ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
«Τσάκισε» την αδιάφορη Μίλαν η Τορίνο και θέλει να γίνει Ευρωπαία! (vid)
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πρόβλεψε την αυριανή πρωταθλήτρια Αγγλίας (vid)
ΚΑΘΕ γκολ που γλίτωσε το αήττητο της Λεβερκούζεν στο 90φεύγα! (vid)
Εξωπραγματική γκολάρα του Ροντρίγκες στην πρώην του, τη Μίλαν! (vid)
«Ο Αλέγκρι γνώριζε πως δεν ταιριάζει στη Γιουβέντους»!
Ήδη σε επαφές με «γίγαντα» ο Ντε Ζέρμπι!
Προκαλούν οι οπαδοί της Φιορεντίνα: «Αθήνα 29/5, έτοιμοι για κόλαση»
Ο… νόμος του Μέρφι: Στην Championship μετά από 25 χρόνια η Όξφορντ, «πάτησε» την Μπόλτον! (vid)
«Προβιβάστηκε» στο Champions League η Αταλάντα και διψά να τιμωρήσει τη Λεβερκούζεν! (vid)
Ο Βενγκέρ συναντήθηκε με τους γονείς του Μπαπέ για να τον πάρει στην Άρσεναλ!
«Η… απάτη της Τσέλσι θα γίνει κορυφαίος στην Premier League»!
Οι φίλοι της Σέλτικ αποχαιρέτισαν τον Χαρτ με ΕΠΙΚΟ κορεό! (vid)
Η Ρεάλ θέλει να «κλέψει» τον αστέρα της Λίβερπουλ!
Ο Φόντεν «υποκλίθηκε» στη «Βασίλισσα»: «Δυσκολότερη ομάδα η Ρεάλ»!
Ο Τσάμπι Αλόνσο εισέβαλε με τη Σαλατιέρα στους οργανωμένους της Λεβερκούζεν (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

O Άλβαρες δίνει φτεράααααααα στη Μάντσεστερ Σίτι! (vids)

Ο Χούλιαν Άλβαρες ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην εκτός έδρας νίκη της Σίτι επί της Λειψίας με σκορ 3-1, αφού έκανε τα... πάντα!

O Άλβαρες δίνει φτεράααααααα στη Μάντσεστερ Σίτι! (vids)

Η Λειψία είχε το όνομα, αλλά όχι την… χάρη στο «Red Bull Arena» κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League με τους Άγγλους να παίρνουν τη νίκη με σκορ 3-1, χάρη στα κέφια του Χούλιαν Άλβαρες.

Ο Αργεντινός ήταν εκείνος που έκανε τη διαφορά για τους πρωταθλητές Αγγλίας και Ευρώπης, αφού σημείωσε ένα απίθανο γκολ για το 2-1, ενώ έδωσε και μία ασίστ στον Ντοκού, προκειμένου ο Βέλγος εξτρέμ να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.

TO MAΤΣ:

Η Μάντσεστερ Σίτι ήταν ξεκάθαρη και σίγουρη για το πως θα παίξει κόντρα στη Λειψία. Οι παίκτες του Γκουαρντιόλα από την αρχή κιόλας είχαν την κατοχή της μπάλας στα πόδια τους και με το γνώριμο -σε όλους πλέον- passing game τους προσπαθούσαν να φτάσουν μπροστά από τα αντίπαλα καρέ. Κάτι που γινόταν ολοένα και πιο εύκολο από ένα σημείο και έπειτα.

Όμως, οι πρωταθλητές Αγγλίας και Ευρώπης φανέρωσαν εκ νέου το πρόβλημα που έχουν φέτος. Δεν έβρισκαν τη σωστή επιλογή. Δεν μπορούσαν να σκοράρουν με τίποτα και ας είχαν ένα σωρό ευκαιρίες για κάτι τέτοιο. Με τούτα και με εκείνα ο Φόντεν στο 25′ ήταν αυτός που έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους που ήθελαν να έχουν εύκολο έργο και εν γένει όσο πιο εύκολη ζωή γινόταν, αφού τους περιμένει δύσκολο εκτός έδρας ματς για το αγγλικό πρωτάθλημα με αντίπαλο την Άρσεναλ.

Η Σίτι όσο απειλούσε και δεν σκόραρε και δεύτερο γκολ, τόσο οι Γερμανοί ήταν στο παιχνίδι. Και το επιβεβαίωσαν όταν σε μία από τις λίγες φορές που βγήκαν μπροστά όχι μόνο απείλησαν την εστία των Άγγλων. Μα έκαναν το 1-1 με τον Οπέντα στο 48′. Ένα τέρμα που έκανε πιο δύσκολο το έργο των «πολιτών» που ήθελαν τους τρεις βαθμούς χωρίς να… ιδρώσουν.

Όμως, όλα άλλαξαν από την ώρα και τη στιγμή που πέρασε στον αγωνιστικό ο Άλβαρες. Ο νεαρός στράικερ πέρασε στη θέση του Φόντε στο 79′ και δεν άργησε να κάνει αισθητή την παρουσία του. Αρχικά έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του με απίθανο σουτ στο 84′, ενώ το κερασάκι στην… τούρτα ήταν στο 89′ όταν σε μία πολύ γρήγορη αντεπίθεση της Σίτι μοίρασε την μπάλα στον Ντοκού και εκείνος με τη σειρά του διαμόρφωσε το 3-1 που έμεινε ως το φινάλε της αναμέτρησης.













Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ