ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πένθος στο ποδόσφαιρο: Πέθανε ο Σέζαρ Λουίς Μενότι
Ρόμα – Γιουβέντους: Όλα μοιρασμένα στο «Ολίμπικο», κοιτάζουν πίσω τους οι Ρωμαίοι (vid)
ΚΕΡΑΥΝΟΣ του Πέλκα από τα 30 μέτρα «χτύπησε» τον Γιαννιώτη! (vid)
Τεράστια νίκη η Άλκμααρ με «clutch» Παυλίδη και όνειρα για Champions League! (vid)
Λάρισα… εμπιστευτικό με Χρήστο Παπαδόπουλο να «οργώνει» την Ιταλία (vid)
Από την Premier League στον Παναθηναϊκό: Έκλεισε Μπάλντοκ το «τριφύλλι»!
«Τορπίλισε» τη Βιγιαρεάλ ο εορτάζων Δουβίκας και έσωσε τη Θέλτα! (vid)
Έδωσε δικαιώματα η Μίλαν, ατσαλάκωτη η Τζένοα στο «Σαν Σίρο» με ντεμπούτο Παπαδόπουλου (vid)
Ξέφρενο πάρτι στη Φρανκφούρτη η Λεβερκούζεν εν τη απουσία του Τσάμπι Αλόνσο! (vid)
Η Λίβερπουλ καθάρισε σαν (πασχαλινό) αυγό την Τότεναμ! (vid)
Σώζει τα προσχήματα η Τότεναμ στο «Άνφιλντ» με Σον και Ριτσάρλισον (vid)
Μαγική ΓΚΟΛΑΡΑ από τον Έλιοτ και 4-0 η Λίβερπουλ! (vid)
Τέλος η ατυχία και η αστοχία για τον Σαλάχ: Σκόραρε κόντρα στην Τότεναμ! (vid)
Μαγική προσπάθεια από Σαλάχ: Το δοκάρι του στέρησε το γκολ της σεζόν! (vid)
Κιν εναντίον Χάαλαντ «Σαν κακομαθημένο παιδί κάνει…»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Δευτέρα 2/10)

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Δευτέρα 2/10).

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Δευτέρα 2/10)

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ – ΚΑΛΙΑΡΙ (21:45): Με την ατυχία, αλλά και την αστοχία τους τα έχουν στη Φιορεντίνα για την τελευταία ισοπαλία με τη Φροζινόνε. Οι «βιόλα» προηγήθηκαν στο 19’ με τον Νίκο Γκονζάλες και έχασαν πολλές ευκαιρίες στο υπόλοιπο του πρώτου ημιχρόνου για να βάλουν γερές βάσεις νίκης. Και όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις, το «πλήρωσαν» δεχόμενοι την ισοφάριση στο 70’, για να διαμορφωθεί έτσι το τελικό 1-1. «Θα έπρεπε να είμαστε πιο αποτελεσματικοί. Δεν έγινε και χάσαμε δύο βαθμούς» δήλωσε ο Βιτσέντζο Ιταλιάνο. Μάλιστα, ρωτήθηκε για την αφλογιστία των Ν’Ζολά και Μπελτράν, οι οποίοι ήρθαν μετά βαΐων και κλάδων το καλοκαίρι, αλλά, τους κάλυψε και ζήτησε από όλους να έχουν υπομονή. Νοκ άουτ βρίσκονται οι Ντοντό (δ. μπακ), Μπιράγκι (αμυντικός) και Μίνα (στόπερ). Ακολουθεί την Πέμπτη (5/10) η εντός έδρας αναμέτρηση με τη Φερεντσβάρος στο Europa Conference League.

Stoiximan Αξιολόγηση – Δες περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ – ΚΑΛΙΑΡΙ (21:45): Προσπάθεια να «φτιάξει» το κλίμα στην Κάλιαρι και να εμπνεύσει τους πάντες μέσα και γύρω από την ομάδα, κάνει ο Κλαούντιο Ρανιέρι. Η ομάδα της Σαρδηνίας δεν έχει καταφέρει να γευτεί τη χαρά της νίκης μετά από έξι αγώνες, έχοντας δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, με πιο πρόσφατο το εντός έδρας 3-1 από τη Μίλαν. Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά, καθώς προηγήθηκε με τον Λουβουμπό στο 29’, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου βρισκόταν πίσω στο σκορ, με το τελικό αποτέλεσμα να διαμορφώνεται στο 60’. «Θέλω να μιλήσω στην καρδιά όσων αγαπούν την ομάδα. Πέρυσι, πετύχαμε μαζί το θαύμα της ανόδου. Φέτος, δεν ξεκινήσαμε καλά, αλλά δεν είμαστε η μοναδική ομάδα χωρίς νίκη. Επίσης, είχαμε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα, το οποίο τελειώνει. Υπάρχει χρόνος να ανακάμψουμε, αρκεί να είμαστε ενωμένοι. Πιστέψτε στην ομάδα» ήταν τα λόγια του Ιταλού τεχνικού. Τραυματίες παραμένουν οι Λαπαντούλα (βασικός φορ), Καπραντόσι (αμυντικός), Ρογκ (μέσος), Γιάνκτο (μέσος).

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΦΟΥΛΑΜ – ΤΣΕΛΣΙ (22:00): Η Φούλαμ έρχεται από το 0-0 με την Κρίσταλ Πάλας (εκτός) στην Premier League, ένα ματς που ήδη έχει ξεχαστεί. Μέτριο ποιοτικά, λίγες φάσεις, δίκαιο αποτέλεσμα. Πιο πριν, είχε νικήσει 1-0 τη Λούτον, χωρίς να εντυπωσιάσει. Προ ημερών, επίσης, αυτήν τη φορά για το Λιγκ Καπ Αγγλίας, υπέταξε με 2-1 τη Νόριτς και πήρε την πρόκριση. Γενικά, πάντως, ως τώρα, η Φούλαμ του Μάρκο Σίλβα δεν πείθει με την εικόνα της. Έχει καταφέρει να μαζέψει ήδη 8 βαθμούς, όμως η εικόνα δεν την είναι καλή. Ακόμη και στην πρώτη της επιτυχία, το 1-0 επί της Έβερτον στο «Γκούντισον Παρκ», στάθηκε πολύ τυχερή. Έχει πάρει ένα μεγάλο αποτέλεσμα με την Άρσεναλ (2-2), ισοφαρίζοντας σε διάστημα που έπαιζε με παίκτη λιγότερο, ενώ έχει χάσει εντός από την Μπρέντφορντ (3-0) και εκτός από τη Σίτι (5-1). Προς επιστροφή ο Λούκιτς (μέσος), παραμένουν εκτός ο Τραορέ (εξτρέμ) και ο Ανταραμπιόγιο (κεντρικός αμυντικός), αμφίβολος ο Τετέ (δεξί μπακ).

Winmasters Αξιολόγηση – Δες περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΦΟΥΛΑΜ – ΤΣΕΛΣΙ (22:00): Η Τσέλσι προβληματίζει κι εκείνη με την εικόνα της ως τώρα στη σεζόν. Με τη διαφορά, βέβαια, πως εκείνη έχει ξοδέψει εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ για να πρωταγωνιστεί και όχι να δείχνει τέτοια κακή εικόνα και να είναι μετά από 6 αγωνιστικές στους 5 βαθμούς (1-2-3, 5-6 γκολ). Μεσοβδόμαδα νίκησε 1-0 την Μπράιτον για το Λιγκ Καπ Αγγλίας, αλλά η εμφάνισή της και πάλι δεν ήταν καλή, δεν ήταν για ομάδα επιπέδου Τσέλσι. Είχε προηγηθεί η εντός έδρας ήττα με 1-0 από την Άστον Βίλα όπου θα μπορούσε να είχε πάρει το ματς αν οι παίκτες του Ποκετίνο ήταν πιο αποτελεσματικοί. Χτύπησε και ο Τσίλγουελ (αριστερό μπακ), υπέστη τράβηγμα και έμεινε εκτός κι εκείνος. Λέγεται, μάλιστα, πως είναι σοβαρή η ζημιά. Ποιοι άλλοι είναι εκτός; Οι τιμωρημένοι Τζάκσον (επιθετικός), Γκούστο (δεξί μπακ), ο Ενκουνκού (επιθετικός), ο Φοφανά (κεντρικός αμυντικός), ο Λαβιά (μέσος). Προς επιστροφή οι Τσουκουεμέκα και Μαντουέκε.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ