Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Aντσελότι: «Αυτές οι 4 ομάδες είναι τα φαβορί για το Champions League»
Ρεάλ Μαδρίτης

Aντσελότι: «Αυτές οι 4 ομάδες είναι τα φαβορί για το Champions League»

Ο Κάρλο Αντσελότι ξεκαθάρισε με δηλώσεις πως υπάρχουν τέσσερα συγκεκριμένα φαβορί για την κατάκτηση του Champions League!

11.10.2023 | 23:37

Ο Κάρλο Αντσελότι γνωρίζει πως όταν είσαι στη Ρεάλ Μαδρίτης… είσαι αναγκασμένος να παλεύεις κάθε χρόνο για όλους τους διαθέσιμους τίτλους και η αλήθεια είναι πως το ποσοστό επιτυχίας του είναι τεράστιο!

Το φετινό Champions League αναμένεται να είναι απρόβλεπτο, καθώς αρκετές είναι οι ομάδες που δείχνουν… διαθέσιμες για να το πάνε μέχρι τέλους.

Ο κόουτς της Ρεάλ Μαδρίτης, αποκάλυψε ποιες είναι οι 4 ομάδες που κατά την γνώμη του λογίζονται ως τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του φετινού Champions League.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ: Η αρχή και το τέλος της σπουδαίας καριέρας του Εντέν Αζάρ!

«Εγώ έχω ήδη ξεχωρίσει μερικές ομάδες που είναι κατά την γνώμη μου τα φαβορί για την κατάκτηση του φετινού Champions League. Σίγουρα, η Ρεάλ Μαδρίτης είναι μια από αυτές. Στην συνέχεια θεωρώ πως Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Σίτι και Μπάγερν Μονάχου, μπορούν να το πάνε μέχρι τέλους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κάρλο Αντσελότι.

Πάντως ο Αντσελότι ξέχασε την Παρί Σεν Ζερμέν και την Άρσεναλ που έχει επιστρέψει δυναμικά. Το γεγονός πως τοποθετεί τη Ρεάλ στα φαβορί… δείχνει και τις διαθέσεις του

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ: Η αρχή και το τέλος της σπουδαίας καριέρας του Εντέν Αζάρ!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version