ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
0-2 Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ξανά με Ελ Κααμπί! (vid)
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: 0-1 με πλασεδάρα Ελ Κααμπί! (vid)
Κατά πατέρα κατά γιο: Ανανέωσε με τα τσικό της Ρεάλ ο Μαρσέλο τζούνιορ
Κεφαλιά «όνειρο» και προβάδισμα για Τσέλσι κόντρα στην Τότεναμ!
Νάπολι: Οι δύο «Μπλαουγκράνα» που θέλει για να δώσει τον Κβαρατσχέλια!
O Πάλμερ θα μείνει στην ιστορία για το γκολ που έχασε! (vid)
Επιβεβαιώθηκαν τα χειρότερα για τον Γάλλο «βράχο» της Παρί
Ολυμπιακός – Άστον Βίλα: Οι επίσημες ενδεκάδες του ημιτελικού!
Αυτά τα ματς είχε ποντάρει ο Τονάλι και πήγε το μεγαλύτερο ταμείο στην καριέρα του!
Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να «κλέψει» τον στόχο της Μπαρτσελόνα!
«Το καλύτερο μέρος για να παίξεις ποδόσφαιρο είναι η Άρσεναλ»
Νιούκαστλ: Τότε επιστρέφει ο Τονάλι!
Ο Σαλάχ είναι πιο ξενερωμένος από ποτέ με τη Λίβερπουλ και αυτό… φαίνεται! (pic)
Ο Τεν Χαγκ βλέπει σαν… λουκούμι τον Σάντσο, μετά την τελευταία του εμφάνιση!
Κανείς δε θέλει να αναλάβει την Μπάγερν – Τα τρία «άκυρα» και οι πιθανότητες του Τούχελ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρόμα

Ο Μουρίνιο τρολάρει την Ίντερ – «Μη θυμώνετε, ο πρώην προπονητή σας ήθελε τον Λουκάκου»

Απολαυστική Ρόμα στο χορτάρι, απολαυστικός Ζοσέ Μουρίνιο στη συνέντευξη Τύπου. Ο Πορτογάλος έβαλε στο παιχνίδι των δηλώσεων του μεταξύ άλλων και τους οπαδούς της Ίντερ.

Ο Μουρίνιο τρολάρει την Ίντερ – «Μη θυμώνετε, ο πρώην προπονητή σας ήθελε τον Λουκάκου»

Άλλη μια μέρα στη δουλειά για τον Ζοσέ Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος προπονητής είναι διαχρονικά απολαυστικός στις συνεντεύξεις Τύπου. Είτε αν η ομάδα του χάσει, είτε κερδίσει, έχει πάντοτε να δώσει μπόλικη «τροφή» στους δημοσιογράφους μέσα από τις τοποθετήσεις του. Η Ρόμα μετά από τρεις αποτυχημένες προσπάθειες κατάφερε χθες βράδυ να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη στη φετινή Serie A.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Οι «Τζιαλορόσι» όχι μόνο επικράτησαν της Έμπολι αλλά τίναξαν τα αντίπαλα δίχτυα. 7-0 το τελικό σκορ στο Ολίμπικο, με τους οπαδούς της Ρόμα να πανηγυρίζουν έξαλλα κάθε ένα από τα επτά τέρματα της ομάδας τους. Λίγο παραπάνω αυτό που πέτυχε ο Ρομέλου Λουκάκου. Το παρθενικό τέρμα του Βέλγου επιθετικού με τη φανέλα της Ρόμα ήρθε με όμορφο πλασέ στο 82ο λεπτό της αναμέτρησης. Ένα γκολ που το ήθελε πολύ ο έμπειρος φορ για να πάρει ψυχολογία ενόψει της συνέχειας.

Διάβασε επίσης: Η Ρόμα ούτε που… ίδρωσε και έριξε «επτάρα»! (vid)

Ο Ζοσέ Μουρίνιο προφανώς και αναφέρθηκε στη συνέντευξη Τύπου στο κατόρθωμα του ποδοσφαιριστή του. Ο Πορτογάλος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα του, ενώ όσον αφορά τον Λουκάκου έβαλε και την Ίντερ μέσα στο… παιχνίδι των δηλώσεων του.

 


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ζοσέ Μουρίνιο μετά το 7-0 της Ρόμα επί της Έμπολι

«Δεν ήταν μόνο ο Ντιμπάλα. Έπαιξαν όλοι καλά. Δεν έπαιξαν (οι παίκτες) για να κάνουν ένα παιχνίδι για 7-0. Παίξαμε για να κερδίσουμε, με απόλυτη ηρεμία. Είχαμε έναν καλό αγώνα, υπήρξαν κάποια σκαμπανεβάσματα που είναι φυσιολογικό, αλλά ακόμα έχουμε παίκτες που δεν είναι έτοιμοι να παίξουν για 90 λεπτά», ανέφερε αρχικά. Για την εμφάνιση του Λουκάκου, υπογράμμισε: «Για μένα, δεν είχε σημασία αν σκόραρε ή όχι. Ίσως για εκείνον να είχε. Πάντα ήταν διαθέσιμος. Το γεγονός, όμως, ότι σκόραρε έκανε τη βραδιά του τέλεια, αλλά πρέπει να μάθουμε να παίζουμε καλύτερα με εκείνον. Χρειαζόμαστε χρόνο για να το πετύχουμε. Είναι χαρούμενος εδώ. Ο Ρομέλου πρέπει να νιώθει ότι τον αγαπούν, τον θέλουν και κατάλαβε ότι η ομάδα χρειάζεται έναν παίκτη σαν εκείνον. Στην Ίντερ δεν έχουν λόγο να είναι θυμωμένοι: πρέπει να είναι χαρούμενοι με τον πρώην προπονητή τους, που χρειαζόταν τον Ρομέλου…».

Στο τέλος, ο Μουρίνιο μίλησε για τα σερί ματς που έχει μπροστά της η Ρόμα: «Έχουμε πολλά παιχνίδια και μόνο τρεις κεντρικούς αμυντικούς. Πρέπει να ανταπεξέλθουμε σε αυτό. Ήμασταν, επίσης, άτυχοι, επειδή η Αταλάντα παίζει Πέμπτη και Δευτέρα, ενώ εμείς παίζουμε Κυριακή. Μάλλον δεν αρέσω σε κάποιον στη Λίγκα και για αυτό θα κάνουμε κάποιες αλλαγές την Πέμπτη (για το Europa League)».




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ