Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Σιμεόνε: «Ένας είναι ο κορυφαίος του πλανήτη, δεν θέλει και ερώτημα…»
Μπαρτσελόνα

Σιμεόνε: «Ένας είναι ο κορυφαίος του πλανήτη, δεν θέλει και ερώτημα…»

Ο προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης αναφέρθηκε στον κορυφαίο ποδοσφαιριστή του πλανήτη!

15.09.2023 | 17:17

Η συζήτηση για το ποιος είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του πλανήτη… καλά κρατεί. Αρκετοί είναι αυτοί που θεωρούν πως η εποχή των Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο, αποτελεί ήδη παρελθόν, μετά την αποχώρηση των δύο από το κορυφαίο επίπεδο της Ευρώπης.

Φυσικά… τόσο ο Αργεντινός, όσο και ο Πορτογάλος σταρ, συνεχίζουν τα μαγικά τους σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο. Από την πλευρά του ο Ντιέγκο Σιμεόνε πήρε θέση για αυτό το μεγάλο δίλημμα και στάθηκε στο πλευρό του συμπατριώτη του.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης ήταν… κάθετος και τόνισε πως ο Λίο Μέσι ήταν και παραμένει ο κορυφαίος του πλανήτη, ειδικά μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

«Ποιος είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του κόσμου αυτήν την στιγμή; Ο Μέσι, φυσικά και είναι ο Μέσι. Είναι ένας παγκόσμιος πρωταθλητής. Τι άλλο πρέπει να κάνει για να συνεχίσει να θεωρείται ο καλύτερος στον κόσμο;», δήλωσε ο προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντιέγκο Σιμεόνε.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version