ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Επίσημο: Για… πάντα στην Παρί ο Ζαΐρ-Εμερί!
Η διαιτησία στέρησε από την Τσέλσι την επική ανατροπή κόντρα στην Άστον Βίλα! (vid)
Η Ατλέτικο «πάτησε» την Μπιλμπάο και «κλείδωσε» την τετράδα! (vid)
Η Παρί πήγε για… αυτοκτονία αλλά σώθηκε στο τέλος κόντρα στη Χάβρη! (vid)
Η Άρσεναλ θέλει να… κλέψει το μέλλον της Ατλέτικο!
Πρόβλημα στην Μπάγερν λίγο πριν το ντέρμπι με τη Ρεάλ!
Νέα καλοκαιρινή αποχώρηση στην Ατλέτικο Μαδρίτης!
Σκοράρει εκτός περιοχής ο Ντε Πολ και 1-0 η Ατλέτικο την Μπιλμπάο!
Η Άστον Βίλα προηγήθηκε με το «καλημέρα» κόντρα στην Τσέλσι! (vid)
Δεν χάνει ούτε με…. αίτηση η Λεβερκούζεν! Γλύτωσε και από τη Στουτγκάρδη! (vid)
Ο πάγκος της Ρεάλ θυμίζει… ουρανό με τόσα «αστέρια»! (pic)
Ο Σπορτιέλο κατέβασε ρολά και έκανε την επέμβαση της σεζόν στην Ιταλία! (vid)
Σημείο… μηδέν το Τορίνο για Γιουβέντους και Μίλαν!
Ο Ναδάλ «ένωσε» Ζιντάν και Βινίσιους! (vid)
Ο Ονάνα… γκρέμισε όλα όσα έχτισε ο Άντονι! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Παρασκευή 6/10)

Aναλύσεις και προγνωστικά από τη StoiximaView για σήμερα, Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023.

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Παρασκευή 6/10)

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ – ΜΑΪΝΤΣ (21:30): Στην καλύτερή του εμφάνιση στη σεζόν (αλλά και μετά από… καιρό), ο Πλέα οδήγησε την Γκλάντμπαχ στην εκτός έδρας νίκη με 3-1 επί της Μπόχουμ. Σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσαν να είχαν μπει άλλα τόσα γκολ, ο Γάλλος επιθετικός ήταν εξαιρετικός και η αντίπαλη άμυνα δεν μπορούσε να τον σταματήσει. Πρώτα έστρωσε την μπάλα στον Νόιχαους για το 1-0 στο 27’, μετά έκανε με κεφαλιά από κοντά το 2-0 στο 37’ και στο 45+3’ «υπέγραψε» με ωραίο πλασέ το 3-0. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξαν πολλά. Και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες και εν τέλει η Μπόχουμ μείωσε με τον Λοσίγια στο 68’. Ήταν η πρώτη φετινή νίκη για την Γκλάντμπαχ αλλά και πάλι παραμένει χαμηλά, προφανώς και δεν μπορεί να μείνει μόνο σε αυτό το αποτέλεσμα. Εννοείται ότι θέλει πολλή δουλειά πίσω, έχει δεχτεί ήδη 14 γκολ. Σε 6 αγώνες, έτσι! Μέχρι πρότινος, οι μοναδικοί (2) βαθμοί που είχε πάρει η Γκλάντμπαχ ήταν το 4-4 της πρεμιέρας με την Άουγκσμπουργκ και το 3-3 με την Ντάρμσταντ. Νέα προβλήματα με Ελβέντι (κεντρικός αμυντικός), Ιτακούρα (κεντρικός αμυντικός), είναι εκτός για το Γκλάντμπαχ – Μάιντς Στοίχημα, αμφίβολος ο Βέμπερ (κεντρικός αμυντικός). Επίσης, εκτός είναι και οι Γιάντσκε (κεντρικός αμυντικός), Κράμερ (μέσος), Όμλιν (τερματοφύλακας).

Stoiximan Αξιολόγηση – Δες περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ – ΜΑΪΝΤΣ (21:30): Χαμηλά παραμένει και η Μάιντς. Πιο χαμηλά από την αποψινή της αντίπαλο. Για την ακρίβεια, δεν έχει νίκη ακόμη στη σεζόν παρά μόνο έναν βαθμό (0-1-5, 4-17 γκολ). Αγνώριστη είναι φέτος, ως τώρα και ψάχνει από κάπου να πιαστεί. Έχασε, εντός έδρας, 3-0 από τη Λεβερκούζεν, χωρίς καν η αντίπαλός της να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης. Είχε κάποιες λιγοστές στιγμές η ίδια, με αποκορύφωμα την καρφωτή κεφαλιά του Ονισίβο στο 54’, αλλά ο Χραντέτσκι έκανε μεγάλη επέμβαση, με το σκορ στο 1-0! Ακολούθως, λίγο αργότερα, στο 59’, ήρθε το 2-0 με το υπέροχο φάουλ του Γκριμάλντο και όλα τελείωσαν. Το πρώτο γκολ ήταν αυτογκόλ του Φαν ντεν Μπεργκ στο 18’ (από σέντρα του Φρίμπονγκ), ενώ το 3-0 διαμορφώθηκε στο 65’ με πλασέ του Χόφμαν. Νέο πρόβλημα με τον Ονισίβο (επιθετικός), τέθηκε εκτός, όπως εκτός είναι και οι Βάιπερ (επιθετικός), Μπούρκαρντ (επιθετικός), Χάνσε-Όλσεν (κεντρικός αμυντικός), Λέιτς (κεντρικός αμυντικός) και Μουενέ (δεξί μπακ). Μόνος διαθέσιμος επιθετικός ο Αζόρκ. Στα θετικά, η επιστροφή του αρχηγού, Βίντμερ.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ – ΑΛΜΕΡΙΑ (22:00): Υπέστη βαριά ήττα στο ντέρμπι των Βάσκων. Η Αθλέτικ Μπιλμπάο έχασε με 3-0 από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ στο Σαν Σεμπαστιάν, ένα αποτέλεσμα το οποίο κρίνεται πέρα για πέρα δίκαιο, αλλά όχι η έκταση του σκορ. Κι αυτό, διότι η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε δημιούργησε περισσότερες ευκαιρίες από τους γηπεδούχους, ωστόσο δεν ήταν καθόλου αποτελεσματική. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 30’, δέχτηκε το 2-0 στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 48’, ενώ το τελειωτικό «χτύπημα» ήρθε στο 66’. Με αυτό τον τρόπο, μπήκε τέλος σε ένα αήττητο έξι σερί αναμετρήσεων, ενώ η ομάδα των Βάσκων έπεσε στην έκτη από την πέμπτη θέση. Όμως με νίκη στο αποψινό παιχνίδι με την ουραγό Αλμερία θα μπει ξανά στην πρώτη τετράδα της La Liga. Επιστρέφει ο μέσος Σάνθετ ο οποίος εξέτισε την ποινή του, εκτός και πάλι ο τραυματίας μέσος Ρουίθ ντε Γκαλαρέτα, ενώ αμφίβολος είναι ο μέσος Βέσγα του οποίου η συμμετοχή θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Winmasters Αξιολόγηση – Δες περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ – ΑΛΜΕΡΙΑ (22:00): Αυτοκτονία! Η Αλμερία πήρε τα χέρια της και έβγαλε τα μάτια της στο μίνι ντέρμπι της Ανδαλουσίας απέναντι στη Γρανάδα, αφού αναδείχθηκε ισόπαλη με 3-3 ενός έδρας, σε ένα ματς στο όπιο προηγήθηκε με 3-0! Η ομάδα του υπηρεσιακού Αλμπέρτο Λασάρτε, ο οποίο πριν από λίγες ημέρες αντικατέστησε τον Βιθέντε Μορένο είχε ένα εκρηκτικό δεκάλεπτο στο πρώτο ημίχρονο, καθώς βρήκε τρεις φορές δίχτυα μέσα σε μόλις πέντε λεπτά με τον Λουίς Σουάρεζ ο οποίος σκόραρε στο 41’, στο 44’ και στο 45’+1’. Μετά την ανάπαυλα, η Αλμερία εμφανίστηκε χαλαρή, γεγονός το οποίο πλήρωσε λίγο πριν από το φινάλε. Βέβαια, είδε πρώτα τους φιλοξενούμενους να μειώνουν σε 3-2 σε διάστημα τεσσάρων λεπτών (66’, 70’) και εν συνέχεια να ισοφαρίσουν στο 86’ για το τελικό αποτέλεσμα. Κάπως έτσι, η ομάδα από την Ανδαλουσία απέτυχε να πάρει το πρώτο της φετινό τρίποντο, καθώς πήρε τον τρίτο της βαθμό για να βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας μετά από οκτώ «στροφές» στο πρωτάθλημα. Τραυματίστηκε σοβαρά και θα μείνει εκτός για το υπόλοιπο του έτους ο πρώτος σκόρερ Λουίς Σουάρες, ο οποίος υπέστη κάταγμα περόνης. Εκτός έμειναν επίσης ο εδώ και καιρό τραυματίας Σβιντέρσκι (μέσος) και ο μπακ Πουμπϊλ, ενώ αμφίβολοι είναι ο κεντρικός αμυντικός Μόντες και ο μέσος Ρομπερτόνε.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ