ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Δεν τα παρατά για τον Βάρντι ο… «Deadpool» που τον θέλει στη Ρέξαμ!
Και ξάφνου, η Νάπολι πάει για Πιόλι!
Αλλαγές και αποχωρήσεις για το καλό της Τότεναμ προανήγγειλε ο Ποστέκογλου
Ο Άμπελ Φερέιρα εκλιπαρεί για την παραμονή του Μεσίνιο: «Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο!»
Ολυμπιακός: Επέλεξε την Ελπίδων της Αλβανίας ο πρωταθλητής Ευρώπης, Άντζελο Σίνα
Τρομερές αποκαλύψεις Γκαλτιέ: «Έβγαλα τον Μέσι και έγινε χαμός»
Η Ίντερ πουλάει το… μέλλον της μεσαίας της γραμμής!
Η Άρσεναλ δεν μπορεί να αποκαλείται «Invincibles» πλέον!
«Η Λίβερπουλ θα εκνευριστεί γρήγορα με τον Σλοτ»!
Το «διαμάντι» της Παρί θέλει να πάει στην Μπαρτσελόνα!
Ριβάλντο: «Αυτός πρέπει να κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα»!
Ο Κασάνο κατηγόρησε τον Αλέγκρι και κατακεραύνωσε τον Ιντζάγκι!
H ιστορία του Βίλας Μπόας θα γινόταν εύκολα ταινία! (POD)
Μάρκο Ρόις, 2024
Μεντιλίμπαρ: «Δεν θέλω να ακούσω τίποτα για τελικό, δεν έχουμε προκριθεί»!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Αλ Νασρ

Ρονάλντο: «Αυτός είναι ο δυσκολότερος αμυντικός που αντιμετώπισα»!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο προχώρησε σε δηλώσεις και μίλησε για τον δυσκολότερο αμυντικό που αντιμετώπισε στην καριέρα του.

Ρονάλντο: «Αυτός είναι ο δυσκολότερος αμυντικός που αντιμετώπισα»!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει μια απίστευτη καριέρα και φυσικά έχει αντιμετωπίσει τις καλύτερες ομάδες και τους κορυφαίους παίκτες του κόσμου. Ο 38χρονος ξεκίνησε την καριέρα του στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας και έπειτα αποκτήθηκε από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στην συνέχεια έγραψε ιστορία με την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, και αργότερα πέρασε από την Γιουβέντους, ενώ πλέον αγωνίζεται στην Αλ Νασρ.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Στα πρώτα χρόνια της καριέρας του, ο Ρονάλντο τρόμαζε τους αντιπάλους με την ταχύτητά του, τις ντρίπλες του και ήταν ένας τρομερός εξτρέμ, ενώ τα τελευταία χρόνια της καριέρας του έχει εξελιχθεί σε έναν απίστευτο κεντρικό επιθετικό. Στην δεύτερη θητεία του με τους «Κόκκνιους Διαβόλους» πέτυχε 16 φορές ενώ στην Αλ Νασρ σημείωσε 20 γκολ σε 20 παιχνίδια από την άφιξή του τον Ιανουάριο.

Η αλλαγή του ρόλου και της θέσης του τα τελευταία χρόνια τον έφερε αντιμέτωπο με διάφορους αμυντικούς και στυλ – αλλά υπήρξε ένας παίκτης της Premier League που πάντα ξεχώριζε για τον Ρονάλντο. Ο παίκτης αυτός είναι ο Άσλεϊ Κόουλ, ο οποίος από πολλούς θεωρείται ο καλύτερος αριστερός μπακ που έχει αγωνιστεί στην Premier League, έχοντας περάσει από τις Τσέλσι και Άρσεναλ.

Ο Πορτογάλος θρύλος έχει αντιμετωπίσει τον Κόουλ και με την φανέλα της Γιουνάιτεντ αλλά και με αυτή την Πορτογαλίας, καθώς έχει αναμετρηθεί με την Αγγλία. Αφού αποσύρθηκε, ο πρώην αμυντικός ανέλαβε ρόλους προπονητικού στην Εθνική Αγγλίας U21, την Ντέρμπι και την Έβερτον. Ρονάλντο

Ο Ρονάλντο ξεχώρισε τον Κόουλ

Ο Ρονάλντο προχώρησε σε δηλώσεις στο περιοδικό «CoachMag» και μίλησε για τον δυσκολότερο αμυντικό που έχει αντιμετωπίσει, τονίζοντας πως είναι ο Κόουλ, καθώς είναι αποφασιστικός και δεν δίνει ούτε… δευτερόλεπτο στον αντίπαλό του. Χαρακτηριστικά δήλωσε: «Κατά τα χρόνια, είχα μερικές μεγάλες αναμετρήσεις με τον Άσλεϊ Κόουλ. Δεν σου δίνει ούτε δευτερόλεπτο για να ανασάνεις. Ήταν πολύ αποφασιστικός παίκτης όταν ήταν στην ακμή του, γρήγορος, σκληρός στο κόψιμο. Ήξερες ότι ποτέ δεν θα ήταν εύκολο παιχνίδι».

Διαβάστε επίσης: O Κριστιάνο… σέρνει στα δικαστήρια τη Γιουβέντους ζητώντας 20 εκατ. ευρώ

Μάλιστα, και ο Κόουλ μίλησε στο «Chelsea TV» και αναφέρθηκε στην αναμέτρησή του με τον θρυλικό 38χρονο: «Ήμουν τόσο επικεντρωμένος σε εκείνο το παιχνίδι. Ακόμα και στα αποδυτήρια, ένιωθα διαφορετικός πριν τον αγώνα. Η συγκέντρωσή μου… Ψυχολογικά ήμουν στο απόγειο. Ήρθα να του δείξω τη γραμμή πολλές φορές, γιατί είχα αρκετή αυτοπεποίθηση στην ταχύτητά μου απέναντί του. Και λίγο από ψυχολογία πράγματι. Νομίζω ότι μπήκα στο μυαλό του μερικές φορές. Πάντα ήθελε αυτό το επιπλέον κόλπο».




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ