Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ούτε χωρίς Κέιν βλέπει κούπα η Τότεναμ – Την απέκλεισε από το EFL Cup η Φούλαμ! (vids)
Αγγλία

Ούτε χωρίς Κέιν βλέπει κούπα η Τότεναμ – Την απέκλεισε από το EFL Cup η Φούλαμ! (vids)

Η Τότεναμ ήδη από τέλη Αυγούστου βλέπει έναν στόχο της να κάνει... φτερά. Τη νίκησε στα πέναλτι η Φούλαμ και την απέκλεισε από το Carabao Cup.

30.08.2023 | 00:44

Στο λονδρέζικο ντέρμπι της Φούλαμ με την Τότεναμ, είδαμε τους «σπερς» με κατεβασμένα κεφάλια… Η ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου υπέστη ήττα-αποκλεισμό στα πέναλτι στο «Κρέιβεν Κότατζ» και είδε το Carabao Cup να τελειώνει πρόωρα. Στο 1-1 το σκορ της κανονικής διάρκειας, πιο ψύχραιμη η Φούλαμ στα πέναλτι.

Με αυτογκόλ του Φαν ντε Φεν η γηπεδούχος ομάδα άνοιξε το σκορ στο 19ο λεπτό. Χρειάστηκε να περάσει αρκετή ώρα για να βρει δίχτυα η Τότεναμ κάνοντάς το στο 56ο λεπτό με τον Ριτσάρλισον, που έχει αναλάβει ρόλο αντι-Κέιν. Οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να ανατρέψουν την κατάσταση και έτσι το παιχνίδι οδηγήθηκε στα πέναλτι.







Εκεί, η Φούλαμ του Μάρκο Σίλβα ήταν εύστοχη και ψύχραιμη νικώντας με 5-4. Χαμένο πέναλτι από πλευράς Τότεναμ ο Ντέιβιντσον Σάντσες.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version