ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
O εκρηκτικός Ίσακ έκανε… θρύψαλα την πρωτιά του Ζλάταν στο Νησί (stats)
Ματσάρα από τον Μέσι – Καθάρισε με… 4αρα η Ίντερ Μαϊάμι (vid)
Τα ταμεία της Μπαρτσελόνα παίρνουν μικρή ανάσα… από το πουθενά
Η Γιουνάιτεντ «μαγειρεύει» την επιστροφή του Τούχελ στην Premier League
Επίσημο: Για… πάντα στην Παρί ο Ζαΐρ-Εμερί!
Η διαιτησία στέρησε από την Τσέλσι την επική ανατροπή κόντρα στην Άστον Βίλα! (vid)
Η Ατλέτικο «πάτησε» την Μπιλμπάο και «κλείδωσε» την τετράδα! (vid)
Η Παρί πήγε για… αυτοκτονία αλλά σώθηκε στο τέλος κόντρα στη Χάβρη! (vid)
Η Άρσεναλ θέλει να… κλέψει το μέλλον της Ατλέτικο!
Πρόβλημα στην Μπάγερν λίγο πριν το ντέρμπι με τη Ρεάλ!
Νέα καλοκαιρινή αποχώρηση στην Ατλέτικο Μαδρίτης!
Σκοράρει εκτός περιοχής ο Ντε Πολ και 1-0 η Ατλέτικο την Μπιλμπάο!
Η Άστον Βίλα προηγήθηκε με το «καλημέρα» κόντρα στην Τσέλσι! (vid)
Δεν χάνει ούτε με…. αίτηση η Λεβερκούζεν! Γλύτωσε και από τη Στουτγκάρδη! (vid)
Ο πάγκος της Ρεάλ θυμίζει… ουρανό με τόσα «αστέρια»! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τετάρτη 25/10)

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τετάρτη 25/10)

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τετάρτη 25/10)

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ (22:00): Μπορεί όλος ο οργανισμός της Νιούκαστλ να έχει κλονιστεί από την υπόθεση του Σάντρο Τονάλι, αλλά η ομάδα στον αγωνιστικό χώρο έδειξε ανεπηρέαστη και μάλιστα άκρως εντυπωσιακή. Αντιμετώπισε εντός έδρας την Κρίσταλ Πάλας και μόλις στο 4’ άνοιξε το σκορ, ενώ κατάφερε να τελειώσει το παιχνίδι πριν από τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, με τα γκολ των Γκόρντον στο 44’ και στο Λόνγκσταφ στο 45’. Στο δεύτερο μέρος προφανώς κατέβασε ταχύτητα, αλλά ποτέ δεν της έφυγε ο έλεγχος και πέτυχε και τέταρτο γκολ στο 66’ με τον Γουίλσον. Δεύτερη σερί τεσσάρα εντός έδρας για τη Νιούκαστλ, αφού είχε προηγηθεί η τεσσάρα και επί της Παρί Σεν Ζερμέν.

Stoiximan Αξιολόγηση – Δες περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ (22:00): Οι σχεδόν… σοκαριστικές ισοπαλίες κόντρα σε Μπόχουμ εκτός (1-1) και Χαϊντενχάιμ εντός (2-2) έχουν κρατήσει πίσω την Ντόρτμουντ, που ουσιαστικά αυτή τη στιγμή πληρώνει αυτά τα δύο λάθη. Έπειτα από αυτά τα δύο αποτελέσματα που ήρθαν μαζεμένα, ακολούθησαν πέντε σερί νίκες στο πρωτάθλημα, με την τελευταία να είναι κόντρα στη Βέρντερ. Το αποτέλεσμα ήρθε πολύ δύσκολα, καθώς επικράτησε με 1-0 χάρη στο γκολ του Μπραντ στο 67’ της αναμέτρησης, ενώ προηγουμένως και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο είχε κραυγαλέες ευκαιρίες για να πετύχει κι άλλα γκολ. Σημασία έχει το τρίποντο, όπως ακριβώς αυτό ισχύει για το Champions League. Προέρχεται από ήττα από την Παρί (2-0) στο Παρίσι και από ισοπαλία (0-0) με τη Μίλαν εντός έδρας. Άρα αγνοείται και η νίκη και το γκολ.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ – ΜΙΛΑΝ (22:00): Μεστή επιστροφή για την Παρί Σεν Ζερμέν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις μετά τη διακοπή των εθνικών ομάδων, αντιμετωπίζοντας εντός έδρας το Στρασβούργο, το οποίο ήταν ούτως ή άλλως σε μια καθοδική πορεία στην απόδοσή του. Μόλις στο 10’ ο Κιλιάν Εμπαπέ άνοιξε το σκορ από το σημείο του πέναλτι και στο 31’ ο Κάρλος Σολέρ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, ενώ λίγα λεπτά νωρίτερα είχε ακυρωθεί μέσω VAR γκολ των φιλοξενούμενων. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν σαφής η πρόθεση να μην αυξηθεί ο ρυθμός και να υπάρξει η μικρότερη δυνατή καταπόνηση και έτσι η Παρί απλά πέτυχε ακόμα ένα τέρμα, με τον Φαμπιάν Ρουίθ στο 77’. Υπενθυμίζεται ότι στο Champions League προέρχεται από σοκαριστική ήττα και εμφάνιση μέσα στην Αγγλία από τη Νιούκαστλ (4-1), οπότε δεν μπορεί να αισθάνεται απόλυτα άνετη.

Winmasters Αξιολόγηση – Δες περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ – ΜΙΛΑΝ (22:00): Όποτε ανεβαίνει ο πήχης για τη Μίλαν, όχι μόνο δυσκολεύεται, αλλά η πιο σωστή λέξη θα ήταν «καταρρέει». Μπορεί στο πρωτάθλημα να μετρά επτά νίκες σε εννιά αναμετρήσεις, αλλά οι δύο ήττες που έχει υποπέσει την έχουν πληγώσει, αφού είναι σε ντέρμπι. Συγκεκριμένα, κόντρα στην Ίντερ είχε ηττηθεί ως τυπικά φιλοξενούμενη (5-1), ενώ μετά τη διακοπή είχε μπροστά της το ντέρμπι με τη Γιουβέντους. Είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού, είχε και τη μοναδική καλή ευκαιρία του ματς με τον Ζιρού, αλλά στο 40’ άλλαξαν όλα, όταν ο Τιαό δέχθηκε την κόκκινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Κεν. Έκτοτε, ήταν θέμα χρόνου για τη Γιούβε όχι μόνο να ισορροπήσει, αλλά και να βρει το γκολ, με τον Λοκατέλι στο 63’ να χρίζεται σκόρερ, αλλά στην ουσία ήταν ένα αυτογκόλ του Κρούνιτς. Για το Champions League, η Μίλαν έχει δύο ισοπαλίες αμφότερες με 0-0 με Νιούκαστλ εντός και
Ντόρτμουντ εκτός.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ