Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα, έχεις πρόβλημα – Και ο Λαπόρτα κατηγορείται για δωροδοκία!
Μπαρτσελόνα

Μπαρτσελόνα, έχεις πρόβλημα – Και ο Λαπόρτα κατηγορείται για δωροδοκία!

Σοκ στις τάξεις της Μπαρτσελόνα, μετά την εισήγηση του Δικαστή που έχει αναλάβει την υπόθεση Νεγκρέιρα!

18.10.2023 | 15:57

Σοκ έχει προκληθεί στις τάξεις της Μπαρτσελόνα μετά τα δημοσιεύματα που θέλουν τις Αρχές να κατηγορούν και τον Ζοάν Λαπόρτα για δωροδοκία στην υπόθεση Νεγκρέιρα!

Οι Αρχές της Ισπανίας και ο δικαστής της υπόθεσης, φαίνεται σύμφωνα με Μέσα της Ισπανίας πως κατηγορεί και τον πρόεδρος των Μπλαουγκράνα, μετά τον Μπαρτομέου!

Ο Ισπανός πρώην διαιτητής και μέλος της επιτροπής διαιτησίας της Ισπανίας, Ενρίκες Νεγκρέιρα, σύμφωνα με τα ισπανικά δημοσιεύματα φαίνεται να έβαλε στον τραπεζικό του λογαριασμό να πήρε σχεδόν 7.000.000 ευρώ από το 2001 μέχρι τον Ιούλιο του 2018 από την Μπαρτσελόνα, με τους Καταλαβούς ωστόσο να ισχυρίζονται πως τα χρήματα αυτά δόθηκαν για να τους παρέχει συμβουλευτικό ρόλο για θέματα διαιτησίας!

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

«Το Ερευνητικό Δικαστήριο της Βαρκελώνης επισημοποίησε την κατηγορία εναντίον του προέδρου της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, για αδίκημα δωροδοκίας. Έτσι τον εμπλέκουν στην υπόθεση Νεγκρέιρα μαζί με τους Σάντρο Ροσέλ,  Ζοσεπ Μαρία Μπαρτομέου, καθώς και τους Όσκαρ Γκράου, Αλμπέτ Σολέρ, Χοσέ Μαρία Ενρίκεθ Νεγκρέιρα και τον γιο του Χαβιέ» , αναφέρει το δημοσίευμα της Mundo!

Μπελάδες για την Μπαρτσελόνα… που πρέπει άμεσα να δώσει εξηγήσεις!

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version