ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
PODCAST: Θρυλικό έπος στο «Βίλα Παρκ» and more…
Το ερυθρόλευκο πάρτι υπό το βλέμμα των Πρίγκηπα Ουίλιαμ και Βαγγέλη Μαρινάκη (vids)
«Buzzer-beater» ο Ενζολά και προβάδισμα ενόψει τελικού η Φιορεντίνα (vid)
ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΣ Ολυμπιακός, ταπείνωσε τη Βίλα μες στο χωριό της και βλέπει τελικό! (vid)
Νέο… πάρτι της Λεβερκούζεν – Όλα ανοι«Χ»τά στην Μασσαλία! (vids)
Killer ο Βιρτς που «εκτέλεσε» και τη Ρόμα! (vid)
ΑΠΙΘΑΝΟ σουτ ο Έσε, 4-2 ο Ολυμπιακός! (vid)
Η Τσέλσι «πάτησε» την Τότεναμ στο ντέρμπι του Λονδίνου! (vid)
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Ισοφάρισε ο Ντιαμπί, ΧΑΤ-ΤΡΙΚ ο Ελ Κααμπί! (vids)
Κάρλο Αντσελότι: «Ο Βινίσιους έχει… κρύο αίμα»!
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Μείωσε στις καθυστερήσεις ο Γουότκινς (vid)
Κάνει την Ευρώπη και πάλι να παραμιλάει ο Τζολάκης με αυτό που έπιασε! (vid)
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Το ακυρωθέν γκολ του Μπέιλι (vid)
0-2 Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ξανά με Ελ Κααμπί! (vid)
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: 0-1 με πλασεδάρα Ελ Κααμπί! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Team Of the Week

Team of the Week – Οι 11 κορυφαίοι της αγωνιστικής… «βούλωσαν στόματα» (pic)

Μια ακόμα αγωνιστική για τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης έλαβε τέλος και... σας ετοιμάσαμε μια 11αδα με τους απόλυτους πρωταγωνιστές!

Team of the Week – Οι 11 κορυφαίοι της αγωνιστικής… «βούλωσαν στόματα» (pic)

Μια ακόμα απολαυστική αγωνιστική… έλαβε τέλος για τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης! Μια αγωνιστική που τα φαβορί και οι “μεγάλες” πήραν τις νίκες, πλην ελαχίστων περιπτώσεων, έχοντας τα αστέρια τους σε εξαιρετική κατάσταση.

Φυσικά ήταν μια αγωνιστική-κίνδυνος, καθώς έλαβε μέρος μετά την διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων. Φυσικά ξεχώρισε το σπουδαίο ματς ανάμεσα σε Τσέλσι και Άρσεναλ, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 2-2.

Πάμε όμως να δούμε τους 11 κορυφαίους της αγωνιστικής από τα πρωταθλήματα της Serie A, της Premier League, Βundesliga, Ligue 1 και La Liga…έτσι όπως τις επέλεξε ο “Βασιλίας”!

Οι… κορυφαίοι των κορυφαίων για την αγωνιστική που απολαύσμαμε!

Φυσικά, θα ξεκινήσουμε από την θέση του τερματοφύλακα, εκεί που… ο Σέζνι δεν θα μπορούσε να λείψει σε καμία περίπτωση. Ο έμπειρος γκολκίπερ της Γιουβέντους βοήθησε στα μέγιστα την ομάδα του να φύγει με το τεράστιο διπλό από τον Σαν Σίρο, επικρατώντας με 1-0 της Μίλαν.




 

Με τέτοια άμυνα… δεν μπλέκεις!

Στην αμυντική γραμμή ξεχωρίζει ο Χάρι Μαγκουάιρ, ο οποίος και μετά από αρκετούς μήνες έκανες ένα τρομερό ματς, ενώ πήρε και το βραβείο του Man of the Match στην αναμέτρηση κόντρα στην Σέφιλντ, ενώ… στο πλάι του θα είναι ο Σέρχιο Ράμος! Ο Ισπανός βρήκε απέναντι του την πρώην αγαπημένη του, Ρεάλ Μαδρίτης και λύγισε τα επιθετικά της αστέρια.

Στο δεξί κέντρο της άμυνας ο Τρίπιερ με την ασίστ που έκανε στο νικηφόρο 4-0 κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας, ενώ στα αριστερά της άμυνας, παραμένει το σπουδαιότερο μπακ της Bundesliga και αναφερόμαστε στον Ντέιβις!

Μεσαία γραμμή για όλα τα γούστα:

Στο κέντρο της… Τeam of the Week θα κάνει κουμάντο ο Ντέκλαν Ράις, ο οποίος και κατάφερε να κάνει την διαφορά στο ντέρμπι του Λονδίνου, δίνοντας ώθηση στους κανονιέρηδες για την ολική επιστροφή στο ματς κόντρα στην Τσέλσι. Ο Ντάγκλας Λουίζ έκανε ένα μυθικό ματς με την Άστον Βίλα, σημειώνοντας δύο ακόμα γκολ κόντρα στην Γουέστ Χαμ. Την τριάδα της μεσαίας γραμμής την… «κλειδώνει» ο Τσαλχάνογλου,




 

Επίθεση σκέτη… λάβα:

Τα ονόματα που φιγουράρουν στην επιθετική γραμμή είναι ο Μοχάμεντ Σαλάχ, ο οποίος οδηγεί την Λίβερπουλ στην κορυφή, με τα δύο ακόμα γκολ που σημείωσε στο ντέρμπι κόντρα στην Έβερτον. Στο πλάι του και στην κορυφή της επίθεσης… ο Κίλιαν Μπαπέ, ενώ ο Μούντρικ που έχει κάνει τεράστια βήματα προόδου τις τελευταίες εβδομάδες «τελειοποιεί» την 11αδα!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ