ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λεβαντόφσκι: «Άξιζα Χρυσή Μπάλα! Αυτοί είναι οι δύο κορυφαίοι της φετινής σεζόν»
Ο Νταβίντ Λουίζ ταπείνωσε τον Κάραγκερ: «Αστείο! Δεν πήρες ποτέ τίτλο, αλλά…»
Ακραία πρόβλεψη Ματέους: «Ρεάλ κόντρα στην Μπάγερν! Έχουμε φαβορί….»
Η τεχνολογία μίλησε – Εκεί θα καταλήξει ο τίτλος της Premier League… και η τελική βαθμολογία!
Έκτακτο: Οριστική συμφωνία της Λίβερπουλ – Έπεσαν υπογραφές! (pic)
Ακραία πρόβλεψη Ματέους: «Ρεάλ κόντρα στην Μπάγερν! Έχουμε φαβορί….»
Ηχηρές αποχωρήσεις σε Ίντερ και Μίλαν – Χαιρέτησαν οι πρώτοι δύο!
«Μικρή» η Μπάγερν μπροστά στη… Ρεάλ – Η δήλωση Τούχελ τους ξέρανε!
Θα μας τρελάνει ο Τιάγκο Σίλβα – Βρήκε νέα ομάδα… και λέει το «ναι»!
Μπαρτσελόνα ξύπνησες – «Άρρωστη» ανανέωση στον νέο… Πουγιόλ!
To συγκινητικό αντίο του Τιάγκο Σίλβα στην Τσέλσι (vid)
O Μπαένια της Βιγιαρεάλ μας χάρισε την… διπλή σακούλα της σεζόν (vid)
O Κίμιχ… κλείνει το μάτι στα μεγαθήρια της La Liga
Ίντερ: Ο Ιντζάγκι ανανεώνει και βάζει… πλώρη για δυναστεία
H Σίτι κυνηγά την κούπα του πρωταθλητή και μαζί μια μυθική επίδοση στο Νησί
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

Η «επτάψυχη» Ατλέτικο πήρε το τρίποντο με γκολάρα του Γκριεζμάν! (vids)

Η Ατλέτικο Μαδρίτης βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, όμως κατάφερε να κάνει την ανατροπή απέναντι στην Φέγενορντ και να πάρει την νίκη και τους τρεις βαθμους. Φυσικά, από τον αγώνα ξεχώρισε το γκολ του Αντουάν Γκριεζμάν.

Η «επτάψυχη» Ατλέτικο πήρε το τρίποντο με γκολάρα του Γκριεζμάν! (vids)

Η Ατλέτικο Μαδρίτης φιλοξένησε την Φέγενορντ για την δεύτερη αγωνιστική του Champions League. Στην πρώτη, οι Ισπανοί ήρθαν ισόπαλοι με την Λάτσιο, με το γκολ του Προβεντέλ στις καθυστερήσεις, ενώ η Φέγενορντ είχε επικρατήσει κόντρα στην Σέλτικ. Έτσι, η Ατλέτικο ήθελε την νίκη για να ανέβει στην πρώτη θέση του ομίλου και η Φέγενορντ για να… ξεφύγει στην κορυφή.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο αγώνας ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τους φιλοξενούμενους. Από το 6ο λεπτό η Φέγενορντ κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ. Ο Όμπλακ έβγαλε το σουτ του Ουέντα, όμως η μπάλα κόντραρε στον Ερμόσο και κατέληξε στα δίχτυα της Ατλέτικο.




Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφάρισουν αρκετά γρήγορα, καθώς στο 12′ ο Μοράτα εκτέλεσε όμορφα μετά από το κακό κόψιμο της άμυνας. Η φάση ελέγχθηκε και για οφσάιντ, αλλά ο ρέφερι θεώρησε πως δεν επηρέαζε ο εκτεθειμένος παίκτης την φάση. Στο 18ο λεπτό παραλίγο να ολοκληρωθεί η ανατροπή, όμως το σουτ του Μοράτα από την μικρή περιοχή κατέληξε κόρνερ καθώς κόντραρε στην άμυνα.




Ένα λεπτό μετά, ο Σαούλ δοκίμασε το πόδι του αλλά η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι και το δεύτερο σουτ του το έβγαλε ο αμυντικός, αλλά η ευκαιρία δεν μέτρησε καθώς υπήρχε οφσάιντ. Ο ίδιος απείλησε και στο 25′, αλλά το σουτ του έξω από την περιοχή πέρασε λίγο δίπλα από το δοκάρι.




Τελικά, η Φέγενορντ κατάφερε να πάρει ξανά το προβάδισμα στο 33′, με τον Χάντσκο. Ο Όμπλακ έκανε μία μεγάλη επέμβαση στο πρώτο σουτ, αλλά ο αμυντικός πήρε το ριμπάουντ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-2. Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά και στο 1-3, όμως το σουτ του Τράουνερ από καλό σημείο, πέρασε λίγα εκατοστά δίπλα από το «Γ» της Ατλέτικο Μαδρίτης. Τελικά, η ομάδα του Σιμεόνε κατάφερε να ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, με τον Αντουάν Γκριεζμάν να πετυχαίνει ένα πολύ όμορφο γκολ, με ψαλιδάκι μέσα από την περιοχή.




Ατλέτικο

Η Ατλέτικο δυσκολεύτηκε αλλά κέρδισε τελικά

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως και το πρώτο, αλλά αυτή την φορά υπέρ των Ισπανών. Στο 47ο λεπτό, ο Μολίνα γέμισε την μπάλα και ο Μοράτα με προβολή πέτυχε το δεύτερο γκολ του και διαμόρφωσε το 3-2. Από τότε, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε λίγο, με την ομάδα του Σιμεόνε να προσπαθεί να διαχειριστεί το προβάδισμά της και να έχει ως προτεραιότητα να μην ισοφαριστεί ξανά.




Διαβάστε επίσης: Πρόεδρος Ατλέτικο Μαδρίτης: «Με εμάς τεμπέλιαζε ο Φέλιξ»

Στο 73′ ο Όμπλακ έκανε άλλη μία σημαντική απόκρουση, με την μπάλα να καταλήγει κόρνερ που δενεκμεταλλεύτηκαν οι φιλοξενούμενοι. Βέβαια, η Ατλέτικο διαμαρτυρήθηκε για οφσάιντ στην φάση, με τον διαιτητή να μην δίνει τίποτα. Η Φέγενορντ συνέχισε να πιέζει στα τελευταία λεπτά του αγώνα και έχασε μεγάλη ευκαιρία στις καθυστερήσεις, με τον Όμπλακ να κάνει άλλη μία τεράστια επέμβαση στο σουτ του Μίντεχ από το πλάι της περιοχής. Τελικά, η Φέγενορντ δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει και έτσι η Ατλέτικο Μαδρίτης πήρε την πρώτη της νίκη για τους ομίλους.




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ