ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Τέλος από την Ντόρτμουντ ο Ρόις το καλοκαίρι!
Η μεγάλη επιστροφή για τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι γεγονός!
ΟΛΟ το Μάντσεστερ μάχεται για τα μάτια του Μανδά!
Κάνει πίσω η Μπαρτσελόνα για τον Μεσίνιο!
Ο Κλοπ ξεκαθάρισε πώς έχει η κατάσταση με τον Σαλάχ!
Τσέλσι: Οι επτά παίκτες που δε θα φορέσουν ξανά τη φανέλα της!
Η Λάτσιο… επιστρέφει δυναμικά για τον Ιωαννίδη!
Τζο Κόουλ: «Ο Βιρτς είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Μπέλινγχαμ»!
Η Τσέλσι βρήκε τον αντικαταστάτη του Τιάγκο Σίλβα!
Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι βρήκε τον «μαέστρο» που έψαχνε!
Η Μπάγερν βρήκε τον επόμενο Ντέιβις στην Άρσεναλ!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαγκ μίλησε για όλους και για όλα στον Γκάρι Νέβιλ!
Ίντερ: Τα μεταγραφικά της πλάνα για το καλοκαίρι!
Μικρό καλάθι κρατά ο Μεντιλίμπαρ: «Δεν έχει κριθεί τίποτα»
Ολυμπιακός: Αποθέωση για τους θριαμβευτές του Μπέρμιγχαμ στο «Ελ. Βενιζέλος»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ

Με αυτά τα νούμερα ο Σαλιμπά προκαλεί τον φόβο σε κάθε επιθετικό της Premier League! (stats)

O Γουίλιαμ Σαλιμπά δείχνει με πράξεις και όχι με λόγια πόσο σημαντικός είναι για το παιχνίδι και την αμυντική λειτουργία της Άρσεναλ.

Με αυτά τα νούμερα ο Σαλιμπά προκαλεί τον φόβο σε κάθε επιθετικό της Premier League! (stats)

Ο Γουίλιαμ Σαλιμπά έχει κλέψει τα φώτα και την παράσταση τις τελευταίες ώρες. Λογικό εδώ που τα λέμε. Μετά τον Γκάμπριελ Μαρτινέλι, ο οποίος σημείωσε το γκολ της νίκης για την Άρσεναλ κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι, ο Γάλλος στόπερ είναι αυτός που ξεχώρισε με την απόδοσή του στο εντός εντός έδρας ματς απέναντι στους πρωταθλητές Αγγλίας και Ευρώπης.

Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός έδειξε σε όλους πως πρέπει να παίζεται ο Έρλινγκ Χάαλαντ για τις ομάδες που θέλουν να τον «σβήσουν». Δεν είναι εύκολο. Ούτε απλό. Όμως, ο Ευρωπαίος στόπερ με την ταχύτητα και τη δύναμή του δημιούργησε ένα πολύ κακό βράδυ στον σούπερ σταρ της Σίτι.

ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ: Το τέλος και η αρχή στην καριέρα του Εντέν Αζάρ!

Ο Γουίλιαμ Σαλιμπά ήταν στα καλύτερά του. Ο πρώην άσος της Μαρσέιγ είχε από κοντά τον αρχισκόρερ των «πολιτών» και δεν τον άφησε στιγμή από τα μάτια του. Ήταν νικητής παντού. Σε κάθε μονομαχία. Σε κάθε κόντρα. Βέβαια, σημαντικό ρόλο έπαιξαν και άλλοι παίκτες των Λονδρέζων, προκειμένου η Σίτι να έχει μόνο τέσσερα σουτ εντός στο τέλος της αναμέτρησης με την Άρσεναλ.

Παρόλα αυτά ο Σαλιμπά είναι το πιο «καυτό» θέμα για όλους εκείνους που ασχολούνται με την Premier League. Γουίλιαμ Σαλιμπά: Ο «βράχος» της άμυνας της Άρσεναλ!

Γουίλιαμ Σαλιμπά: Ο «βράχος» της άμυνας της Άρσεναλ!

Οι συμπαίκτες του στην Άρσεναλ τον αποκαλούν «Ρολς Ρόις». Και οι λόγοι είναι γιατί είναι πολύ καλός και αρχοντικός στο παιχνίδι του. Κάτι που το δείχνουν και τα νούμερα του Γουίλιαμ Σαλιμπά απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα που έχει επιβεβαιώσει τόσο φέτος, όσο και πιο παλιά ότι μπορεί να ξεμπροστιάσει ακόμη και τους πιο έμπειρους αμυντικούς.

Η σελίδα της Άρσεναλ έκανε ειδική αναφορά στην εμφάνιση του Γάλλου κεντρικού αμυντικού. Με τα νούμερά του να είναι κάτι παραπάνω από καλά, αφού εκείνος με τις τοποθετήσεις και την ταχύτητά του κατάφερε να βγει νικητής σε κάθε εναέρια μονομαχία έχοντας το εντυπωσιακό 100%. Όμως, και με την μπάλα στα πόδια του μόνο άσχημα δεν τα πήγε, αφού έφτασε να κλείσει το ματς με 97% ποσοστό ευστοχίας στις πάσες. Ανίκητος ήταν όμως και στις μονομαχίες εδάφους με το ποσοστό του να είναι 100%.

Όχι και άσχημα εδώ που τα λέμε για τον Γουίλιαμ Σαλιμπά που αν συνεχίσει έτσι σίγουρα θα γράψει ιστορία στην Άρσεναλ για πολλούς λόγους.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ