ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πένθος στο ποδόσφαιρο: Πέθανε ο Σέζαρ Λουίς Μενότι
Ρόμα – Γιουβέντους: Όλα μοιρασμένα στο «Ολίμπικο», κοιτάζουν πίσω τους οι Ρωμαίοι (vid)
ΚΕΡΑΥΝΟΣ του Πέλκα από τα 30 μέτρα «χτύπησε» τον Γιαννιώτη! (vid)
Τεράστια νίκη η Άλκμααρ με «clutch» Παυλίδη και όνειρα για Champions League! (vid)
Λάρισα… εμπιστευτικό με Χρήστο Παπαδόπουλο να «οργώνει» την Ιταλία (vid)
Από την Premier League στον Παναθηναϊκό: Έκλεισε Μπάλντοκ το «τριφύλλι»!
«Τορπίλισε» τη Βιγιαρεάλ ο εορτάζων Δουβίκας και έσωσε τη Θέλτα! (vid)
Έδωσε δικαιώματα η Μίλαν, ατσαλάκωτη η Τζένοα στο «Σαν Σίρο» με ντεμπούτο Παπαδόπουλου (vid)
Ξέφρενο πάρτι στη Φρανκφούρτη η Λεβερκούζεν εν τη απουσία του Τσάμπι Αλόνσο! (vid)
Η Λίβερπουλ καθάρισε σαν (πασχαλινό) αυγό την Τότεναμ! (vid)
Σώζει τα προσχήματα η Τότεναμ στο «Άνφιλντ» με Σον και Ριτσάρλισον (vid)
Μαγική ΓΚΟΛΑΡΑ από τον Έλιοτ και 4-0 η Λίβερπουλ! (vid)
Τέλος η ατυχία και η αστοχία για τον Σαλάχ: Σκόραρε κόντρα στην Τότεναμ! (vid)
Μαγική προσπάθεια από Σαλάχ: Το δοκάρι του στέρησε το γκολ της σεζόν! (vid)
Κιν εναντίον Χάαλαντ «Σαν κακομαθημένο παιδί κάνει…»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Σάββατο 30/9)

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Σάββατο 30/9).

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Σάββατο 30/9)

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ – ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ (22:00): Έχει εδώ και καιρό που δείχνει ένα πολύ καλό πρόσωπο η Σοσιεδάδ, θυμίζοντας την περσινή εξαιρετική ομάδα. Και ανεβαίνοντας βαθμολογικά, αφού έφτασαν ήδη στην έκτη θέση, θέλοντας φυσικά να φτάσουν και ψηλότερα. Πήρε σπουδαία νίκη μεσοβδόμαδα και στο Μεστάγια απέναντι στη Βαλένθια με 1-0, έχει τρεις νίκες και μια ήττα στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα. Συν το 1-1 σε αυτό το διάστημα με την Ίντερ, σε παιχνίδι που ήταν πολύ καλύτερη. Πήρε επαγγελματική νίκη απέναντι στη Βαλένθια, σκοράντας στο 32′ με τον Κάρλος Φερνάντες, έπαιξε με παίκτη παραπάνω σε όλο το δεύτερο μέρος και έκανε διαχείριση του υπέρ της σκορ. Αν καταφέρει και πάρει και το ματς με την Μπιλμπάο θα έχει επιστρέψει στην… κανονικότητα. Εκτός ο μπακ Οντριοθόλα και ο μεσοεπιθετικός Ζαχαριάν.

Stoiximan Αξιολόγηση – Δες περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ – ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ (22:00): Παρέμεινε αήττητη για έκτο σερί παιχνίδι στο πρωτάθλημα, παραμένει στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας, έχασε όμως σπουδαία ευκαιρία για να πάρει την τρίτη σερί νίκη της. Υποδέχτηκε τη Χετάφε στο Μπιλμπάο, προηγήθηκε δύο φορές, δέχτηκε ισάριθμες την ισοφάριση. Με το γκολ του 2-2 μάλιστα να έρχεται έξι λεπτά πριν από τα 90. Προηγήθηκε στο πρώτο μέρος με τον Γιούρι, αλλά τα πράγματα έγιναν δύσκολα όταν ο Σανθέτ αποβλήθηκε στο 45′ και την άφησε με δέκα παίκτες. Ισοφαρίστηκε στο 51′, νέο προβάδισμα 11 λεπτά αργότερα, το τελικό 2-2 ήρθε στο τελευταίο δεκάλεπτο. Πάει για μεγάλο ντέρμπι στο Σαν Σεμπαστιάν, εκτός ο μέσος Σανθέτ που αποβλήθηκε, απουσιάζει με τραυματισμό και ο μέσος Ντε Γκαλαρέτα, επιστρέφει ο Νίκο Γουίλιαμς.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΟΝΑΚΟ – ΜΑΡΣΕΪΓ (22:00): Άμα ένα βράδυ δεν σε θέλει, τότε συμβιβάζεσαι με τη μοίρα σου και πας στις επόμενες προκλήσεις. Αυτό συνέβη και με τη Μονακό στην εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στη Νις την τελευταία αγωνιστική. Καμία υπερβολή. Ηττήθηκε από την ομάδα της Νίκαιας (0-1) σε ένα παιχνίδι που δέχθηκε γκολ στο 90’+1’ και κυρίως έχασε δύο πέναλτι, με μοιραίο τον Μπαλογκάν και ήρωα τον γκολκίπερ, Μπούλκα, που έπιασε και τα δύο. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι η Νις δεν ήταν καλή. Αντιθέτως, εκείνη είχε πιο κλασικές ευκαιρίες στην καθαρή ροή παιχνιδιού και με ένα ΜΑΓΙΚΟ γκολ του Μπογκά, που άρχισε από το κέντρο και τέλειωσε μόνος του τη φάση, πήρε τη νίκη. Εμφάνιση – καμπανάκι σοβαρό για τη Μονακό, που έμεινε χωρίς νίκη για δεύτερη σερί αγωνιστική μετά το 2-2 στην έδρα της Λοριάν και επιπλέον, αυτή ήταν η πρώτη της ήττα.

Winmasters Αξιολόγηση – Δες περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΟΝΑΚΟ – ΜΑΡΣΕΪΓ (22:00): Και τι κριτική να γίνει τώρα στη Μαρσέιγ για το ματς κόντρα στην Παρί εκτός έδρας; Πήγε να αντιμετωπίσει μία από τις πιο ποιοτικές ομάδες στην Ευρώπη, ενώ είχε προηγηθεί ταξίδι στην Ολλανδία και ματσάρα (3-3) με αντίπαλο τον Άγιαξ κι όλα αυτά με υπηρεσιακό τεχνικό και έναν πρόεδρο που παραιτήθηκε και τελικά επανήλθε. Απόλυτα φυσιολογική, λοιπόν, η ήττα με το ευρύ 4-0 υπέρ των πρωταθλητών. Δέχθηκε από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο με τους Χακίμι (8’), Μουανί (37’) και Γκονσάλο Ράμος (47’, 89’) και αφήνει πίσω της αυτή την αναμέτρηση που δεν μπορούσε να τη διεκδικήσει. Νέος προπονητής τα τελευταία 24ωρα ο Τζενάρο Γκατούζο. Άνθρωπος ειδικών αποστολών που είτε μπορεί να γίνει ένα με τον κόσμο, είτε θα δώσει τη χαριστική βολή στα όσα συμβαίνουν.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ