ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΠΙΘΑΝΟ σουτ ο Έσε, 4-2 ο Ολυμπιακός! (vid)
Η Τσέλσι «πάτησε» την Τότεναμ στο ντέρμπι του Λονδίνου! (vid)
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Ισοφάρισε ο Ντιαμπί, ΧΑΤ-ΤΡΙΚ ο Ελ Κααμπί! (vids)
Κάρλο Αντσελότι: «Ο Βινίσιους έχει… κρύο αίμα»!
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Μείωσε στις καθυστερήσεις ο Γουότκινς (vid)
Κάνει την Ευρώπη και πάλι να παραμιλάει ο Τζολάκης με αυτό που έπιασε! (vid)
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Το ακυρωθέν γκολ του Μπέιλι (vid)
0-2 Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ξανά με Ελ Κααμπί! (vid)
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: 0-1 με πλασεδάρα Ελ Κααμπί! (vid)
Κατά πατέρα κατά γιο: Ανανέωσε με τα τσικό της Ρεάλ ο Μαρσέλο τζούνιορ
Κεφαλιά «όνειρο» και προβάδισμα για Τσέλσι κόντρα στην Τότεναμ!
Νάπολι: Οι δύο «Μπλαουγκράνα» που θέλει για να δώσει τον Κβαρατσχέλια!
O Πάλμερ θα μείνει στην ιστορία για το γκολ που έχασε! (vid)
Επιβεβαιώθηκαν τα χειρότερα για τον Γάλλο «βράχο» της Παρί
Ολυμπιακός – Άστον Βίλα: Οι επίσημες ενδεκάδες του ημιτελικού!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Μπαρτσελόνα: Γέμισε αστέρια, θα γίνουν ομάδα;

Η Μπαρτσελόνα παίρνει νίκες αλλά δεν πείθει με την απόδοσή της! Μήπως ο Τσάβι μπέρδεψε παραπάνω από όσο πρέπει την τράπουλα;

Μπαρτσελόνα: Γέμισε αστέρια, θα γίνουν ομάδα;

Δεν το λες και εύκολο το πέρασμα της Μπαρτσελόνα από την έδρα της Οσασούνα το βράδυ της Κυριακής! Οι «μπλαουγκράνα» δεινοπάθησαν απέναντι στην ομάδα από την Παμπλόνα όμως τελικά κατάφεραν χάρις το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Λεβαντόφσκι να φύγουν νικητές με τους τρεις πολύτιμους βαθμούς στις αποσκευές τους. Η ομάδα του Τσάβι δυσκολεύτηκε αρκετά στο να κυκλοφορήσει τη μπάλα και να κάνει το παιχνίδι της.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Απέναντί της βρήκε ένα συμπαγές σύνολο που είχε πολλά τρεξίματα και ήξερε καλά τι ζητούσε στον αγωνιστικό χώρο. Η Οσασούνα θα μπορούσε κάλλιστα να αποσπάσει βαθμό ή ακόμη και βαθμούς από την Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί είχαν μέτρια απόδοση δείχνοντας στους οπαδούς τους πως ακόμη θέλουν αρκετή δουλειά για να πιάσουν τα επιθυμητά στάνταρντς. Ο Τσάβι έχει αυτή τη στιγμή στα χέρια του ένα ρόστερ γεμάτο αστέρια σε όλες τις γραμμές. Ο Καταλανός τεχνικός καλείται το σύνολο αυτό να το κάνει ομάδα προσαρμοσμένη στο στυλ που πρεσβεύει παραδοσιακά ο καταλανικός σύλλογος.

Διάβασε επίσης: Διπλό με… χίλια ζόρια η Μπαρτσελόνα στη Παμπλόνα (vid)

Η Μπαρτσελόνα στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο απέκτησε αρκετούς ποδοσφαιριστές. Περισσότερους από αυτούς που περίμεναν οι οπαδοί της ομάδας. Γκουντογκάν, Ινίγο Μαρτίνες, Οριόλ Ρομέου, Ζοάο Κανσέλο και Ζοάο Φέλιξ. Πέντε αστέρια που καλούνται να μπουν στη φιλοσοφία των «μπλαουγκράνα», να συμβαδίσουν με τους υπόλοιπους και όλοι μαζί να δημιουργήσουν ένα σύνολο ικανό να φέρει τίτλους στην ομάδα.

Όλοι οι παραπάνω κόστισαν μόλις 3,4 εκατομμύρια ευρώ. Ο μόνος που αποκτήθηκε ως μεταγραφή ήταν ο Οριόλ Ρομέου από τη Τζιρόνα. Γκουντογκάν και Ινίγο ήρθαν ως ελεύθεροι και οι δύο Ζοάο με τη μορφή δανεισμού. Όπως και να χει, η διοίκηση Λαπόρτα έκανε με το παραπάνω το έργο της. Έδωσε στον Τσάβι όλα τα απαραίτητα υλικά για να δουλέψει σκληρά και να φέρει αποτελέσματα.

Μπορούν όμως όλοι οι παραπάνω να προσφέρουν στην Μπαρτσελόνα; Ταιριάζουν με τη φιλοσοφία της ομάδας και ειδικά οι δύο Πορτογάλοι; Μη ξεχνάμε πως αμφότεροι αποχώρησαν από τις ομάδες τους (Μάντσεστερ Σίτι και Ατλέτικο) με πολύ γκρίνια. Μήπως η Μπαρτσελόνα έχει στα χέρια της δύο ωρολογιακές βόμβες;

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ