ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Να τοι οι ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ – Πάρτι και ανατριχίλα στην είσοδο της Ίντερ (vid)
Γράφτηκε ιστορία – Τρεις γυναίκες διαιτητές στο ματς της πρωταθλήτριας Ίντερ (vid)
Κράουτς… βούλωσες στόματα: «Υπερτιμημένος ο Κλοπ; Δείτε που ήταν πριν η Λίβερπουλ»
Ξέσπασμα Κάραγκερ: «Για αυτό τσακώθηκαν Σαλάχ και Κλοπ! Είστε θρύλοι της Λίβερπουλ…»
O Χάρι Κέιν υπόσχεται γκολ… με το τσουβάλι κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης
Λεβερκούζεν και Αλόνσο «ζαχαρώνουν» τον αρχηγό της «Βασίλισσας»
O Σλοτ «τρέχει» να σώσει τη Λίβερπουλ από μια ακόμη ηχηρή αποχώρηση
O εκρηκτικός Ίσακ έκανε… θρύψαλα την πρωτιά του Ζλάταν στο Νησί (stats)
Ματσάρα από τον Μέσι – Καθάρισε με… 4αρα η Ίντερ Μαϊάμι (vid)
Τα ταμεία της Μπαρτσελόνα παίρνουν μικρή ανάσα… από το πουθενά
Η Γιουνάιτεντ «μαγειρεύει» την επιστροφή του Τούχελ στην Premier League
Επίσημο: Για… πάντα στην Παρί ο Ζαΐρ-Εμερί!
Η διαιτησία στέρησε από την Τσέλσι την επική ανατροπή κόντρα στην Άστον Βίλα! (vid)
Η Ατλέτικο «πάτησε» την Μπιλμπάο και «κλείδωσε» την τετράδα! (vid)
Η Παρί πήγε για… αυτοκτονία αλλά σώθηκε στο τέλος κόντρα στη Χάβρη! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τετάρτη 27/9)

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τετάρτη 27/9)

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τετάρτη 27/9)

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΡΗΣ (20:30): Μετά το 1-1 στο εκτός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ και την ήττα από τη Φράιμπουργκ στο Europa League, ο Ολυμπιακός ξέσπασε στην Κηφισιά. Ένα τέταρτο πλήρους ανισορροπίας στο ξεκίνημα δεν στοίχισε στους Πειραιώτες. Που μέσα σε τέσσερα λεπτά κατάφεραν «διπλό» χτύπημα στην Κηφισιά και… καθάρισαν. Ελ Κααμπί στο 2και Ποντένσε στο 25′; το γρήγορο 2-0, Γιόβετιτς καθώς και Ιμπόρα βρήκαν δίχτυα στο δεύτερο μέρος για το τελικό 4-0. Με 73% κατοχή μπάλας, 13(7) τελικές, επτά κόρνερ καθώς και 2.39 xG, οι Πειραιώτες κυριάρχησαν στα 70 από τα 90 λεπτά της αναμέτρησης. Συνεχόμενα τα ματς και δεδομένη η καταπόνηση, ωστόσο ο Μαρτίνεθ έχει λύσεις. Υπάρχει ποιότητα στο βάθος του ρόστερ και το ροτέισον βγαίνει ομαλά στο ξεκίνημα.

Stoiximan Αξιολόγηση – Δες περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΡΗΣ (20:30): Αρχίζει να… τσουλάει ο Άρης. Μετά τη νίκη επίτου Αστέρα και το 0-0 στην Τούμπα, επικράτησε 3-0 του Παναιτωλικού στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Έδειξε την κλάση του ο Μορόν με δύο εκπληκτικές εκτελέσεις, ο Χριστοδουλόπουλος διαμόρφωσε το τελικό σκορ λίγο πριν το φινάλε. Με 63% κατοχής μπάλας, 14(6) τελικές καθώς και 1.62 xG, ο Άρης κυριάρχησε κατά διαστήματα στο ματς και έφτασε στη νίκη δίχως ιδιαίτερο κόπο. Ο Μάντζιος έχει μπόλικη δουλειά ακόμη, εντούτοις βάζει σιγά σιγά τα κομμάτια του παζλ στη σωστή θέση. Η είσοδος στα playoffs είναι ο μίνιμουμ στόχος για την ομάδα της Θεσσαλονίκης φέτος. Δύσκολο ωστόσο θα διακριθεί, θα προσπαθήσει για την έκπληξη στο Κύπελλο. Ρουπ, Τζούρασεκ, Σαβέριο, Πάβισιτς, Φατόρε καθώς και Δεληζήσης είναι εκτός αποστολής.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ (22:30): Ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα για τη Βαλένθια, που ναι μεν τα βρήκε… σκούρα απέναντι στην Αλμερία, αλλά πήρε το εκτός έδρας 2- 2 και έφτασε τους δέκα βαθμούς. Προηγήθηκε με τον Γκέρα στο 14′, κράτησε μέχρι και το 59′ το προβάδισμα, όταν δέχτηκε την ισοφάριση. Άμεση η απάντηση για το 2-1 και πάλι από τον Γκέρα στο 63′;, αλλά άμεση και η απάντηση από την Αλμερία για το τελικό 2-2 έξι λεπτά αργότερα. Δύσκολο το παιχνίδι απέναντι σε μια Σοσιεδάδ που στα δύο τελευταία παιχνίδια σε Ευρώπη και Ισπανία βγάζει μεγάλη επιθετικότητα. Ο Ρούμπεν Μπαράχα δεν υπολογίζει στον μεσοεπιθετικός Κανός, στον φορ Μάρι και στους αμυντικούς Βάσκεθ και Φουλκιέ.

Winmasters Αξιολόγηση – Δες περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ (22:30): Είχε δείξει πολλές επιθετικές διαθέσεις στο ματς απέναντι στην Ίντερ, αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει μένοντας στο 1-1. Συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό και απέναντι στη Χετάφε, βάζοντας της τέσσερα γκολ αλλά κερδίζοντας δύσκολα με 4-3. Λόγω των αμυντικών προβλημάτων που αντιμετώπισε. Το 1-0 ο Κούμπο μόλις στο 2′, Κάρλος Αλενα και Μπόρχα Μαγιοράλ το γύρισαν για τη Χετάφε με γκολ στο 39' και στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου. Η Σοσιεδάδ εμφανίστηκε πολύ επιθετική στο δεύτερο μέρος, Οϊαρθάμπαλ με πέναλτι στο 61′, Μέντες στο 66′ και ξανά Οϊαρθάμπαλ στο 88' πήγαν το σκορ στο 4-2. Μείωσε ο Λατασα στο 93′; στο τελικό 4-3. Έφτασε στους εννιά βαθμούς, θέλει να βγάλει το ίδιο επιθετικό στυλ στο Μεστάγια. Εκτός παραμένουν ο μέσος Ζακαριάν και ο επιθετικός Μερκελάνθ.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ