ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ακραία πρόβλεψη Ματέους: «Ρεάλ κόντρα στην Μπάγερν! Έχουμε φαβορί….»
Ηχηρές αποχωρήσεις σε Ίντερ και Μίλαν – Χαιρέτησαν οι πρώτοι δύο!
«Μικρή» η Μπάγερν μπροστά στη… Ρεάλ – Η δήλωση Τούχελ τους ξέρανε!
Θα μας τρελάνει ο Τιάγκο Σίλβα – Βρήκε νέα ομάδα… και λέει το «ναι»!
Μπαρτσελόνα ξύπνησες – «Άρρωστη» ανανέωση στον νέο… Πουγιόλ!
To συγκινητικό αντίο του Τιάγκο Σίλβα στην Τσέλσι (vid)
O Μπαένια της Βιγιαρεάλ μας χάρισε την… διπλή σακούλα της σεζόν (vid)
O Κίμιχ… κλείνει το μάτι στα μεγαθήρια της La Liga
Ίντερ: Ο Ιντζάγκι ανανεώνει και βάζει… πλώρη για δυναστεία
H Σίτι κυνηγά την κούπα του πρωταθλητή και μαζί μια μυθική επίδοση στο Νησί
Το αστρονομικό νούμερο που θα απομακρύνει τον Σαλάχ από το Λίβερπουλ
O απίθανος κύριος Γιόκερες με τα 40 φετινά του… τεμάχια (stats)
Η Μάντσεστερ Σίτι – μοιάζει να – χάνει τον Έντερσον τη χειρότερη χρονική στιγμή
Ο μεγάλος εχθρός του Βαλβέρδε αυτοπροτάθηκε στην Μπαρτσελόνα
Η Νάπολι ψάχνει το τέλειο… κόλπο με αστέρι της Ρεάλ Μαδρίτης
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Bundesliga

Η υπερηχητική Μπάγερν και ο τρομερός Κέιν κέρασαν… 7αρα την Μπόχουμ (vid)

Απλά ασταμάτητη η Μπάγερν Μονάχου! Οι Βαυαροί έπιασαν τη Μπόχουμ από τον... λαιμό και σταμάτησαν στα επτά (7-0) χτυπήματα.

Η υπερηχητική Μπάγερν και ο τρομερός Κέιν κέρασαν… 7αρα την Μπόχουμ (vid)

Επτά και λίγα ήταν! Η Μπάγερν Μονάχου διέλυσε έναν ακόμη αντίπαλό της στο Alianz Arena φθάνοντας σε μια επιβλητική επικράτηση. Η άτυχη της ημέρας ήταν η Μπόχουμ, με τους φιλοξενούμενους να δέχονται επτά τέρματα από τους εκρηκτικούς Βαυαρούς. Πάρτι για την ομάδα του Τόμας Τούχελ, χατ τρικ ο ασταμάτητος Χάρι Κέιν.

Το ματς

Μετά την εξαιρετική εμφάνιση και επιβλητική νίκη επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 4-3 στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου επέστρεψε στις εγχώριες διοργανώσεις. Η ομάδα του Τόμας Τούχελ όντας σε πολύ καλή ψυχολογία υποδέχθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου τη Μπόχουμ στο Alianz Arena στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του γερμανικού πρωταθλήματος.

Οι Βαυαροί ήθελαν να πανηγυρίσουν άλλη μία νίκη μπροστά στο κοινό τους, γι’ αυτό και από το ξεκίνημα του αγώνα έδειξαν ξεκάθαρα τις προθέσεις τους στον αντίπαλο. Μόλις στο 4′ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Τσούπο Μότινγκ να πλασάρει από κοντά. Στο 12′ ήταν η σειρά του άλλου επιθετικού της Μπάγερν, του χαρισματικού Χάρι Κέιν να βρει δίχτυα και να γράψει το 2-0 απλοποιώντας από νωρίς το παιχνίδι για την ομάδα του.

Ο χορός των γκολ για τους γηπεδούχους συνεχίστηκε στο πρώτο ημίχρονο. Στο 29′ ο Ντε Λιχτ με καταπληκτική κεφαλιά μετά από κόρνερ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, ενώ στο 38′ ήταν η σειρά του Σανέ να βάλει και εκείνος το όνομά του στον πίνακα των σκόρερς. Χορταστικό πρώτο μέρος από τους Βαυαρούς. Γολγοθάς για τους παίκτες της Μπόχουμ.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό. Η Μπόχουμ έμεινε να… κοιτά την ομάδα του Τόμας Τούχελ να κυριαρχεί στο χορτάρι. Η Μπάγερν στο 54′ έκανε το 5-0 με εύστοχη εκτέλεση του ασταμάτητου Χάρι Κέιν. Από εκείνο το σημείο και έπειτα ο Τούχελ θέλησε να προβεί σε αλλαγές δίνοντας χρόνο και σε άλλα αστέρια της ομάδας του να λάμψουν. Η πρωταθλήτρια Γερμανίας δεν σταμάτησε λεπτό να κοιτάζει μπροστά για το πως θα πετύχαινε και άλλα τέρματα.

Στο 81′ ο Τιλ με όμορφο τελείωμα έκανε το 6-0 αλλά το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο μοναδικός Χάρι Κέιν, ο οποίος με το χατ τρικ που πέτυχε γνώρισε την αποθέωση του κοινού της Μπάγερν. Σαρωτικοί οι Βαυαροί ασέλγησαν πάνω στο… πτώμα της Μπόχουμ! Πολύ εύκολη νίκη για την ομάδα του Τούχελ…

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ