ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ακόμη μία στιγμή μαγείας από τη Ρεάλ Μαδρίτης και τον Ντίας! (vid)
Θρίαμβος της Στουτγκάρδης, με το μυαλό στη Μαδρίτη η Μπάγερν! (vid)
Πεντάρα και θέαμα η Ντόρτμουντ μετά το αντίο του Ρόις (vid)
Γκολάρα ο Ρόις και ο κακός χαμός στη Βεστφαλία! (vid)
Σεφτέ για Λεωνίδα Στεργίου στην Bundesliga, «κάρφωσε» την Μπάγερν! (vid)
Αμυντικός της Άρσεναλ έβαλε το γκολ της σεζόν, αλλά δεν… μέτρησε! (vid)
Ντέκλαν Ράις: Τα κάνει όλα και συμφέρει φέτος με την Άρσεναλ! (vids)
«Σκούπισε» και την Μπόρνμουθ η Άρσεναλ! (vid)
Ακόμη μία ασίστ από τον Ράις, ακόμη ένα γκολ από τον Τροσάρ! (vid)
Άχαστος στα πέναλτι ο Σάκα: Απόλυτη ευστοχία και μπροστά η Άρσεναλ! (vid)
Το Calcio ζει μέρες δόξας ξανά – Πέρασε τη La Liga η Serie A!
Δεν τα παρατά για τον Βάρντι ο… «Deadpool» που τον θέλει στη Ρέξαμ!
Και ξάφνου, η Νάπολι πάει για Πιόλι!
Αλλαγές και αποχωρήσεις για το καλό της Τότεναμ προανήγγειλε ο Ποστέκογλου
Ο Άμπελ Φερέιρα εκλιπαρεί για την παραμονή του Μεσίνιο: «Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο!»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τετάρτη 11/10)

Αυτές είναι οι σημερινές στοιχηματικές προτάσεις από τη συντακτική ομάδα του StoiximaView.

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τετάρτη 11/10)

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (16:00): Από σπουδαία πρόκριση κόντρα στο Αιγάλεω στον προηγούμενο γύρο φτάνει στο ματς ο Διαγόρας. Και μάλιστα εκτός έδρας. Χωρίς σκορ ολοκληρώθηκαν τα 90 λεπτά, ωστόσο ο Μανιάς «χτύπησε» δύο φορές στην παράταση (94', 104'). Με το υπέρ της 2-0, η ομάδα της Ρόδου πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης. Ο Διαγόρας γνώρισε ήττα 2-0 από τον Γιούχτα στην πρεμιέρα της Super League 2, ωστόσο έβγαλε αντίδραση την 2η αγωνιστική. Νίκησε το… Αιγάλεω 2-1 και πήρε το πρώτο του φετινό τρίποντο στο πρωτάθλημα. Πέρσι έσωσε την κατηγορία στην προτελευταία αγωνιστική. Και φέτος βασικός στόχος είναι η παραμονή, εντούτοις θα προσπαθήσει να το πετύχει λίγο πιο εύκολα.

Stoiximan Αξιολόγηση – Δες περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (16:00): Το ντεμπούτο του Πετράκη στον πάγκο του Παναιτωλικού δεν συνδυάστηκε με επιτυχία. Αναμενόμενη εξέλιξη ωστόσο, από τη στιγμή που αντίπαλος ήταν η ΑΕΚ στην OPAP Arena… Άντεξε για μισή ώρα η ομάδα του Αγρινίου, εντούτοις μόλις έμεινε πίσω στο σκορ δεν είχε τρόπο αντίδρασης. Βίντα (34'), Ρότα (36') καθώς και Μουκουντί (88') οι σκόρερ της ήττας 3-0. Έτσι, ο Παναιτωλικός είναι δίχως νίκη μετά από επτά αγωνιστικές. Με απολογισμό τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, θα χρειαστεί να δώσει σκληρή μάχη για την παραμονή. Ο συντελεστής τερμάτων είναι το -12 (2-14) και δείχνει το μέγεθος του προβλήματος. Δεν μπορεί να ρίξει μεγάλο βάρος στο Κύπελλο, ωστόσο δεδομένα θέλει να πάρει ψυχολογία και θα κυνηγήσει την πρώτη του νίκη σε επίσημο για τη νέα σεζόν.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΟΥΑΛΙΑ – ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ (21:45): Η Ουαλία δίνει φιλικό παιχνίδι λίγο πριν αντιμετωπίσει την Κροατία (15/10) για τα Προκριματικά του Euro 2024 όπου δεν έχει καλή εικόνα. Συγκεκριμένα, συμμετέχει στον 4ο όμιλο και έχει 2 νίκες σε 5 αγώνες (2-1-2, 6-7 γκολ) και βρίσκεται στην 4η θέση με 7 βαθμούς, πίσω από Κροατία, Τουρκία (10) και Αρμενία (7) και μπροστά μόνο από τη Λετονία (0). Και οι δύο νίκες της είναι απέναντι στην πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου. Τελευταίο παιχνίδι της ήταν πριν έναν μήνα, εκτός έδρας με τη Λετονία, όπου κέρδισε 2-0 με γκολ του Ράμσεϊ (29’ πέν.) και του Μπρουκς (96’). Ήταν πολύ καλύτερη από την αντίπαλό της και θα μπορούσε να είχε βάλει κι άλλα τέρματα. Προφανώς και δεν αρκούν, την ώρα που «πόνεσε» πολύ η εντός έδρας ήττα με 4-2 από την Αρμενία, τον περασμένο Ιούνιο. Έχει ανακοινωθεί εδώ και μέρες sold out για το Ουαλία – Γιβραλτάρ Στοίχημα. Θα λείψουν σίγουρα Ράμσεϊ (μέσος), Τζόνσον (επιθετικός) και Φοξ (αριστερό μπακ) λόγω τραυματισμών. Επιστρέφουν Χάρις (μεσοεπιθετικός) και Λέβιτ (μέσος), πρώτη κλήση για Σάβατζ (μέσος) και Μπεκ (αριστερό μπακ).

Winmasters Αξιολόγηση – Δες περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΟΥΑΛΙΑ – ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ (21:45): Το Γιβραλτάρ προφανώς και αποτελεί μία ιδιαίτερα αδύναμη ομάδα. Στην προκριματική φάση, παίζει στον Β’ Όμιλο, αυτόν της Ελλάδας και μετά από 5 αγώνες είναι ουραγός, χωρίς βαθμό και χωρίς γκολ. 0-17 είναι ο συντελεστής της, για την ακρίβεια. Μάλιστα, τελευταίο επίσημο παιχνίδι που έδωσε ήταν αυτό απέναντι στην Ελλάδα, στις 10/9, στην «OPAP Arena», όπου διασύρθηκε με 5-0. Ούτε ευκαιρία δεν είχε, ούτε σουτ δεν βρήκε σε όλο το ματς! Αν μέσα στα ματς βάλουμε και την ήττα με 1-0 από τη Μάλτα σε φιλικό, τότε έχει συμπληρώσει 6 αγώνες χωρίς αποτέλεσμα και γκολ. Τελευταία φορά που κέρδισε κάπου, ήταν 11 μήνες πριν, το 1-0 κόντρα στην Ανδόρα, σε φιλική αναμέτρηση. Όσον αφορά πότε είναι η τελευταία νίκη της σε επίσημο ματς; Ακριβώς 3 χρόνια πριν: Στις 10 Οκτωβρίου 202 είχε νικήσει 1-0 το Λιχτενστάιν, εκτός έδρας, για το UEFA Nations League.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ