ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πένθος στο ποδόσφαιρο: Πέθανε ο Σέζαρ Λουίς Μενότι
Ρόμα – Γιουβέντους: Όλα μοιρασμένα στο «Ολίμπικο», κοιτάζουν πίσω τους οι Ρωμαίοι (vid)
ΚΕΡΑΥΝΟΣ του Πέλκα από τα 30 μέτρα «χτύπησε» τον Γιαννιώτη! (vid)
Τεράστια νίκη η Άλκμααρ με «clutch» Παυλίδη και όνειρα για Champions League! (vid)
Λάρισα… εμπιστευτικό με Χρήστο Παπαδόπουλο να «οργώνει» την Ιταλία (vid)
Από την Premier League στον Παναθηναϊκό: Έκλεισε Μπάλντοκ το «τριφύλλι»!
«Τορπίλισε» τη Βιγιαρεάλ ο εορτάζων Δουβίκας και έσωσε τη Θέλτα! (vid)
Έδωσε δικαιώματα η Μίλαν, ατσαλάκωτη η Τζένοα στο «Σαν Σίρο» με ντεμπούτο Παπαδόπουλου (vid)
Ξέφρενο πάρτι στη Φρανκφούρτη η Λεβερκούζεν εν τη απουσία του Τσάμπι Αλόνσο! (vid)
Η Λίβερπουλ καθάρισε σαν (πασχαλινό) αυγό την Τότεναμ! (vid)
Σώζει τα προσχήματα η Τότεναμ στο «Άνφιλντ» με Σον και Ριτσάρλισον (vid)
Μαγική ΓΚΟΛΑΡΑ από τον Έλιοτ και 4-0 η Λίβερπουλ! (vid)
Τέλος η ατυχία και η αστοχία για τον Σαλάχ: Σκόραρε κόντρα στην Τότεναμ! (vid)
Μαγική προσπάθεια από Σαλάχ: Το δοκάρι του στέρησε το γκολ της σεζόν! (vid)
Κιν εναντίον Χάαλαντ «Σαν κακομαθημένο παιδί κάνει…»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Bellingham… saved the Queen! (vid)

Η Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε να πάρει μία μεγάλη νίκη απέναντι στην Χετάφε, με τον Τζουντ Μπέλινγχαμ να σκοράρει για ακόμη μία φορά, δείχνοντας πως αποτελεί μία τρομερή κίνηση για την ομάδα του Αντσελότι.

Bellingham… saved the Queen! (vid)

Η Ρεάλ Μαδρίτης φιλοξένησε την Χετάφε για την τέταρτη αγωνιστική της La Liga. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι είχε κάνει το τρία στα τρία και φυσικά ήθελε να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της. Η «Βασίλισσα» βρέθηκε πίσω στο σκορ από πολύ νωρίς μετά το λάθος της άμυνας, αλλά κατάφερε να ισοφαρίσει με το… καλημέρα στο δεύτερο ημίχρονο. Τελικά, ο Τζουντ Μπέλινγχαμ ήταν ξανά ο «ήρωας» της Ρεάλ, καθώε στο 95′ σκόραρε και διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο αγώνας ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τους φιλοξενούμενους, αφού ο Φραν Γκαρσία έκανε λάθος πάσα προς τα πίσω και η μπάλα κατέληξε στον Μαγιοράλ. Αυτός μπήκε μέχρι την περιοχή της Ρεάλ, πέρασε τον Κέπα και εύκολα έκανε το 0-1 στην κενή εστία. Δέκα λεπτά μετά το γκολ, ο Σόρια βγήκε έξω από την περιοχή του, σταμάτησε την μπάλα με το χέρι αλλά και ο διαιτητής και το VAR αποφάσισαν να αφήσουν το παιχνίδι να συνεχιστεί.

Στο 23ο λεπτό, ο Τζουντ Μπέλινγχαμ έκανε όμορφη ενέργεια, μπήκε στην αντίπαλη περιοχή και δέχθηκε χτύπημα στο γόνατο. Ο διαιτητής έδειξε την λευκή βούλα αλλά το VAR τον κάλεσε να δει την φάση και χωρίς να καταλάβει κανείς το γιατί, αποφάσισε να πάρει πίσω την απόφασή του και το πέναλτι. Λίγο αργότερα, ο Άγγλος μέσος δέχθηκε νέο σκληρό χτύπημα, λίγο έξω από την περιοχή και για ακόμη μία φορά ο ρέφερι… έκλεισε τα μάτια και άφησε το παιχνίδι να συνεχιστεί. Στο 28′ ο Χοσέλου είδε το σουτ του να περνάει λίγο δίπλα από το δοκάρι, και δύο λεπτά μετά η Ρεάλ κέρδισε την μπάλα λίγο έξω από την περιοχή της Χετάφε, με τον άρχοντα του αγώνα να κόβει την ευκαιρία με ανύπαρκτο επιθετικό φάουλ. Η ομάδα του Αντσελότι συνέχισε να είναι καλύτερη και στο 31′ ο Μόντριτς είδε τον Σόρι να κάνει μία τεράστια επέμβαση στην κεφαλιά του, ενώ μερικά λεπτά μετά έπιασε και την προβολή του Χοσέλου. Ρεάλ

Με τον Μπέλινγχαμ θα γράψει ιστορία η Ρεάλ

Στο 41′ υπήρξε νέο πέναλτι στον Μπέλινγχαμ με τον διαιτητή να μην δίνει ξανά κάποια παράβαση, ενώ το ημίχρονο έκλεισε με τον Ρούντιγκερ να βλέπει κίτρινη κάρτα, χωρίς να έχει καταλάβει κανείς τον λόγο καθώς είχε την μπάλα και ο αντίπαλος δίπλα του απλά έπεσε.

Στην επανάληψη, η Ρεάλ απείλησε με το… καλημέρα, με τον Μόντριτς να σουτάρει από μακριά και τον Σόρια να κάνει ακόμη μία σημαντική επέμβαση. Ένα λεπτό μετά, η άμυνα της Χετάφε δεν μπόρεσε να απομακρύνει την μπάλα και ο Χοσελού από κοντά την έστειλε στα δίχτυα για το 1-1. Στο 54′ ο Τόνι Κρόος έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και έπειτα δεν μπόρρσε να κερδίσει τον Σόρια και στο 65′ ο Καρβαχάλ ήταν αυτός που σημάδεψε το δοκάρι για τους Μαδριλένους.

Διαβάστε επίσης: Φαμπρίτσιο Ρομάνο: Η μεταγραφή της Ρεάλ που «ναυάγησε» – Αποκαλείπτεται το όνομα!

Όλα έδειχναν πως ο αγώνας θα ερχόταν ισόπαλος, όμως για ακόμη μία φορά ο Τζουντ Μπέλινγχαμ κατάφερε να… βγάλει τα κάστανα από την φωτιά για την ομάδα του. Ο Σόρια δεν μπόρεσε να μπλοκάρει την μπάλα από ένα μακρινό σουτ και έτσι ο Άγγλος σκόραρε εύκολα και έκανε το τελικό 2-1 του ματς.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ