ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Χατ-τρικ στο ημίχρονο από τον Χάαλαντ και «καθαρίζει» η Σίτι τη Γουλβς! (vids)
Και ποιος δεν δάκρυσε με τη χειρονομία του Ρόις στο τέλος! (vids)
Η Ρεάλ νίκησε, αλλά ήδη ετοιμάζεται για Μπάγερν! (vid)
Ακόμη μία στιγμή μαγείας από τη Ρεάλ Μαδρίτης και τον Ντίας! (vid)
Θρίαμβος της Στουτγκάρδης, με το μυαλό στη Μαδρίτη η Μπάγερν! (vid)
Πεντάρα και θέαμα η Ντόρτμουντ μετά το αντίο του Ρόις (vid)
Γκολάρα ο Ρόις και ο κακός χαμός στη Βεστφαλία! (vid)
Σεφτέ για Λεωνίδα Στεργίου στην Bundesliga, «κάρφωσε» την Μπάγερν! (vid)
Αμυντικός της Άρσεναλ έβαλε το γκολ της σεζόν, αλλά δεν… μέτρησε! (vid)
Ντέκλαν Ράις: Τα κάνει όλα και συμφέρει φέτος με την Άρσεναλ! (vids)
«Σκούπισε» και την Μπόρνμουθ η Άρσεναλ! (vid)
Ακόμη μία ασίστ από τον Ράις, ακόμη ένα γκολ από τον Τροσάρ! (vid)
Άχαστος στα πέναλτι ο Σάκα: Απόλυτη ευστοχία και μπροστά η Άρσεναλ! (vid)
Το Calcio ζει μέρες δόξας ξανά – Πέρασε τη La Liga η Serie A!
Δεν τα παρατά για τον Βάρντι ο… «Deadpool» που τον θέλει στη Ρέξαμ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Κορυφή για Λίβερπουλ κόντρα στην μαχητική Έβερτον με… διπλό Σαλάχ! (vid)

Η Λίβερπουλ πήρε την δύσκολη νίκη κόντρα στην Έβερτον και έτσι ανέβηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Premier League.

Κορυφή για Λίβερπουλ κόντρα στην μαχητική Έβερτον με… διπλό Σαλάχ! (vid)

Η Λίβερπουλ φιλοξένησε την Έβερτον για το Πρωτάθλημα, στην επιστροφή των ομάδων στην αγωνιστική δράση, μετά την διακοπή για τις αναμετρήσεις των Εθνικών ομάδων. Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι αλλά δεν μπόρεσαν να βρουν κάποια τέρμα. Στην επανάληψη η Λίβερπουλ βρήκε τα γκολ που έψαχνε με τον Σαλάχ και πήρε την νίκη, ανεβαίνοντας στην κορυφή της Premier League.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Από τα πρώτα λεπτά έγινε ξεκάθαρο το πως θα κυλήσει το πρώτο ημίχρονο. Η Λίβερπουλ είχε την κατοχή της μπάλας, με την Έβερτον να αμύνεται και να προσπαθήσει να χτυπήσει με μακρινές μπαλίες στην αντεπίθεση.

Στο 12′ οι «Κόκκινοι» απείλησαν, με τον Ντίαζ να βρίσκεται στην μικρή περιοχή αλλά το σουτ του να κοντράρει την τελευταία στιγμή στο τάκλιν του Άσλεϊ Γιανγκ. Περίπου δέκα λεπτά μετά, ο Σαλάχ έκλεψε την μπάλα στην γωνία της περιοχής των φιλοξενούμενων και σούταρε κατευθείαν, με την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από τα δοκάρια.

Στο 36ο λεπτό του ματς άλλαξαν οι ισορροπίες, καθώς ο Άσλεϊ Γιάνγκ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη, μετά από ένα φάουλ που έκανε στον Ντίαζ λίγο έξω από την περιοχή. Από το φάουλ, η μπάλα τελικά κατέληξε στον Αλεξάντερ Άρνολντ που δοκίμασε το πόδι του έξω από την περιοχή, αλλά το σουτ κατέληξε λίγο πάνω από τα δοκάρια.

Στις καθυστερήσεις ο Σομποσλάι προσπάθησε να σκοράρει από μακριά αλλά ξανά η μπάλα πήρε ύψος, με την Έβερτον να κρατάει με σχετική άνεση το 0-0 και να πηγαίνει στα αποδυτήρια με παίκτη λιγότερο. Λίβερπουλ

Καθάρισε ο Σαλάχ για την Λίβερπουλ

To δεύτερο ημίχρονο κύλησε όπως και το πρώτο. Οι παίκτες του Κλοπ είχαν την κατοχή και προσπαθούσαν να ανοίξουν την άμυνα της Έβερτον, η οποία έπαιζε για τον βαθμό της ισοπαλίας.

Οι «Κόκκινοι» δημιούργησαν διάφορες ευκαιρίες αλλά δεν μπορούσαν να απειλήσουν τον Πίκφορντ. Τελικά, στο 74΄ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι με τον Σαλάχ να ευστοχεί και να κάνει το 1-0. Στις καθυστερήσεις του αγώνα, η Έβερτον είχε ανέβει και έτσι η Λίβερπουλ βγήκε στην κόντρα, με τον Νούνιες να δίνει στον Σαλάχ, ο οποίος πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ και διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Μέχρι το τέλος του ματς, δεν άλλαξε ούτε η εικόνα ούτε το σκορ, με την Λίβερπουλ να παίρνει την νίκη και τους τρεις βαθμούς. Έτσι, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ βρίσκεται στην πρώτη θέση της Premier League.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ