ. Από την άλλη, σε οριακό σημείο βρίσκεται η υπόθεση του Μπένζαμιν Παβάρ, ο οποίος πιέζει τη Μπάγερν Μονάχου να αποχωρήσει, παρά το βέτο που έβαλε ο προπονητής των Βαυαρών, Τόμας Τούχελ. Ο Ατσέρμπι (στόπερ) συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις και θα απουσιάσει για δεύτερο παιχνίδι.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (22:30): Ξεκίνησε με δύο εκτός έδρας παιχνίδια, αλλά αυτό δεν την πτόησε καθόλου. Δύο νίκες, η πρώτη απέναντι στην Αλμερία και η δεύτερη κόντρα στη Γρανάδα με το ίδιο σκορ (2-0).Στο ματς στη Γρανάδα δεν ήταν καλύτερη, με το παιχνίδι να είναι ισορροπημένο, κατάφερε όμως να βρει δύο γκολ σε τέσσερα λεπτά και να πανηγυρίσει τη νίκη. Ο Αλβάρο Γκαρσία στο 75' και ο Σις στο 79' ήταν αυτοί που κατάφεραν να σκοράρουν και να τελειώσουν το παιχνίδι. Θα μπορούσε μάλιστα στα τελευταία λεπτά να βρει κι άλλο γκολ αφού άνοιξαν οι χώροι και είχε ευκαιρίες. Σαφώς δυσκολότερο το ματς με την Ατλέτικο, αμφίβολη η συμμετοχή των Πόζο και Μαρτίν.

Winmasters Αξιολόγηση – Δες περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (22:30): Λευκή ισοπαλία στην Ανδαλουσία απέναντι στην Μπέτις για την Ατλέτικο Μαδρίτης, σε ένα ματς που περισσότερο
φοβόνταν ο ένας τον άλλον παρά έπαιξαν ποδόσφαιρο και έψαξαν το γκολ. Αναποτελεσματικές σε όσες ευκαιρίες δημιούργησαν, δικαίως ήρθε αυτό το 0-0. Αήττητη η Ατλέτικο με μια νίκη και μια ισοπαλία στα πρώτα δύο παιχνίδια της, θέλει να φύγει με το διπλό από μια δύσκολη έδρα όπως αυτή της Ράγιο η οποία έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά. Αρκετά τα προβλήματα για τον Σιμεόνε, καθώς δεν μπορεί να υπολογίζει στους Κόκε, Καράσκο, Χιμένεθ, Βιτόλο, Ρεϊνίλδο και Κορέα που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ