ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Έχασε η Μπενφίκα, σήκωσε το 20ό η Σπόρτινγκ, πράσινη η Λισαβόνα! (vids)
Στην Αγγλία γράφουν για «φλερτ» Μπαρτσελόνα με Νούνιες!
Πένθος στο ποδόσφαιρο: Πέθανε ο Σέζαρ Λουίς Μενότι
Ρόμα – Γιουβέντους: Όλα μοιρασμένα στο «Ολίμπικο», κοιτάζουν πίσω τους οι Ρωμαίοι (vid)
ΚΕΡΑΥΝΟΣ του Πέλκα από τα 30 μέτρα «χτύπησε» τον Γιαννιώτη! (vid)
Τεράστια νίκη η Άλκμααρ με «clutch» Παυλίδη και όνειρα για Champions League! (vid)
Λάρισα… εμπιστευτικό με Χρήστο Παπαδόπουλο να «οργώνει» την Ιταλία (vid)
Από την Premier League στον Παναθηναϊκό: Έκλεισε Μπάλντοκ το «τριφύλλι»!
«Τορπίλισε» τη Βιγιαρεάλ ο εορτάζων Δουβίκας και έσωσε τη Θέλτα! (vid)
Έδωσε δικαιώματα η Μίλαν, ατσαλάκωτη η Τζένοα στο «Σαν Σίρο» με ντεμπούτο Παπαδόπουλου (vid)
Ξέφρενο πάρτι στη Φρανκφούρτη η Λεβερκούζεν εν τη απουσία του Τσάμπι Αλόνσο! (vid)
Η Λίβερπουλ καθάρισε σαν (πασχαλινό) αυγό την Τότεναμ! (vid)
Σώζει τα προσχήματα η Τότεναμ στο «Άνφιλντ» με Σον και Ριτσάρλισον (vid)
Μαγική ΓΚΟΛΑΡΑ από τον Έλιοτ και 4-0 η Λίβερπουλ! (vid)
Τέλος η ατυχία και η αστοχία για τον Σαλάχ: Σκόραρε κόντρα στην Τότεναμ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Δευτέρα 10/10)

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Δευτέρα 10/10).

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Δευτέρα 10/10)

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΕΛΓΡΑΝΟ – ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ (02:00): Διατήρησε το αήττητο της στο Κόπα ντε λα Λίγκα, καθώς πήρε την ισοπαλία δίχως γκολ στο ντέρμπι μίσους με την Ταγέρες εκτός έδρας την περασμένη αγωνιστική. Δεν ήταν καλύτερη, αλλά έπαιξε έξυπνα στην άμυνα και κράτησε το μηδέν για τέταρτο διαδοχικό παιχνίδι. Πλέον, η Μπελγράνο βρίσκεται στην 5η θέση του πρώτου ομίλου στο Κόπα ντε λα Λίγκα και με νίκη επί της Μπόκα θα βρεθεί πρώτη, πάνω από τη Σεντράλ Κόρδοβα. Στη συνολική βαθμολογία είναι 13η και στο -1 από τις θέσεις που οδηγούν στο Κόπα Σουνταμερικάνα. Ακόμα, συνεχίζουν την αποθεραπεία τους οι αναπληρωματικοί Ταπία (Μ), Νοβαρέτι (Α) και Περέιρα (Μ), καθώς και οι σημαντικοί Όλιβερ (Α) και Γκαρσία (ΜΕ).

Stoiximan Αξιολόγηση – Δες περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΕΛΓΡΑΝΟ – ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ (02:00): Πήρε τεράστια πρόκριση στον τελικό του Λιμπερταδόρες, καθώς την Πέμπτη το βράδυ έφυγε από την έδρα της Παλμέιρας με το εισιτήριο στην διαδικασία των πέναλτι. Ο Καβάνι άνοιξε το σκορ στο 23’ στην πρώτη της καλή στιγμή στο ματς και έπειτα έπαιξε φουλ άμυνα για να το κρατήσει. Ο Ρομέρο ήταν σε μεγάλη βραδιά, παρότι φέρνει ευθύνη στο γκολ της ισοφάρισης στο 73’, ενώ έπαιζε με δέκα παίκτες η Μπόκα από το 66’, λόγω αποβολής του Ρόχο. Στο Κόπα ντε λα Λίγκα, έρχεται από εντός έδρας ήττα με 0-2 από την Ρίβερ Πλέιτ, σε ένα ματς που έπαιξε με φουλ αναπληρωματικούς. Δεν ασχολήθηκε κανείς ιδιαίτερα, μιας και άπαντες ζουν και αναπνέουν για το Λιμπερταδόρες. Ο τελικός με την Φλουμινένσε στο «Μαρακανά», είναι ορισμένος για τις 4 Νοεμβρίου. Εκτός των διεθνών που λείπουν, ο Αλμιρόν θα κάνει εκ νέου εκτεταμένο ροτέισον.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ABC – ΜΙΡΑΣΟΛ (03:30): Η ABC θα αποτελέσει μία από τις (4) ομάδες που θα αποχαιρετήσουν την κατηγορία. Στην τελική ευθεία έχουμε μπει, είναι ουραγός με 20 βαθμούς (3-11-17, 19-40 γκολ) και η μοναδική της ελπίδα είναι μόνο αν κάνει… 7/7. Ή έστω 6 νίκες. Γίνονται αυτά; Δεν γίνονται. Οπότε πάμε παρακάτω. Δεν κέρδισε προ ημερών τη Σαπεκοένσε (0-0) που είναι κι εκείνη κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού και γενικά είναι πολύ κακή η παρουσία της. Σκεφτείτε, η νίκη που πήρε την 1η Οκτωβρίου απέναντι στην Πόντε Πρέτα (2-0) ήταν η πρώτη μετά από 3 μήνες. Διάστημα στο οποίο είχε συμπληρώσει 14 αγώνες (0-6-8) χωρίς επιτυχία. Από τις 3 νίκες που έχει συνολικά, οι 2 είναι στο γήπεδό της. Για το ABC – Μιρασόλ Στοίχημα δίνονται εκτός οι Γουαλφρίντο (μέσος) και Γουέλινγκτον (τερματοφύλακας).

Winmasters Αξιολόγηση – Δες περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ABC – ΜΙΡΑΣΟΛ (03:30): Δύο γκολ του Ζε Ρομπέρτο, στο 11’ και στο 21’ (πέναλτι) έκαναν τη διαφορά στο 2-0 της Μιρασόλ επί της Λοντρίνα. Δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο παιχνίδι και κατάφερε με αυτά τα δύο τέρματα να πάρει τη νίκη που ήταν η 3η συνεχόμενη και 4η σε 5 αγώνες (4-0-1). Είχαν προηγηθεί το 1-0 επί της Κλαμπ ντε Ρεγκάτας και το 3-0 επί της Πόντε Πρέτα αλλά και το 1-0 επί της Μποταφόγκο SP, ενώ ενδιάμεσα είχε χάσει 2-1 από την Κρισιούμα. Πάντως, δεν φαίνεται να πηγαίνει για κάτι, μιας και της στοίχισε, όπως φαίνεται το διάστημα 6 αγώνων που είχε περάσει χωρίς νίκη. Σκεφτείτε, αυτήν την στιγμή είναι στο -5 από την 4άδα, διαφορά που δεν είναι απαγορευτική αλλά θα πρέπει να κάνει το τέλειο φινάλε. Δεν αναφέρονται ιδιαίτερα προβλήματα.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ