ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπαρτσελόνα: Οι πέντε αστέρες που δεν πωλούνται ούτε με 200 εκατ. ευρώ έκαστος
Τεν Χαγκ: «Είμαι ο κατάλληλος για να εγγυηθώ το μέλλον της Γιουνάιτεντ»
H Μίλαν αδειάζει τα ταμεία της και γράφει – μεταγραφική – ιστορία
Επικές δικαιολογίες από Τεν Χαγκ μετά την «τεσσάρα» από την Πάλας!
Βράδυ κανονικός… εφιάλτης για τον Κασεμίρο!
Τα νούμερα λένε την αλήθεια: Τα στατιστικά δείχνουν πόσο ΜΕΓΑΛΟ κακό κάνει στη Γιουνάιτεντ ο Τεν Χαγκ!
Η Κρίσταλ Πάλας ξεφτίλισε με «τεσσάρα» το… φάντασμα της Γιουνάιτεντ! (vid)
Η Κρίσταλ Πάλας γελοιοποιεί τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: 4-0 και όσο… γράψει! (vids)
Ένα πράγμα έχει στο μυαλό του ο Μίλερ πριν παίξει στο ανακαινισμένο «Μπερναμπέου»
Ο Ολίσε έκανε… πλάκα στην άμυνα της Γιουνάιτεντ και έβαλε απίθανο γκολ! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε… βρώμα για Γκουαρντιόλα και Μπάγερν!
Ο Έμερι συγκίνησε κάθε οπαδό της Άστον Βίλα με τις δηλώσεις του!
Μπέλιγχαμ: «Στη Ρεάλ Μαδρίτης… τερματίζεις το ποδόσφαιρο! Δεν πάει πιο ψηλά μετά!»
Τέλος εποχής στη Γουέστ Χαμ: Φεύγει ο Μόγες!
Ο Αλόνσο… μίλησε – Η Λεβερκούζεν φουλάρει για το αστέρι της Χιρόνα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Κυριακή 8/10)

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Κυριακή 8/10).

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Κυριακή 8/10)

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ – ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ (18:00): Σπουδαίο διπλό με 2-1 επί της Φράιμπουργκ που τη βάζει από νωρίς σε θέση οδηγού στον όμιλο για την πρωτιά, πήρε η Γουέστ Χαμ. Ο Πακετά με κεφαλιά στο 8’ από σέντρα του Μπόουεν και ο Αγκέρ με τον ίδιο τρόπο στο 66’, από το κόρνερ του Γουόρντ-Πράουζ, σκόραραν για τα «σφυριά» που ήταν εξαιρετικά επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις αλλά και στο ψηλό παιχνίδι. 2/2 στον όμιλο και μετά τη διακοπή πηγαίνει στο Καραϊσκάκη για το ματς με τον Ολυμπιακό (26/10), αφού πρώτα, βέβαια, πάει μία… βόλτα και στο «Βίλα Παρκ» για την αναμέτρηση με την Άστον Βίλα (22/10). Στο πρωτάθλημα, είχε κερδίσει σχετικά εύκολα τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 2-0 με Μπόουεν και Σούτσεκ από το πρώτο ημίχρονο και συνολικά είναι στους 13 βαθμούς με 4-1-2 (13-10 γκολ). Εκτός δίνεται και για το Γουέστ Χαμ – Νιούκαστλ Στοίχημα ο Κρέσγουελ (αριστερό μπακ), αμφίβολοι ο Αντόνιο (επιθετικός) και ο Τζόνσον (δεξί μπακ).

Stoiximan Αξιολόγηση – Δες περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ – ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ (18:00): Σε μία ονειρική βραδιά, η Νιούκαστλ σάρωσε με 4-1 την Παρί Σεν Ζερμέν και σημείωσε την πρώτη της νίκη στο Champions League, στην επιστροφή της στη διοργάνωση μετά από μία 20ετία! Αλμιρόν (17’), Μπερν (39’), Λόνγκσταφ (50’) και Σχαρ (91’) «υπέγραψαν» τον θρίαμβο της ομάδας του Έντι Χάου. Το έχω γράψει αρκετές φορές και από πέρσι, κάνει φοβερή δουλειά ο νεαρός τεχνικός. Κάπως έτσι πήγε στους 4 βαθμούς στον όμιλο, μετά το «αναιμικό» 0-0 στην πρεμιέρα απέναντι στη Μίλαν. Συνολικά, μετράει 4 διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, μαζί με το 2-0 επί της Μπέρνλι (Premier League), το 1-0 επί της Μάντσεστερ Σίτι (Λιγκ Καπ Αγγλίας) και το 8-0 επί της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (Premier League). Και με 5-1-0 δείχνει να ξεπερνάει τις 3 διαδοχικές ήττες που είχε στα τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου. Νέο συμβόλαιο μέχρι το 2028 υπέγραψε ο Μπρούνο Γκιμαράες. Τιμωρημένος ο Γκόρντον (εξτρέμ), εκτός δίνονται οι τραυματίες Μπαρνς (εξτρέμ), Μπότμαν (κεντρικός αμυντικός) και Γουίλοκ (μέσος).

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΡΣΕΝΑΛ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ (18:30): «Λύγισε» η Άρσεναλ στη Γαλλία κόντρα στη Λανς και αν και προηγήθηκε στο 14’ με τον Ζεσούς, εν τέλει ηττήθηκε (2-1) και έτσι «μπήκαν» νέα δεδομένα στον όμιλο στο Champions League. Καλύτερη ήταν στα σημεία, αλλά «μίλησε» και η έδρα. Πάντως, ενδεχομένως να ενόχλησε πιο πολύ τους «κανονιέρηδες» ο τραυματισμός του Σάκα, ο οποίος χτύπησε στο ημίωρο και έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 34’. Ο Αρτέτα, πάντως, λέει ότι υπάρχουν πιθανότητες να είναι έτοιμος και να παίξει απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι. Αν το κάνει για κάποιου είδους τρικ, είναι άγνωστο και θα φανεί λίγο πριν τη σέντρα. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα της Άρσεναλ στη σεζόν, την ώρα που στο πρωτάθλημα σάρωσε 4-0 την Μπόρνμουθ και πλησίασε στον πόντο την αποψινή της αντίπαλο. Θα μπορέσει να την κοντράρει, όπως πέρσι, μέχρι το τέλος; Ήταν, θυμίζουμε, η μοναδική που το… κατάφερε αυτό και ας έχασε τον τίτλο. Εκτός για το Άρσεναλ – Μάντσεστερ Σίτι Στοίχημα ο Τίμπερ (κεντρικός αμυντικός), προς επιστροφή ο Μαρτινέλι (επιθετικός), διαθέσιμος ο Παρτέι (θα είναι στον πάγκο λογικά).

Winmasters Αξιολόγηση – Δες περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΡΣΕΝΑΛ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ (18:30): Η Μάντσεστερ Σίτι άφησε πίσω της, για λίγο, τις ήττες από Γουλβς (2-1) και Νιούκαστλ (1-0) για την Premier League και το Λιγκ Καπ Αγγλίας, αντίστοιχα και πέρασε με επιβλητικό τρόπο από τη Γερμανία με το 3-1 επί της Λειψίας. Ζορίστηκε λίγο βέβαια, αλλά ήταν ξεκάθαρα ανώτερη και επέμεινε μέχρι το τέλος ώσπου βρήκε δύο γκολ. Ο Φόντεν είχε ανοίξει το σκορ στο 25’, ο Οπέντα ισοφάρισε στο 48’ και κάπου στα ζόρια «ζωγράφισε» ο Άλβαρες με την απίθανη γκολάρα για το 2-1. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Ντοκού στην κόντρα, στο 92’ και έτσι η πρωταθλήτρια Ευρώπης έκανε το 2/2 στον όμιλο. Δεν χάνει πρόκριση και πρωτιά, θα πρέπει να έρθουν τα πάνω-κάτω και αυτό δεν γίνεται. Την προηγούμενη εβδομάδα, όπως προαναφέραμε, έχασε 2-1 από τη Γουλβς. Ανώτερη ήταν, αλλά πολύ φλύαρη, όμως ακόμη κι έτσι θα μπορούσε να είχε κερδίσει εύκολα. Έδωσε δικαιώματα και το πλήρωσε. Παραμένει εκτός ο (τιμωρημένος) Ρόδρι (μέσος), όπως και ο ανέτοιμος Στόουνς (κεντρικός αμυντικός) μαζί με τον τραυματία Ντε Μπρούινε (μεσοεπιθετικός).

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ