ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λάθος επιπέδου League Two ο Ράγια και γκολ απ’ το πουθενά η Τότεναμ! (vid)
Τότεναμ – Άρσεναλ: ΘΕΟΤΡΕΛΟΣ Γουάιτ, πήγε να… λύσει τα γάντια του Βικάριο! (vid)
Το VAR έκοψε… μαχαίρι τα χαμόγελα της Τότεναμ! (pics)
Κεφαλιά -κανονιά του Χάβερτς και 3-0 η Άρσεναλ! (vid)
Η Άρσεναλ ξεδίπλωσε την τέλεια αντεπίθεση και ο Σάκα έκανε το 2-0! (vid)
Με… κανονιά από την Τότεναμ έκανε το 1-0 η Άρσεναλ! (vid)
Η μυθική σεζόν του Μέσι – Γλεντάει και τους haters με τα στατιστικά του (pics)
Υποκλιθείτε στην πρωταθλήτρια Ίντερ – Έκανε πλάκα και στην Τορίνο (vid)
Πω, πω ένας Τσαλχάνογλου – Μια γκολάρα και… ΧΑΜΟΣ στο Μιλάνο! (vid)
Ανατροπή από Τσάβι – «Θέλω να μείνουν και οι δύο στην Μπαρτσελόνα»
Να τοι οι ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ – Πάρτι και ανατριχίλα στην είσοδο της Ίντερ (vid)
Γράφτηκε ιστορία – Τρεις γυναίκες διαιτητές στο ματς της πρωταθλήτριας Ίντερ (vid)
Κράουτς… βούλωσες στόματα: «Υπερτιμημένος ο Κλοπ; Δείτε που ήταν πριν η Λίβερπουλ»
Ξέσπασμα Κάραγκερ: «Για αυτό τσακώθηκαν Σαλάχ και Κλοπ! Είστε θρύλοι της Λίβερπουλ…»
O Χάρι Κέιν υπόσχεται γκολ… με το τσουβάλι κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τετάρτη 4/10)

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τετάρτη 4/10)

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τετάρτη 4/10)

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ – ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ (22:00): Η γκολάρα του Αλμιρόν (14’) και το πέναλτι του Ίσακ (76’) έκριναν το 2-0 της Νιούκαστλ επί της Μπέρνλι, η 3η διαδοχική νίκη μαζί
με το Λιγκ Καπ Αγγλίας και το σπουδαίο 1-0 επί της Μάντσεστερ Σίτι. Ήταν και η 3η σερί επιτυχία στην Premier League (Μπρέντφορντ 1-0, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 8-0) μετά τις 3 διαδοχικές ήττες που είχε μετρήσει (Μάντσεστερ Σίτι 1-0, Λίβερπουλ 2-1, Μπράιτον 3-1). Επιπλέον, συνολικά έχει κρατήσει το μηδέν παθητικό στην τελευταία πεντάδα αγώνων της, συμπεριλαμβανομένου και του 0-0 στο Μιλάνο απέναντι στη Μίλαν. Ένα αποτέλεσμα, φυσικά, που αδικεί ξεκάθαρα την αντίπαλό της. Η ομάδα του Έντι Χάου είχε παθητική στάση σε όλο το παιχνίδι και καθαρά από θέμα τύχης πήρε αποτέλεσμα. Και το… φοβερό είναι ότι στις καθυστερήσεις λίγο έλειψε να πάρει και τη νίκη με το σουτ του Λόνγκσταφ (απέκρουσε εντυπωσιακά ο Σπορτιέλο)! Αυτό ήταν και το μοναδικό σουτ εντός εστίας σε ολόκληρο το παιχνίδι. Εκτός για το Νιούκαστλ – Παρί Σεν Ζερμέν Στοίχημα οι Μπαρνς (εξτρέμ), Μπότμαν (κεντρικός αμυντικός), Γουίλοκ (μέσος), αμφίβολοι δίνονται Ζοέλιντον (μεσοεπιθετικός) και Γουίλσον (επιθετικός).

Stoiximan Αξιολόγηση – Δες περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ – ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ (22:00): Η Παρί Σεν Ζερμέν δείχνει πιο… γήινη φέτος χωρίς Μέσι και Νεϊμάρ. Και προ ημερών, με το 0-0 με την Κλερμόν (εκτός), έκανε την 4η «γκέλα» της σε 7 αγώνες στο γαλλικό πρωτάθλημα! Κάπως έτσι, υποχώρησε στην 5η θέση και στο -2 από την κορυφή. Καλύτερη ήταν, είχε πολλές καλές στιγμές, αλλά γκολ δεν βρήκε και… έμπλεξε. Θυμίζουμε, είχε προηγηθεί το άνετο 4-0 στο ντέρμπι με τη Μαρσέιγ με τα γκολ των Ράμος (2), Χακίμι, Κόλο Μουανί. Στην πρεμιέρα της στο Champions League νίκησε 2-0 την Ντόρτμουντ με Εμπαπέ (49’ πέν.) και Χακίμι (58’). Ήταν καλύτερη, είχε καλή εικόνα και έβγαλε ωραία πράγματα στο γήπεδο. Ακόμη και με τις αλλαγές που έγιναν το καλοκαίρι, μπροστά έχει μεγάλη ποιότητα και στην καλή τους βραδιά οι Εμπαπέ, Ράμος, Ντεμπελέ, Κόλο Μουανί, μπορούν να κάνουν πολλά. Φυσικά, δεν λείπουν τα προβλήματα για την ομάδα του Λουίς Ενρίκε. Εκτός έχουν μείνει ο Ασένσιο (μεσοεπιθετικός), ο Κιμπεμπέ (κεντρικός αμυντικός), ο Μέντες (αριστερό μπακ), αμφίβολος δίνεται ο Νάβας (τερματοφύλακας), αλλά είναι στην αποστολή. Πάντως, βασικός θα είναι ο Ντοναρούμα.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΜΙΛΑΝ (22:00): Η Ντόρτμουντ διεύρυνε το αήττητό της (4-2-0) στο γερμανικό πρωτάθλημα, περνώντας με 3-1 από την έδρα της Χόφενχαϊμ. Δεν έπιασε σούπερ απόδοση ούτε τώρα, αλλά τη δουλειά της την έκανε. Μάλιστα, άντεξε για σχεδόν 25 λεπτά στο τέλος με 10 παίκτες (αποβολή Μπενσεμπαϊνί στο 71’) και βρήκε και τρίτο γκολ, σε αντεπίθεση, στο 95’ (Ριέρσον). Τώρα, λίγο πριν το ντέρμπι με την Ουνιόν Βερολίνου (7/10), υποδέχεται τη Μίλαν και ψάχνει την πρώτη της νίκη φέτος στο Champions League. Στην πρεμιέρα, πάντως, δεν είχε καλή εικόνα στο Παρίσι και έχασε 2-0 από την Παρί Σεν Ζερμέν. Σε έναν τόσο δύσκολο και ισορροπημένο όμιλο, οι λεπτομέρειες θα κάνουν τη διαφορά. Αν σας ενδιαφέρει για το Ντόρτμουντ – Μίλαν Στοίχημα, πέρσι έμεινε αήττητη εντός έδρας στο Champions League: Στη φάση των ομίλων κέρδισε 3-0 την Κοπεγχάγη και έφερε 1-1 με Σεβίλλη και 0-0 με Μάντσεστερ Σίτι, στους «16» (ήταν τυχερή και) κέρδισε 1-0 την Τσέλσι. Επίσης, αυτό το 0-0 με τη Σίτι είναι και το μοναδικό εντός έδρας ματς που δεν έχει σκοράρει στη διοργάνωση στα τελευταία 15! Εκτός ο Σάμπιτσερ (μέσος) και ο Μενιέ (δεξί μπακ).

Winmasters Αξιολόγηση – Δες περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΜΙΛΑΝ (22:00): Η Μίλαν πηγαίνει ανεβασμένη σε μία από τις δυσκολότερες έδρες της Ευρώπης, με στόχο να διεκδικήσει κι εκείνη την πρώτη της νίκη στη φετινή διοργάνωση. Ανεβασμένη η ομάδα του Στέφανο Πιόλι, γιατί έρχεται από το 2-0 στο ντέρμπι με τη Λάτσιο με γκολ από Πούλισικ και Οκαφόρ στο 60’ και στο 88’, αντίστοιχα, η 3η
διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα μετά το βαρύ 5-1 από την Ίντερ. Και αν θεωρείτε τη Λάτσιο ομάδα της… σειράς, να θυμίσουμε πως δεν έχει περάσει πολύς καιρός από το πάρτι που έκανε
μέσα στην έδρα της Νάπολι! Αν πιστεύετε στα παιχνίδια της μοίρας, ο Πούλισικ επιστρέφει και πάλι ως αντίπαλος, έχοντας φορέσει τη φανέλα της Ντόρτμουντ από το 2015 ως το 2019. Επιπλέον, η Μίλαν προφανώς και αδικείται από το 0-0 της πρεμιέρας με τη Νιούκαστλ. Ήταν (με διαφορά) η καλύτερη ομάδα, είχε πολλές ευκαιρίες, αλλά γκολ δεν βρήκε απέναντι στο αγγλικό τείχος και έχασε μοναδική ευκαιρία να μπει με το δεξί. Και αυτό μεγαλώνει την πίεση για ένα αποτέλεσμα στη Γερμανία. Εκτός δίνονται οι Μπενασέρ (μέσος), Καλούλου (κεντρικός αμυντικός), Κρούνιτς (μέσος) και Λόφτους-Τσικ (μέσος).

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ