ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ματσάρα από τον Μέσι – Καθάρισε με… 4αρα η Ίντερ Μαϊάμι (vid)
Τα ταμεία της Μπαρτσελόνα παίρνουν μικρή ανάσα… από το πουθενά
Η Γιουνάιτεντ «μαγειρεύει» την επιστροφή του Τούχελ στην Premier League
Επίσημο: Για… πάντα στην Παρί ο Ζαΐρ-Εμερί!
Η διαιτησία στέρησε από την Τσέλσι την επική ανατροπή κόντρα στην Άστον Βίλα! (vid)
Η Ατλέτικο «πάτησε» την Μπιλμπάο και «κλείδωσε» την τετράδα! (vid)
Η Παρί πήγε για… αυτοκτονία αλλά σώθηκε στο τέλος κόντρα στη Χάβρη! (vid)
Η Άρσεναλ θέλει να… κλέψει το μέλλον της Ατλέτικο!
Πρόβλημα στην Μπάγερν λίγο πριν το ντέρμπι με τη Ρεάλ!
Νέα καλοκαιρινή αποχώρηση στην Ατλέτικο Μαδρίτης!
Σκοράρει εκτός περιοχής ο Ντε Πολ και 1-0 η Ατλέτικο την Μπιλμπάο!
Η Άστον Βίλα προηγήθηκε με το «καλημέρα» κόντρα στην Τσέλσι! (vid)
Δεν χάνει ούτε με…. αίτηση η Λεβερκούζεν! Γλύτωσε και από τη Στουτγκάρδη! (vid)
Ο πάγκος της Ρεάλ θυμίζει… ουρανό με τόσα «αστέρια»! (pic)
Ο Σπορτιέλο κατέβασε ρολά και έκανε την επέμβαση της σεζόν στην Ιταλία! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τρίτη 12/9)

Αυτές είναι οι σημερινές στοιχηματικές προτάσεις από τη συντακτική ομάδα του StoiximaView.

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τρίτη 12/9)

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΝΟΡΒΗΓΙΑ – ΓΕΩΡΓΙΑ (21:45): Η Νορβηγία έχει… καταφέρει να μείνει εκτός «μάχης» από πολύ νωρίς. Και σε αυτό πέρα από την ίδια και την κακή της εικόνα ως τώρα, «φταίει» και η εξαιρετική (5/5) εκκίνηση της Σκωτίας. Με 4 βαθμούς σε 4 αγώνες (1-1-2, 5-7 γκολ) δεν μπορεί να περιμένει και πολλά. Και το «κακό» είναι ότι ο μεγάλος της αντίπαλος δεν είναι η Ισπανία (6 σε 3 αγώνες) αλλά η Σκωτία. Στο τελευταίο της παιχνίδι, στο φιλικό με την Ιορδανία (δεν έπαιξε ο Χάαλαντ), δεν συνάντησε δυσκολία και επικράτησε με 6-0, έχοντας κάνει τη διαφορά από το πρώτο ημίχρονο (4-0). Επίσης, στο τελευταίο της επίσημο ματς ήτανκαι εκείνο που πήρε την πρώτη της νίκη, 3-1 την Κύπρο. Πήρε ανάσα, αλλά ξέρει και η ίδια πως θα χρειαστεί ένα θαύμα για να βρεθεί στα γήπεδα της Γερμανίας μέσω των προκριματικών. Προβλήματα με Σόρλοθ, Χάντσε-Όλσεν και Γκρέγκερσεν, έμειναν εκτός με τραυματισμούς. Κλήθηκε ο Ντάλαντ.

Όλα όσα θες να ξέρεις για το Mundobasket 2023

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΝΟΡΒΗΓΙΑ – ΓΕΩΡΓΙΑ (21:45): Η Γεωργία δεν κατάφερε ούτε για λίγο να κοντράρει την Ισπανία. Όλα στραβά και ανάποδα, βρήκε την αντίπαλό της σε καλή βραδιά και το… κακό δεν άργησε να γίνει. Διασύρθηκε με 7-1 εντός έδρας, έχοντας χάσει κάθε επαφή με το σκορ από το ημίχρονο (4-0). Και το χειρότερο είναι ότι οι Ισπανοί δεν σταμάτησαν στο δεύτερο 45λεπτο και θα μπορούσε το σκορ να είναι ακόμη μεγαλύτερο! Κάπως έτσι, έμεινε στους 4 βαθμούς. Την περασμένη αγωνιστική, τον Ιούνιο δηλαδή, είχε χάσει 2-0 από την Σκωτία αλλά είχε νικήσει 2-1 την Κύπρο, ενώ στην πρεμιέρα της πήρε 1-1 απέναντι στη Νορβηγία. Έχει κάποιους λίγους παίκτες με ποιότητα, με κορυφαίο τον Κβαρατσκέλια, αλλά τι να σου κάνει κι εκείνος μόνος του…

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΡΟΥΜΑΝΙΑ – ΚΟΣΟΒΟ (21:45): «Αν δεν μπορείς να κερδίσεις, τουλάχιστον μην χάσεις» λέει το κλασσικό ρητό και αυτό ισχύει στο 100% στην περίπτωση της Ρουμανίας για το παιχνίδι με το Ισραήλ. Παρότι προηγήθηκαν στο 27’ με τον Άλιμπεκ, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το λάθος του αντίπαλου τερματοφύλακα, οι Βαλκάνιοι δεν μπόρεσαν να κρατήσουν το προβάδισμα. Ο αντίπαλός τους ήταν καλύτερος, ισοφάρισε στο 55’ και είναι τυχεροί που δεν έχασαν κιόλας (1-1). Διατηρήθηκαν στη 2η θέση και στο +1 από τους Ισραηλινούς, αλλά με πέντε παιχνίδια να απομένουν, καταλαβαίνει κανείς ότι οι ισορροπίες είναι πολύ λεπτές. Όποιος κάνει τα λιγότερα λάθη, θα είναι αυτός που θα χαμογελάσει στο τέλος. Επίσης, είναι πολύ σημαντικό να αναφερθεί ότι στο γήπεδο βρέθηκαν 50.000 άνθρωποι, κάτι που θα γίνει και στο αποψινό παιχνίδι. «Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για την επίτευξη του στόχου, που είναι η πρόκριση στα τελικά» είναι το μήνυμα του Έντι Ιορντανέσκου και των παικτών του.

Winmasters Αξιολόγηση – Δες περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΡΟΥΜΑΝΙΑ – ΚΟΣΟΒΟ (21:45): Κάθε βαθμός απέναντι στην Ελβετία αποτελεί τόνωση του γοήτρου και αυτό έγινε το βράδυ του Σαββάτου (9/9) στην Πρίστινα. Το Κόσοβο ήταν αουτσάιντερ, αλλά, κάτι τέτοιο δεν φάνηκε στο χορτάρι και το 2-2 μπορεί να χαρακτηριστεί δίκαιο. Στο ντεμπούτο του, ο Πρίμοζ Γκλίχα είδε τους Ελβετούς να προηγούνται στο 14’, όμως, στο 65’ ο Μουρίτσι έφερε το ματς στα ίσια. Με το αυτογκόλ του Ραχμάνι στο 79’ φάνηκε η πλάστιγγα να γέρνει προς τους φιλοξενούμενους, όμως, με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο επιθετικός της Μαγιόρκα διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Τέταρτος βαθμός σε πέντε αγώνες για τους Κοσοβάρους, οι οποίοι αναζητούν ακόμη την πρώτη νίκη τους. Αν το καταφέρουν απέναντι στη Ρουμανία, η οποία είναι η μοναδική ομάδα κόντρα στην οποία δεν έχουν σκοράρει, ο όμιλος θα γίνει… μπάχαλο! Δεν προέκυψαν προβλήματα τιμωριών ή τραυματισμών.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ